Poludjeli redatelj 'Dara iz Jasenovca' tuzit ce LA Times zbog antisrpstva i negiranja genocida nad Srbima
Page 3 of 15
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: Poludjeli redatelj 'Dara iz Jasenovca' tuzit ce LA Times zbog antisrpstva i negiranja genocida nad Srbima
Imamo mi pametnijeg posla nego se baviti njima i njihovim bolesnim izljevima mržnje prema svemu šta nije svetosavsko.
Namjerno ne koristim riječ srpsko jer to isto ko i ustaše ubija i svoje ako ne misle ko i oni. Zato koristim izraz svetosavci.
A ovo moraš primjetit. Jednostavno očito je i bode oči.
Namjerno ne koristim riječ srpsko jer to isto ko i ustaše ubija i svoje ako ne misle ko i oni. Zato koristim izraz svetosavci.
A ovo moraš primjetit. Jednostavno očito je i bode oči.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Poludjeli redatelj 'Dara iz Jasenovca' tuzit ce LA Times zbog antisrpstva i negiranja genocida nad Srbima
Spomenuo sam film 'crne ptice' gdje u filmu je u gro planu - logoras..njegova sudbina,razmisljanje,pogledi na situaciju u kojoj se nasao i kako iz svega toga iskoristiti situaciju u kojoj si se nasao da bude povoljnija za sve...dakle tema filma je - logoras a ne ustase..oni su u filmu posredni..jedini ustasa kojem je veca paznja posvecena je zapovjednik logora koji odlucuje o sudbini logorasa tako da ih psihicki muci da im da malo nade sa tim da im da neke povlastice pa drugi dan oduzme..sa ciljem da oslabi volju logorasa za bijeg,pobunu,politicko djelovanje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nek se Vatikan zamara s time šta su ih Srbi prikazali ko da su časne bile glavne i iznad ustaša koji rade zvjerstva u Jasenovcu.
A šta bi se ja s tim zamara ? Nisam katolički nego đavolji odvjetnik. Nek se oni s njima natežu i dalje , ekumena i tako to.
A šta bi se ja s tim zamara ? Nisam katolički nego đavolji odvjetnik. Nek se oni s njima natežu i dalje , ekumena i tako to.
2014-04-11
Citao sam prije koji mjesec da u srbiji planiraju snimiti film o neredima na maximiru 13.5.1990..kao odgovor na film 'ZG 80'..i ne sumnjam kome je ta ideja pala na pamet i tko bi mogao biti inicijator toga - suljo..i vec predmjevam tko ce iskljucivo biti negativci a tko pozitivci...
2015-09-08
vuksadinare wrote:Citao sam prije koji mjesec da u srbiji planiraju snimiti film o neredima na maximiru 13.5.1990..kao odgovor na film 'ZG 80'..i
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Još će na kraju ispast da su časne vodile Jasenovac a ustaše su im bile podređene.
A majke ti isusove.
A moraš se ovome i smijat jer šta ćeš drugo.
A majke ti isusove.
2014-04-11
još jedan srpski propagandni uradak uništa... čekamo da srbija prizna kosovo. Ovo im nije Trump, ovaj je odlučio širit mir i dobro po svijetu, ako treba i bombama, čekamo reprizu 99.
...pa da...ideja je plasirana..ne sumnjam u realizaciju posto je suljo bio kao delija sudionik i mozda bi film i o njemu bila svojevrsna oda..a on ponekad o tome voli pricati i hvaliti se...jastreb wrote:vuksadinare wrote:Citao sam prije koji mjesec da u srbiji planiraju snimiti film o neredima na maksimumu 13.5.1990..kao odgovor na film 'ZG 80' .. i
2015-09-08
RayMabus wrote:Još će na kraju ispast da su časne vodile Jasenovac a ustaše su im bile podređene.
A majke ti isusove.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Svi skupa ste preuveličali te maksimirske pizdarije i proglasili ih danom kad je počeo rat.vuksadinare wrote:...pa da...ideja je plasirana..ne sumnjam u realizaciju posto je suljo bio kao delija sudionik i mozda bi film i o njemu bila svojevrsna oda..a on ponekad o tome voli pricati i hvaliti se...jastreb wrote:vuksadinare wrote:Citao sam prije koji mjesec da u srbiji planiraju snimiti film o neredima na maksimumu 13.5.1990..kao odgovor na film 'ZG 80' .. i
Ono je bedastoća,kakvih tih godina nije nedostajalo.
Po meni su žešći fajtovi bili između Hajduka i Partizana,ili Dinama i Partizana.
Ono u Maksimiru je preuveličano do mita.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Redatelj besan, pročerdao miljone na propagandni film u rangu goebelsa i sad mu ceo svet kriv jer im se ne sviđa..
