Ukrajina odbila Rusko cjepivo: Nedokazno je, nismo mi njihovi pokusni kunići
Page 1 of 1
Ukrajina odbila Rusko cjepivo: Nedokazno je, nismo mi njihovi pokusni kunići
KIEV, February 8. /TASS/. Ukrainian President Vladimir Zelensky has explained his country’s refusal to use Russia’s Sputnik V coronavirus jab, saying that the vaccine allegedly has no proof of efficacy, while Ukrainian citizens "are not guinea pigs," he told reporters Monday.
"There is no proof that Sputnik V guarantees results," he said when asked if Ukraine could possibly use the Russian COVID-19 vaccine. In this context, the Ukrainian leader once again raised the issue of a "hybrid information war," stressing, "Ukrainian citizens are not guinea pigs." "We have no right to perform experiments on them," Zelensky added.
The president was then asked whether Ukraine would consider using the Russian jab if the EU greenlighted it. He responded, saying that Russia needs to first satisfy the needs of its own people. "I think that they have around 140 million people, therefore, they should supply their own population before offering their vaccine," he said.
Kiev is in talks with all global COVID-19 vaccine producers except for the Russian ones.
"There is no proof that Sputnik V guarantees results," he said when asked if Ukraine could possibly use the Russian COVID-19 vaccine. In this context, the Ukrainian leader once again raised the issue of a "hybrid information war," stressing, "Ukrainian citizens are not guinea pigs." "We have no right to perform experiments on them," Zelensky added.
The president was then asked whether Ukraine would consider using the Russian jab if the EU greenlighted it. He responded, saying that Russia needs to first satisfy the needs of its own people. "I think that they have around 140 million people, therefore, they should supply their own population before offering their vaccine," he said.
Kiev is in talks with all global COVID-19 vaccine producers except for the Russian ones.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Ukrajina odbila Rusko cjepivo: Nedokazno je, nismo mi njihovi pokusni kunići
Patetični Ukri i sluđeni Balti :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Ukrajina odbila Rusko cjepivo: Nedokazno je, nismo mi njihovi pokusni kunići
Zasto?..ti bi prihvatio sarajevsko cjepivo?epikur37 wrote:Patetični Ukri i sluđeni Balti: D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Usporedba je kretenska...ovaj vuk nije normalan
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nije kretenska..nego logicna..ako ukri ili balti ne zele imat veze sa rusima osim nuznih diplomatskih..isto tako npr.zasto bi hrvatska npr nabavljala cjepivo od bh-a da ga ova proizvodi a imas lose odnose...Ringo10 wrote:Usporedba je kretenska ... ovaj vuk nije normalan
2015-09-08
Možda zato što nemaš drugo a dobro je?vuksadinare wrote:Nije kretenska..nego logicna..ako ukri ili balti ne zele imat veze sa rusima osim nuznih diplomatskih..isto tako npr.zasto bi hrvatska npr nabavljala cjepivo od bh-a da ga ova proizvodi a imas lose odnose...Ringo10 wrote:Usporedba je kretenska ... ovaj vuk nije normalan
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zašto da uzima Rusko cijepivo kada Rusi nemaju dovoljno niti da cijepe svoju populaciju a ovde zabrinuti za Ukraincen sa kojima svaki dan razmjenjuju granate i drže im dio teritorija pod okupacijom. Fala kurcu da Ukrajinci imaju malo dignuteta
Nima to veze sa normalnošću, već sa neinteligencijom.Ringo10 wrote:Usporedba je kretenska...ovaj vuk nije normalan
Ne kaže se okupirano, neg oslobođeno. Ukri su ti koji su desetke godina Krim držali okupiranim.AssadNaPodmornici wrote:Zašto da uzima Rusko cijepivo kada Rusi nemaju dovoljno niti da cijepe svoju populaciju a ovde zabrinuti za Ukraincen sa kojima svaki dan razmjenjuju granate i drže im dio teritorija pod okupacijom. Fala kurcu da Ukrajinci imaju malo dignuteta
Kaj se pak Donbassa tiče, narod reka da neće pod fašističku čizmu Kijeva, organizira otpor i nesposobnoj ukro armiji jebali mater.
