darwin award 2021
Page 1 of 1
darwin award 2021
https://www.vecernji.hr/vijesti/snimanje-podvale-zavrsilo-tragicno-youtuber-ubijen-u-zabavnom-parku-1467143
ono, kad se na američkom jugu šališ na taj način. I onda netko izvadi pištolj i upuca te ko zeca.
Tko bi jbt u danasnjem vremenu skuzio da se radi o sali kada netko nasrne nozem. Totalno pravilan postupak, kamo srece da se netko kao ovaj s pistoljem nasao u Parizu, Londonu, Novom Zelandu....
omni-
2014-04-12
Re: darwin award 2021
omni wrote:Tko bi jbt u danasnjem vremenu skuzio da se radi o sali kada netko nasrne nozem. Totalno pravilan postupak, kamo srece da se netko kao ovaj s pistoljem nasao u Parizu, Londonu, Novom Zelandu....
nemoš licence to carry,
u europi bi tako prošo jedino da ej naleti na epikura, jer un imo ilegalno oružje
2014-04-16
aben wrote:omni wrote:Tko bi jbt u danasnjem vremenu skuzio da se radi o sali kada netko nasrne nozem. Totalno pravilan postupak, kamo srece da se netko kao ovaj s pistoljem nasao u Parizu, Londonu, Novom Zelandu....
nemoš licence to carry,
u europi bi tako prošo jedino da ej naleti na epikura, jer un imo ilegalno oružje
a da je naletio na tebe?
Nasiko bi me ko mortadelu, jo nis u hdz-u...marcellus wrote:aben wrote:omni wrote:Tko bi jbt u danasnjem vremenu skuzio da se radi o sali kada netko nasrne nozem. Totalno pravilan postupak, kamo srece da se netko kao ovaj s pistoljem nasao u Parizu, Londonu, Novom Zelandu....
nemoš licence to carry,
a da je naletio na tebe?
2014-04-16
darth_vader likes this post
marcellus wrote:ono, kad se na američkom jugu šališ na taj način. I onda netko izvadi pištolj i upuca te ko zeca.
Gle ... s tim se ne zajebavam niti ovdje, a kamoli u Ameriki.
Guest- Guest
aben wrote:Nasiko bi me ko mortadelu, jo nis u hdz-u...marcellus wrote:aben wrote:omni wrote:Tko bi jbt u danasnjem vremenu skuzio da se radi o sali kada netko nasrne nozem. Totalno pravilan postupak, kamo srece da se netko kao ovaj s pistoljem nasao u Parizu, Londonu, Novom Zelandu....
nemoš licence to carry,
a da je naletio na tebe?
Zašto se kradezeovci osjećaju tako nesigurnima? Pitam za prijatelja.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:aben wrote:Nasiko bi me ko mortadelu, jo nis u hdz-u...marcellus wrote:aben wrote:
nemoš licence to carry,
a da je naletio na tebe?
Zašto se kradezeovci osjećaju tako nesigurnima? Pitam za prijatelja.
amo se i nos dvo učloniti, budemo kuriri koju godinu, unda malo trolamo po internetu, dilimo letke, i moremo piti i voziti, gaziti, zaboravljati predati porezne prijave..
2014-04-16
darth_vader likes this post
Similar topics
» Darwin award goes to...
» Darwin Award
» darwin award video
» Darwin award - Serbia edition
» i mi imamo kandidata za darwin award
» Darwin Award
» darwin award video
» Darwin award - Serbia edition
» i mi imamo kandidata za darwin award