2015-08-15
Sve ovo mogli su izbjeć samo da su angažirali mene kao nepristranog stručnog konzultanta,koji bi korigirao i savjetovao na ovom filmu,tko im je sad kriv.jastreb wrote:Ovi Srbi su pošandrcali tutta forza.
Mi se pari da ovako ludi nisu bili ni u doba događanja Naroda.
Ne možeš pustit tak očigledno napravljeni propagandni film,a da nisi potrudio se barem malo donekle to kamuflirati.
Čak je i Četverored imao vještiji pokušaj kamuflaže da se ne radi o propagandi,kad su u jednoj sceni prikazali ustaše kao zločeste(kad onaj crnokošuljaš ubije dombrana)
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A cuj..ovi su rekli mislim mediji u srbiji da je glavni favorit za oscara..a sad kazu strani mediji da nije i da je uzas..i da je favorit ako okrenes novine..odjedared jos najgore od svega kao sol na ranu hrvatski crtic favorit za oscara..a nakaya wrote:Redatelj besan, pročerdao miljone na propagandni film u rangu goebelsa i sad mu ceo svet kriv jer im se ne sviđa ..
njega utroseno mozda par tisuca kuna..a nista dogodine ce plasirat za oscara crtic 'patak daca u jasenovcu'
2015-09-08
ok, ne moze niko da negira cinjenice
i da se pravi blesav.
to, sto je tito gurao pod tepih
zlocine ustasa u ndh, ne znaci
da je pod obavezno da ostanu u tami.
sve je to borba, i prikaz zlocina,
pokusaj negiranja i procesuiranje
tog negiranja.
neka svako radi svoje.
i da se pravi blesav.
to, sto je tito gurao pod tepih
zlocine ustasa u ndh, ne znaci
da je pod obavezno da ostanu u tami.
sve je to borba, i prikaz zlocina,
pokusaj negiranja i procesuiranje
tog negiranja.
neka svako radi svoje.
2020-04-21
....a bilo je i sa ciganima....no ova utakmica ulazi u povijest iz vise razloga..da ih ne ponavljam..no meni su bile zaguljenije male utakmice npr.protiv sarajeva,slobode tuzle,borca iz banja luke,veleza,rada...te utakmice se nisu smatrale visokorizicnima pa je osiguranje bilo slabije i bilo je itekako kresenda sa domacima jer takve sredine su bile u zargonu napaljenije..tamo su te napadali i oni koji se nisu smatrali fanatik navijacima..to ti svatko moze potvrdit i grobari i delije..ah zaboravio sam zenicu,podgoricu..gostovanja protiv zvezde i partizana su bila ono pod normalno..svaki pravi hools u onoj drzavi koji je drzao do sebe isao je na pobrojana mala gostovanja..gdje dobit flasu ili kamen u glavu na tribini se gotovo podrazumjevalojastreb wrote:Svi skupa ste preuveličali te maksimirske pizdarije i oglašavali ih danom kad je počeo rat.vuksadinare wrote:... pa da ... ideja je plasirana..ne sumnjam u realizaciji posto je suljo bio kao delija sudionik i mozda bi film io njemu bila svojavrsna oda..a on ponekad o tome voli pricati i hvaliti se ...jastreb wrote:vuksadinare wrote:Citao sam prije koji mjesec da u srbiji planiraju snimiti film o neredima na maksimumu 13.5.1990..kao odgovor na film 'ZG 80' .. i
Ono je bedastoća, kakvih tih godina nije nedostajalo.
Po meni su žešći fajtovi bili između Hajduka i Partizane, ili Dinama i Partizane.
Ono u Maksimiru je preuveličano do mita.
2015-09-08
Film je umjetnost
Ona se moze staviti u ssluzbu ideologija ali nece biti trajnij vrijednosti
To sto je casna ispitivala nekoga ne znaci da je bila zapovijefnica
Zna se tko je bio
Max made in hercegovna
Casne se cesto spominju u negativnom kpnkpntekstu u 2. Ratu
Bile su dio antik9munisticke politike engkeza
Vatikan je bio zastitnik ustasa kad su bjezali nakon poraza nacinacizma
Zasto .
Ona se moze staviti u ssluzbu ideologija ali nece biti trajnij vrijednosti
To sto je casna ispitivala nekoga ne znaci da je bila zapovijefnica
Zna se tko je bio
Max made in hercegovna
Casne se cesto spominju u negativnom kpnkpntekstu u 2. Ratu
Bile su dio antik9munisticke politike engkeza
Vatikan je bio zastitnik ustasa kad su bjezali nakon poraza nacinacizma
Zasto .
