Jos jedna nevolja za Plenkija!?HNS ce inzistirati na Blazekovicu kao konuilu a Koli ne da...
Page 1 of 1
Jos jedna nevolja za Plenkija!?HNS ce inzistirati na Blazekovicu kao konuilu a Koli ne da...
https://narod.hr/hrvatska/nakon-najave-da-predsjednica-nece-potpisati-imenovanje-blazekovica-iz-hns-a-kazu-da-ce-inzistirati-tome
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Jos jedna nevolja za Plenkija!?HNS ce inzistirati na Blazekovicu kao konuilu a Koli ne da...
Pobjeze plenki iz ludnice natrag u brisel...
2015-09-08
Re: Jos jedna nevolja za Plenkija!?HNS ce inzistirati na Blazekovicu kao konuilu a Koli ne da...
to je onaj ljevicarski debil sto sere protiv trampa?
2014-04-19
Da..ali i vrlo vrlo blizak prijatelj prdoljaku i szromaru..ne bi bio u kozi plenkiju...ovi bu ga sve jace stiskali za jajca a koli ima sad asa u rukavu za plenkija..bjezi plenki u brisel dok si jos zdrav...
2015-09-08
pa di ce onda debila pa u amerikuvuksadinare wrote:Da..ali i vrlo vrlo blizak prijatelj prdoljaku i szromaru..ne bi bio u kozi plenkiju...ovi bu ga sve jace stiskali za jajca a koli ima sad asa u rukavu za plenkija..bjezi plenki u brisel dok si jos zdrav...
nek ide u venecuelu
ili vrancusku
ili u pizdu matere svoje
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
zapeo u ameriku po cijenu raspada vlasti...prckov wrote:pa di ce onda debila pa u amerikuvuksadinare wrote:Da..ali i vrlo vrlo blizak prijatelj prdoljaku i szromaru..ne bi bio u kozi plenkiju...ovi bu ga sve jace stiskali za jajca a koli ima sad asa u rukavu za plenkija..bjezi plenki u brisel dok si jos zdrav...
nek ide u venecuelu
ili vrancusku
ili u pizdu matere svoje
2015-09-08
koli treba ustrajatvuksadinare wrote:zapeo u ameriku po cijenu raspada vlasti...prckov wrote:pa di ce onda debila pa u amerikuvuksadinare wrote:Da..ali i vrlo vrlo blizak prijatelj prdoljaku i szromaru..ne bi bio u kozi plenkiju...ovi bu ga sve jace stiskali za jajca a koli ima sad asa u rukavu za plenkija..bjezi plenki u brisel dok si jos zdrav...
nek ide u venecuelu
ili vrancusku
ili u pizdu matere svoje
jer ovaj ce napravit stete ko krme u slasticarni
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
moguce..koli je ovo dobrodoslo da zajebava plenkija jer ju je ovaj zajebavao zbog vucica..a hns bi mogao naustrb ovog blazekovica traziti velike benifite...ne bi bio plenkiju u kozi..opasno mu giljotina prijeti nad glavom sa vise strana...agrokor..koli..blazekovic..hns..unutarhdzova oporba...a i izgleda da je i njemu pomalo svega pun kurac i zelje za mirnim briselskim kutkom..zaleci vjerojatno sto je uopce dozvolio da se uvuce u ovu cro kasetu brokava a nije postopio ko mudri picula..prckov wrote:koli treba ustrajatvuksadinare wrote:zapeo u ameriku po cijenu raspada vlasti...prckov wrote:pa di ce onda debila pa u amerikuvuksadinare wrote:Da..ali i vrlo vrlo blizak prijatelj prdoljaku i szromaru..ne bi bio u kozi plenkiju...ovi bu ga sve jace stiskali za jajca a koli ima sad asa u rukavu za plenkija..bjezi plenki u brisel dok si jos zdrav...
nek ide u venecuelu
ili vrancusku
ili u pizdu matere svoje
jer ovaj ce napravit stete ko krme u slasticarni
2015-09-08
sve dođe na naplatu.HNS je plenkiju guzicu spasio ali to košta,krivo sam rekao,to jako puno košta i još će jako puno koštat a na kraju kad mu ti vampiri popiju to malo krvi izgubit će izbore pa onda pjesma:kukurukukuuuu palomaaa kurac u ruku pa domaaaa
vili40-
2015-08-02
Vaso:E,Plenki sta ima u Briselu?..cuj bolan triban te nesto?
Plenki:Nikad bolje..nego sto me trebas?
Vaso:Hm..krsljuc..tribam te rodjo na celu HDZ-a
Plenki:Joj Vaso hvala lijepo ja ne bi..meni i ovdje dobro..
Vaso:Plenki bolan a di je lipse nega kod kuce..znas onu nema raja bez rodnog kraja
Plenki:Ma znam..ali opet ovdje mirnijw..sve cetri u zrak..restici..kurv..pardon..odmor..a jos 10 000 eura place ni oro ni kopo..
