Stiglo rusko cjepivo u Mađarsku
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Stiglo rusko cjepivo u Mađarsku
Pratimo.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/madjarska-primila-prvu-posiljku-ruske-vakcine-sputnik-v-krece-testiranje/201120121
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/madjarska-primila-prvu-posiljku-ruske-vakcine-sputnik-v-krece-testiranje/201120121
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Stiglo rusko cjepivo u Mađarsku
rusi testiraju cjepivo na madjarima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Sputnik V, zvuci kao balisticka raketa
vili40-
2015-08-02
desilo se da kinesko cijepivo se trenutno "testira po nekim afričkim vukojebinama", inače tamo ih je počelo to cijepivo ubijati više od koronedebotoijusto wrote:rusi testiraju cjepivo na madjarima
kinezi su lagali samo tako.. ništa njihovo nebih uzeo u sebe prije nego se cijepi cijela kina i pola svijeta.. i sačekam par godina
rusko - možda
trumpovo cijepivo yes ako baš moram a i to ćemo pokušati izbjeći.. to jest neću ga uzeti
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Počelo je...koje god,
samo da se ljudi riješe ove pošasti
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Počelo je...koje god,
šta je epikurčiću? znaš da je inkubacija više od 20 dana?
Guest- Guest
koje ćeš ti?epikur37 wrote:Počelo je...koje god,
Noor wrote:koje ćeš ti?epikur37 wrote:Počelo je...koje god,
Koje rh distribuira
a tebi mogu slaninu staviti na prsa ;)
2015-08-06
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Počelo je...koje god,
šta je epikurčiću? znaš da je inkubacija više od 20 dana?
znam...kaj se more :D
2015-08-06
znači, daj šta daš...pa šta budeepikur37 wrote:Noor wrote:koje ćeš ti?epikur37 wrote:Počelo je...koje god,
Koje rh distribuira
a tebi mogu slaninu staviti na prsa ;)
nemoj svoj placebo na mene trošiti, šteta kad već tebi "pomaže"
AssadNaPodmornici wrote:desilo se da kinesko cijepivo se trenutno "testira po nekim afričkim vukojebinama", inače tamo ih je počelo to cijepivo ubijati više od koronedebotoijusto wrote:rusi testiraju cjepivo na madjarima
kinezi su lagali samo tako.. ništa njihovo nebih uzeo u sebe prije nego se cijepi cijela kina i pola svijeta.. i sačekam par godina
rusko - možda
trumpovo cijepivo yes ako baš moram a i to ćemo pokušati izbjeći.. to jest neću ga uzeti
Rusko cjepivo nije ništa lošije od Britanskog, totalno isti princip samo što umjesto dva ista vektora kombinira dva različita vektora
Američka su najmodernija, na osnovi RNA.
Kinesko je škrat sa kemijski umrtvljenim virusom.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:desilo se da kinesko cijepivo se trenutno "testira po nekim afričkim vukojebinama", inače tamo ih je počelo to cijepivo ubijati više od koronedebotoijusto wrote:rusi testiraju cjepivo na madjarima
rusko - možda
Rusko cjepivo nije ništa lošije od Britanskog, totalno isti princip samo što umjesto dva ista vektora kombinira dva različita vektora
jel se zvala sara ona s kultnih, jedno vrijeme smo se dopisivali radila je u SAD u labu za Pfizer.
2015-08-06
Kaj beljezgaš, jedini Kinezi (uz Ruse) testirali već prek milion ljudi, i nima nikakvih ozbiljnih nus pojava...AssadNaPodmornici wrote:desilo se da kinesko cijepivo se trenutno "testira po nekim afričkim vukojebinama", inače tamo ih je počelo to cijepivo ubijati više od koronedebotoijusto wrote:rusi testiraju cjepivo na madjarima
kinezi su lagali samo tako..
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/kina-vakcinisala-skoro-milion-ljudi-svojom-eksperimentalnom-vakcinom-protiv-koronavirusa/201120041
Ko je kriv zapadnjacima što još nisu u stanju svoju izbaciti na tržište, pa onda pjene jerbo Mađari i ostali naručuju od drugih.