Njima bi još uslugu napravili da ih izbace iz kandidature. Ak im ga pogledaju zaključiti će jednoglasno da su gobels i da nisu normalni.
Najbolje da ga puštaju samo u malim kinima u cikagu da ovi četnici pogledaju na matineji a da ostali ne znaju...
Najbolje da ga puštaju samo u malim kinima u cikagu da ovi četnici pogledaju na matineji a da ostali ne znaju...
2015-08-15
niko nije poludeo,
ako vec neko nesto negira
mora da dodtavi dokaze.
izgovor, da to kvari odnose
dva naroda jeste tacna, ali,
ti drugi narodi regiona vev 30
godina vojno i piliticki rade protiv
srba i srbije.
ako su jermeni izboxovali pravdu vs turske, mozemo i mi da dopunimo 2.d.rat nedovoljno piznatim cinjenicima.
nedopustivo je da hrvati & com slave
pogrom nad srbima a mi da gledamo u nebo.
to, sto je nasa politija s.m.bila diskutabilna, pre svega prema nato paktu, ne znaci da cemo zauvek da cutimo i trazimo pravdu za srbe iz 41
i tokom gradj.rata 91. sa posebnim
akcentom na dogadjana u zoni srebrenice pre zlocina nad bosnjacima.
ako vec neko nesto negira
mora da dodtavi dokaze.
izgovor, da to kvari odnose
dva naroda jeste tacna, ali,
ti drugi narodi regiona vev 30
godina vojno i piliticki rade protiv
srba i srbije.
ako su jermeni izboxovali pravdu vs turske, mozemo i mi da dopunimo 2.d.rat nedovoljno piznatim cinjenicima.
nedopustivo je da hrvati & com slave
pogrom nad srbima a mi da gledamo u nebo.
to, sto je nasa politija s.m.bila diskutabilna, pre svega prema nato paktu, ne znaci da cemo zauvek da cutimo i trazimo pravdu za srbe iz 41
i tokom gradj.rata 91. sa posebnim
akcentom na dogadjana u zoni srebrenice pre zlocina nad bosnjacima.
2020-04-21
film ide sirom amerike
u vise gradova, velikih.
nama je najveca nagrada
da film zivi, gledanost,
a ne filmske medalje.
vrlo ozbiljan distributer
gura film.
u vise gradova, velikih.
nama je najveca nagrada
da film zivi, gledanost,
a ne filmske medalje.
vrlo ozbiljan distributer
gura film.
Last edited by pizzon on 8/2/2021, 09:12; edited 1 time in total
2020-04-21
....mene zanima ako budu snimali film o dogadjajima u maksimiru 13.5.1990..kak ce to ispast..ne sumnjam da ce u pisanje scenarija bidi duboko umijesan i suljo..vjerojatno ocekivat ono..'isli suljo i peca panker po zagrebu i na svakom cosku ispeglali jedno stotinjak bad blue boysa i drugih ujka'kaya wrote:Njima bi još uslugu napravili da ih izbace iz kandidata. Ak im ga pogledaju zaključiti će jednoglasno da su gobeli i da nisu normalni.
Najbolje da ga puštaju samo u malim kinima u cikagu da ovi četnici pogledaju na matineji a da ostali ne znaju ...
2015-09-08
Film nne Kvari ododnose medu srbijom i hrvatskom
Oni jesu pokvareni vec dugo
Bar na ssluzbenom I javnom nivou
Privatno ljudi se druze i cak zene
Film , ovaj konkretno , moze biti bumerang
Bilo bi bbolje da nije jer istiistina o jasenovcu ili bilo kojem ustaskom logoru se mora znati
Za hrvate istina bi bila korisnija nego za srbe
Oni jesu pokvareni vec dugo
Bar na ssluzbenom I javnom nivou
Privatno ljudi se druze i cak zene
Film , ovaj konkretno , moze biti bumerang
Bilo bi bbolje da nije jer istiistina o jasenovcu ili bilo kojem ustaskom logoru se mora znati
Za hrvate istina bi bila korisnija nego za srbe
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Similar topics
» Zoki u nevolji?!Tuziteljstvo BiH podnosi kaznenu prijavu protiv njega zbog negiranja genocida u Srebrenici
» Dara iz Jasenovca
» " Dara iz Jasenovca " nominacije
» Incko: Zakon o zabrani negiranja genocida trebaju donijeti predstavnici naroda
» Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
» Dara iz Jasenovca
» " Dara iz Jasenovca " nominacije
» Incko: Zakon o zabrani negiranja genocida trebaju donijeti predstavnici naroda
» Lordan Zafranovic ce tuzit redatelja Dare iz Jasenovca za ukradeni scenarij
Page 3 of 15