Uhapšen velja nevolja
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Uhapšen velja nevolja
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/uhicen-jedan-od-najopasnijih-ljudi-srpskog-podzemlja-velja-nevolja-necemo-dozvoliti-da-se-stvori-novi-zemunski-klan-15047949
Pretio Vučiću i "uhapsio" mu sina. Blokirali oba stadiona da ne može da se priđe. Frka neka.
Re: Uhapšen velja nevolja
dzango wrote:Pretio Vučiću i "uhapsio" mu sina. Blokirali oba stadiona da ne može da se priđe. Frka neka.
jasno da ima neku političku pozadinu, al ne pratim to kod vas pa ne znam točno kakvu
Pozadina je da se prokurčio. Inače, njegova ekipa se krije iza rušenja u Savamali.marcellus wrote:dzango wrote:Pretio Vučiću i "uhapsio" mu sina. Blokirali oba stadiona da ne može da se priđe. Frka neka.
jasno da ima neku političku pozadinu, al ne pratim to kod vas pa ne znam točno kakvu
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
da, vidim da je velja grobar... mislio sam da će džani nešto više znat
Dzani nije duze vrijeme aktivni clan zribine..mogao bi pricati o starijim grobarima mislim na vodje..to isto da mene pitas sto znam o danasnjim sefovima u torcidi..znam onoliko koliko i svi drugi iz medijamarcellus wrote:da, vidim da je veljača grobar ... mislio sam da će džani nešto više značiti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...bolje pitaj bracalu on je vise upucen
2015-09-08
marcellus wrote:dzango wrote:Pretio Vučiću i "uhapsio" mu sina. Blokirali oba stadiona da ne može da se priđe. Frka neka.
moreee, pratis ti i to odlucno.j
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
sve grobare treba pohapsiti :)
2020-04-21
marcellus wrote:https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-48028370
pa to je bbc za srbiju
nije za hrvatsku
znaci, pratis
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
guglam šta mi je džani reko da vidim šta su ta rušenja na savamali
Ja se osobno poznam sa jednim od negdasnjih grobarskih vodja simom srbijom..lik je bas bio ono navijac i nabrijan..cijenio je prave navijace u suprotnim taborima...nikad se nije previse busao u prsa kao npr pampi ili zare...zapravo zare je bio kurac a ne neki vodja..vise luda...sima mi je pricao da ga nije volio ali ga se nije smjelo dirati jer je bio grobarska maskota..
2015-09-08
Prosto. Mafijasi pod maskom"navijaca". Pod zastitom drzave. Da ih DEA nije nagazila jos bi radili za zvalavog. Ekipa koja je angazovana da bije demonstrante po ulicama.
..pa realno prave navijcka vodje bas navijaci i sve sto se podrazumjeva pod navijastvom su nestali sa tribina prije 20 i kusur godina...a narocito zadnjih deset godina..to nije slucaj samo na ovim prostorima..mafija uvijek trazi iza koga ce se zakloniti i skriti..sto veca masa to boljeStanojko wrote:Prosto. Mafijasi pod maskom "navijača". Pod zastitom drzave. Da ih DEA nije nagazila jos bi radili za zvalavog. Ekipa koja je angažirana da bije demonstrante po ulicama.
2015-09-08
Stanojko wrote:Prosto. Mafijasi pod maskom"navijaca". Pod zastitom drzave. Da ih DEA nije nagazila jos bi radili za zvalavog. Ekipa koja je angazovana da bije demonstrante po ulicama.
ono rušenje je isto bilo za njega, pretpostavljam? Mislim, ko je drugi mogo zaustavit muriju da ne izađe...
Rušenje u Savamali je on odradio za naprednjake. Ali se i zamerio Pederu preko sina kojeg je uhvatio sa svojom ekipom da prenese ćaletu poruku. Navodno mu se ovaj nije javljao na telefon.marcellus wrote:Stanojko wrote:Prosto. Mafijasi pod maskom"navijaca". Pod zastitom drzave. Da ih DEA nije nagazila jos bi radili za zvalavog. Ekipa koja je angazovana da bije demonstrante po ulicama.
ono rušenje je isto bilo za njega, pretpostavljam? Mislim, ko je drugi mogo zaustavit muriju da ne izađe...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
.pa tko je na koncu sef mafije..suljo ili nevoljadzango wrote:Rušenje u Savamali je on odradio za naprednjake. Ali se i zamerio Pederu preko sina kojeg je uhvatio sa svojim timom za prijenos ćaletu poruke. Navodno mu se ovaj nije javljao na telefonu.marcellus wrote:Stanojko wrote:Prosto. Mafijasi pod maskom "navijača". Pod zastitom drzave. Da ih DEA nije nagazila jos bi radili za zvalavog. Ekipa koja je angažirana da bije demonstrante po ulicama.
ono rušenje je isto bilo za njega, pretpostavljam? Mislim, ko je drugi mogo zaustaviti muriju da ne izađe ...
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Velja nevolja:'Vulin se drogira'
» Cevabdzinica 'Velja i Marko'
» Jos jedna nevolja za Plenkija!?HNS ce inzistirati na Blazekovicu kao konuilu a Koli ne da...
» Nevolja za drustvo u Zambiji.Svjedokinja tvrdi da ih je vidjela u Kongu.
» VELJA ILIĆ: Vuchić je Albanac!? A onda mu poručio:-Kupi se, idi iz Srbije! (VIDEO)
» Cevabdzinica 'Velja i Marko'
» Jos jedna nevolja za Plenkija!?HNS ce inzistirati na Blazekovicu kao konuilu a Koli ne da...
» Nevolja za drustvo u Zambiji.Svjedokinja tvrdi da ih je vidjela u Kongu.
» VELJA ILIĆ: Vuchić je Albanac!? A onda mu poručio:-Kupi se, idi iz Srbije! (VIDEO)
Page 1 of 2