Vaso:Ma jarane neceti ticjeg mlika ni ovdi falit..tvoje je da uzmes fotelju isprid crvenih i ravna slavonija..ni brige ni pameti teci ce med i mliko..spavaj u foteljii kolko ti milina ja cu sve obavljat
Plenki:Ma znam..ali vidi kako Karamarko prosao..
Vaso:Ma jebo budalu..sam se srusio..onog dilbera crnoju za ministra sa sto adresa..pa ina..dolazi sve ce ici po spagi..nase da uzmemo vlast ti plivas ka riba do drugog mandata..obecajen
Plenki:Dobro Vaso kako ti kazes..valjda si iskren
Vaso:Ki isus sam..majke mi..samo dodji da dobijemo crvene sdpenjare
.
Plenki:Nikad bolje..nego sto me trebas?
Vaso:Hm..krsljuc..tribam te rodjo na celu HDZ-a
Plenki:Joj Vaso hvala lijepo ja ne bi..meni i ovdje dobro..
Vaso:Plenki bolan a di je lipse nega kod kuce..znas onu nema raja bez rodnog kraja
Plenki:Ma znam..ali opet ovdje mirnijw..sve cetri u zrak..restici..kurv..pardon..odmor..a jos 10 000 eura place ni oro ni kopo..
Vaso:Ma jarane neceti ticjeg mlika ni ovdi falit..tvoje je da uzmes fotelju isprid crvenih i ravna slavonija..ni brige ni pameti teci ce med i mliko..spavaj u foteljii kolko ti milina ja cu sve obavljat
Plenki:Ma znam..ali vidi kako Karamarko prosao..
Vaso:Ma jebo budalu..sam se srusio..onog dilbera crnoju za ministra sa sto adresa..pa ina..dolazi sve ce ici po spagi..nase da uzmemo vlast ti plivas ka riba do drugog mandata..obecajen
Plenki:Dobro Vaso kako ti kazes..valjda si iskren
Vaso:Ki isus sam..majke mi..samo dodji da dobijemo crvene sdpenjare
.
2015-09-08
moram priznati da je nakratko i mene prevario.Mislio sam da bi mogao nešto ali ispao je totalna štreberska pičkica i kozmetičar bez muda a kad spomene svoje dubinske analize odmah znam da se opet nekima analno ugurava i to duboko.
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:Pobjeze plenki iz ludnice natrag u brisel...
A Karamarko postaje premijer.
Guest- Guest
Inače, ako HNS inzistira na Blažekoviću, onda ja tu ne vidim nikakav problem za Plenkovića nego za njih i njihov odnos sa predsjednicom, jer je ona ta koja ne pristaje na Blažekovića, a nju ne drže u šaci svojim mandatima u Saboru, za razliku od Plenkovića.
E sad, na njima je što će izabrati. Pat poziciju s predsjednicom ili novog kandidata za mjesto konzula u SAD-u koji će biti prihvatljiv predsjednici.
E sad, na njima je što će izabrati. Pat poziciju s predsjednicom ili novog kandidata za mjesto konzula u SAD-u koji će biti prihvatljiv predsjednici.
Guest- Guest
Tko? Don Anemio? Još prije 2-3 godine je bilo jasno kako je od početka riječ o malom Sanaderu; obični pozer s namještenim rukicama i sluga stranih interesa s istreniranim homoliberalnim floskulama koje eto, može na 4 strana jezika prezentirati što je nedavno i pokazao u EUSSR skupštini. Samo kad sam ga jednom poslušao na HTV-u u live javljanju oko ISIL-ovih napada, vidjelo se kako se sprema nova runda poniženja za propalu Hrvatsku.vili40 wrote:moram priznati da je nakratko i mene prevario.Mislio sam da bi mogao nešto ali ispao je totalna štreberska pičkica i kozmetičar bez muda a kad spomene svoje dubinske analize odmah znam da se opet nekima analno ugurava i to duboko.
Guest- Guest
Konobar veleposlanikprckov wrote:to je onaj ljevicarski debil sto sere protiv trampa?
Kermit-
2014-04-17
Nek stave Vrdoljaka, bolje da krade po SAD nego ovdje
Kermit-
2014-04-17
Culej:Vaso jel pristao sminker?
Vaso:Ih najbolje da nije..da nije isukrstami rodjo ni Brisel nije na kraj svita ne bi se imo di skrit ni iza junfera..da mi sdpenjare opet budu vlasti..nema sanse da i samog djavla instaliram za predsjednika stranke i vlade..
Vaso:Ih najbolje da nije..da nije isukrstami rodjo ni Brisel nije na kraj svita ne bi se imo di skrit ni iza junfera..da mi sdpenjare opet budu vlasti..nema sanse da i samog djavla instaliram za predsjednika stranke i vlade..
2015-09-08
Similar topics
» Jedna boja, jedna vera, jedna krv
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» Uhapšen velja nevolja
» Velja nevolja:'Vulin se drogira'
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» Uhapšen velja nevolja
» Velja nevolja:'Vulin se drogira'