kako god.. antifašisti Rusi nisu cijepili niti cijelu svoju antifašističku populaciju, a nude ista ta cijepiva(dakle žrtvuju svoje veterane iz WW2) da bi spašavali Ukrainske fašiste sa kojima ratuju.. lol Staljin čuo da je u Njemačkoj početkom 1945 zavladala glad i nestašice svega i svačega pa im je ponudio naftu i hranu da Hitleru i švabama olakša
AssadNaPodmornici wrote:kako god.. antifašisti Rusi nisu cijepili niti cijelu svoju antifašističku populaciju, a nude ista ta cijepiva(dakle žrtvuju svoje veterane iz WW2) da bi spašavali Ukrainske fašiste sa kojima ratuju.. lol Staljin čuo da je u Njemačkoj početkom 1945 zavladala glad i nestašice svega i svačega pa im je ponudio naftu i hranu da Hitleru i švabama olakša
Rusija će do kraja 5. mjeseca imati dovoljno cjepiva za svakog stanovnika.
No fora je da to pokrivaju sa domaćom proizvodnjom, a Sputnik V se već licencirano proizvodi i u Južnoj Koreji, Indiji i Kini... Turska, Iran i Brazil spremaju proizvodnju.
Uz to Rusija izbacuje ovih dana i dva druga cjepiva
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
super za ruse, mogu i naši naručiti.
to da ukrainci neće je sasvim logično.
što se tiče Hrvatske, mi bi trebali uzeti Ruska cijepiva, ja naravno se ne planiram cijepiti niti jednim cijepivom, a pozivam kao i do sada da se svi ostali cijepe
to da ukrainci neće je sasvim logično.
što se tiče Hrvatske, mi bi trebali uzeti Ruska cijepiva, ja naravno se ne planiram cijepiti niti jednim cijepivom, a pozivam kao i do sada da se svi ostali cijepe
Kolega,vi imate neku cudnu antilogiku.Prije svega,morate odvojiti politicke,od ekonomskih i privatnih interesa.Zdravstveni interesi gradjanstva su svakako iznad svakodnevno-prljave politike,i to uvijek treba imati na umu.Ako sam svjestan da je nesto dobro za mene,nema te politike,koja ce mi zabraniti,pribavljanje te usluge,robe ili slicno.vuksadinare wrote:Nije kretenska..nego logicna..ako ukri ili balti ne zele imat veze sa rusima osim nuznih diplomatskih..isto tako npr.zasto bi hrvatska npr nabavljala cjepivo od bh-a da ga ova proizvodi a imas lose odnose...Ringo10 wrote:Usporedba je kretenska ... ovaj vuk nije normalan
Ja od neprijatelja ne nabavljam da mi je i zadnjeHartmann wrote:Kolega,vi imate neku cudnu antilogiku.Prije svega,morate odvojiti politicke,od ekonomskih i privatnih interesa.Zdravstveni interesi gradjanstva su svakako iznad svakodnevno-prljave politike,i to uvijek treba imati na umu.Ako sam svjestan da je nesto dobro za mene,nema te politike,koja ce mi zabraniti,pribavljanje te usluge,robe ili slicno.vuksadinare wrote:Nije kretenska..nego logicna..ako ukri ili balti ne zele imat veze sa rusima osim nuznih diplomatskih..isto tako npr.zasto bi hrvatska npr nabavljala cjepivo od bh-a da ga ova proizvodi a imas lose odnose...Ringo10 wrote:Usporedba je kretenska ... ovaj vuk nije normalan
2015-09-08
„Što se tiče toga da predsednik Zelenski ne želi da kupuje vakcinu, kako se kaže, drugi će dobiti više“, rekao je Peskov
Pa normalska stvar. Ko da su oni bitni uopće. Ionako je potražnja ogromna tako da Ruse uopće nije brige za njih.mutava baštarda wrote:„Što se tiče toga da predsednik Zelenski ne želi da kupuje vakcinu, kako se kaže, drugi će dobiti više“, rekao je Peskov
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Makedonija odbila Kinesko i Rusko cjepivo: Mi pripadamo zapadu!
» Pogled s druge strane: HDZ-ovi pokusni kunići
» Srbija će proizvoditi rusko cjepivo
» Rusko cjepivo radi bez greške
» Stiglo rusko cjepivo u Mađarsku
» Pogled s druge strane: HDZ-ovi pokusni kunići
» Srbija će proizvoditi rusko cjepivo
» Rusko cjepivo radi bez greške
» Stiglo rusko cjepivo u Mađarsku
Page 1 of 1