Pratimo. Ako se pokaže da funkcionira onda ovu zimu idemo u Mađarsku na skijanje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ti si naivan ko francuska sobarica ako vjeruješ išta kinezima. vama su u iranu oni uvalil virus i iran su više sjebali kinezi sa tim virusom nego amerika i židovi u zadnjih 30godina. a ništa ti zabij onda kinesku špricu i pretvori se u zombija , i biti ćeš siguran od virusa čiji je survivability rate 99.95% za nekoga tvojih karakteristikaAlfaOmega wrote:Kaj beljezgaš, jedini Kinezi (uz Ruse) testirali već prek milion ljudi, i nima nikakvih ozbiljnih nus pojava...AssadNaPodmornici wrote:desilo se da kinesko cijepivo se trenutno "testira po nekim afričkim vukojebinama", inače tamo ih je počelo to cijepivo ubijati više od koronedebotoijusto wrote:rusi testiraju cjepivo na madjarima
kinezi su lagali samo tako..
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/kina-vakcinisala-skoro-milion-ljudi-svojom-eksperimentalnom-vakcinom-protiv-koronavirusa/201120041
Ko je kriv zapadnjacima što još nisu u stanju svoju izbaciti na tržište, pa onda pjene jerbo Mađari i ostali naručuju od drugih.
2018-06-14
RayMabus wrote:Pratimo. Ako se pokaže da funkcionira onda ovu zimu idemo u Mađarsku na skijanje
diš se u mađarskoj skijati?
2015-08-06
pa slažem se sa time, zato sam rekao.. trumpovo cijepivo ako baš moram, rusko aj ako nema trumpovog a baš moram, a kinesko niti u ludilu droge, daj mi radije živi korona virus , nego kinesku kemiju :DHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:desilo se da kinesko cijepivo se trenutno "testira po nekim afričkim vukojebinama", inače tamo ih je počelo to cijepivo ubijati više od koronedebotoijusto wrote:rusi testiraju cjepivo na madjarima
rusko - možda
više će kinesko cijepivo po afričkim vukojebinama potaracati mladih i zdravih osoba nego sama korona..
2018-06-14
Imam koronu. Nemam nekih simptoma imao sam laganu groznicu prvu noć prije 7 dana), prva 2 dana su me boljeli mišići. Temperaturu uopće nisam imao (kako je uopće moguće imati groznicu a nemati temperaturu?). Posljednjih 5 dana nemam nikakvih simptoma. Ostaje mi samoizolacije 3 dana, kad se toga riješim, bit ću otporan na koronu sljedećih 6 mjeseci. Svakako se neću cijepiti idućih 6 mjeseci, cijepit ću se nekim europskim cjepivom, kad procijenim da mi popušta prirodno stečeni imunitet.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
brzo ozdravi :)melkior wrote:Imam koronu. Nemam nekih simptoma imao sam laganu groznicu prvu noć prije 7 dana), prva 2 dana su me boljeli mišići. Temperaturu uopće nisam imao (kako je uopće moguće imati groznicu a nemati temperaturu?). Posljednjih 5 dana nemam nikakvih simptoma. Ostaje mi samoizolacije 3 dana, kad se toga riješim, bit ću otporan na koronu sljedećih 6 mjeseci. Svakako se neću cijepiti idućih 6 mjeseci, cijepit ću se nekim europskim cjepivom, kad procijenim da mi popušta prirodno stečeni imunitet.
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Stiglo cjepivo
» Drugo rusko cjepivo registrirano
» Srbija će proizvoditi rusko cjepivo
» Rusko cjepivo radi bez greške
» Rusko cjepivo moglo bi se proizvoditi u Europskoj uniji
» Drugo rusko cjepivo registrirano
» Srbija će proizvoditi rusko cjepivo
» Rusko cjepivo radi bez greške
» Rusko cjepivo moglo bi se proizvoditi u Europskoj uniji
Page 1 of 4