Aco: Dva miliona do kraja februara
Page 1 of 1
Aco: Dva miliona do kraja februara
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=02&dd=09&nav_category=11&nav_id=1808565
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Aco: Dva miliona do kraja februara
Hoce li slinavca ustrijeliti? Sad ce da organizuje neki lazni atentat da se kurci, Srbija ga je zasluzila svim srcem i dusom. Sveti Sava mu je do glavica. Caruje i vlada boli ga kiki,
omni-
2014-04-12
Adem Vuchiqi je rekao da je važno da se građani vakcinišu i revaksinišu, a napomenuo je i da se njegova majka vakcinisala i da joj je odmah, sutradan, bilo bolje.
....
dobar
....
dobar
Oni imaju a mi nemamo cjepivo
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-srbiju-sutra-stize-jos-500-000-kineskih-vakcina-protiv-korone/210209082
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-srbiju-sutra-stize-jos-500-000-kineskih-vakcina-protiv-korone/210209082
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kako god, on ih je nabavio. I rade mu lokali i restorani.
A mi?
A mi?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A mi čekamo. Evo prestići će nas i ubavi Makedonci
https://balkans.aljazeera.net/news/balkan/2021/2/8/makedonci-nabavljaju-200-000-vakcina-kineskog-sinopharma
Makedonija do kraja veljače 200 tisuća cjepiva iz Kine
https://balkans.aljazeera.net/news/balkan/2021/2/8/makedonci-nabavljaju-200-000-vakcina-kineskog-sinopharma
Makedonija do kraja veljače 200 tisuća cjepiva iz Kine
2014-04-11
mislim da nikome nije problem nabaviti cjepivo iz kine, stvar je u tome tko je toliko lud da vjeruje kinezima.kaya wrote:Kako god, on ih je nabavio. I rade mu lokali i restorani.
A mi?
Možda stvar bude ok no možda sljedećih godina budemo svjedoci strahovitog broja tumora ili kojekakvih degeneričnih pojava u srbiji.
To imaš već danas.tre wrote:
Možda stvar bude ok no možda sljedećih godina budemo svjedoci kojekakvih degeneričnih pojava u srbiji.
2014-04-11
Nabavio je on i rusko i europsko i američko. Ne samo kinesko.tre wrote:mislim da nikome nije problem nabaviti cjepivo iz kine, stvar je u tome tko je toliko lud da vjeruje kinezima.kaya wrote:Kako god, on ih je nabavio. I rade mu lokali i restorani.
A mi?
Možda stvar bude ok no možda sljedećih godina budemo svjedoci strahovitog broja tumora ili kojekakvih degeneričnih pojava u srbiji.
A realno nema ni garancije za ostala cijepiva.
Od kineskih smrdljivaca ne bi žvaku ali gdje im je rusko, američko? Dovukli su ono oxfordsko koje ne djeluje i sad ko fol cijepe, naši jel
2015-08-15
RayMabus wrote:To imaš već danas.tre wrote:
Možda stvar bude ok no možda sljedećih godina budemo svjedoci kojekakvih degeneričnih pojava u srbiji.
2015-08-15
Vidim da im brojke zarazenih opet skocile...kad velim cjepe se buckurisem i suljinom propagandom..pizzon mi nevjeruje..ta cjepiva su ko oni buckurisi sto su se prodavali po divljem zapadu i koji lijeci sve od 'kostobolje do grlobolje i zubobolje'...a ono razrijedjen viski i cijena 'sitnica' 100 dolara
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kinesko u barem 75% slučajeva. Ja sam rekao da u prvom valu ne bi primio niti jedno a siguran sam da ne bi ni drugo izdanje tih govana gurnio u sebe. Ono što je dobro za srbiju da i sa ovakvim cijepljenjem nemaju više pizdarije sa gušenjem ekonomije no kako rekoh rezultati će se vidjeti kroz naredne godine.kaya wrote:Nabavio je on i rusko i europsko i američko. Ne samo kinesko.tre wrote:mislim da nikome nije problem nabaviti cjepivo iz kine, stvar je u tome tko je toliko lud da vjeruje kinezima.kaya wrote:Kako god, on ih je nabavio. I rade mu lokali i restorani.
A mi?
A realno nema ni garancije za ostala cijepiva.
Od kineskih smrdljivaca ne bi žvaku ali gdje im je rusko, američko? Dovukli su ono oxfordsko koje ne djeluje i sad ko fol cijepe, naši jel
Last edited by tre on Tue 9 Feb - 15:53; edited 1 time in total
Dobro toga ima tamo oduvijek na bacanja no ovdje govorim o fizičkim sranjima a za duhovna sranja je tamo glavni virus SPC a ne kurčeva korona :)RayMabus wrote:To imaš već danas.tre wrote:
kako god za to što srbiju muči nema cjepiva.
Ja isto nemam neko povjerenje u to kinesko cjepivo. Ovo rusko je bar dobilo pohvale u prestižnom znanstvenom časopisu na zapadu a ovo kinesko je nejasno. U biti kupuješ mačka u vreći pa sad. Al dobro ovoj starijoj populaciji je ionako svejedno , daj šta daš.
2014-04-11
Rusi rade dobar epp ali budimo realni korumpiranje im nije stran pojam kao i kinezima..za razliku od zapada koji glume papu veceg od pape pa robuju po onom 'sve po ps'..zato i je brisel u kurcu u ovoj utrci..dodju rus i kinez i iskrcaju vrecu love nekom predsjedniku,premijeru da uzme njihova cjepiva ne robuju formalnostima..ugovor im je vise pro forme..RayMabus wrote:Ja isto nemam neko povjerenje u to kinesko cjepivo. Ovo rusko je bar dobilo pohvale u prestižnom znanstvenom časopisu na zapadu a ovo kinesko je nejasno. U biti kupuješ mačka u vreći pa sad. Al dobro ovoj starijoj populaciji je ionako svejedno , daj šta daš.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mi zato imamo rešenje za vašu muku.marcellus wrote:kako god za to što srbiju muči nema cjepiva.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Mi zato imamo rešenje za vašu muku.marcellus wrote:kako god za to što srbiju muči nema cjepiva.
samo nas nemojte opet oslobađat i sve pet.
marcellus wrote:kako god za to što srbiju muči nema cjepiva.
Similar topics
» RadioSarajevo.ba: Zašto je Vlada RH poslala 7,5 miliona KM u BiH, te 2,5 miliona Crkvi
» Grad Kotor i biskupija slave svog zaštitnika po 1210. put u nedjelju 3. februara
» Šta znači Dodikovo 'ići do kraja'?
» Pocetak kraja
» "Štedeli smo, 5 miliona EUR Srebrenici"
» Grad Kotor i biskupija slave svog zaštitnika po 1210. put u nedjelju 3. februara
» Šta znači Dodikovo 'ići do kraja'?
» Pocetak kraja
» "Štedeli smo, 5 miliona EUR Srebrenici"
Page 1 of 1