Hrvatska, zemlja gdje potpis polupismenog redikula košta deset milijuna kuna a kila mozga dvije marke
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hrvatska, zemlja gdje potpis polupismenog redikula košta deset milijuna kuna a kila mozga dvije marke
michaellcmacha wrote:odredbe zakona koje se odnose na jamstva jedinicama lokalne uprave i samouprave. Valjda će stvari biti mnogo jasnije - 1. Dio : "Vlada daje jamstva radi zaštita od rizika nemogućnosti otplate duga lokalne jedinice. Ako lokalna jedinica ne može otplatiti glavnicu i kamate kredita, država preuzima obvezu povrata duga... 2. Dio:...financira iz prihoda državnog proračuna. Zbog toga, prije zaduživanja, lokalne jedinice moraju dobiti jamstvo Vlade. "
dva cijela dva posto. Gdje to ima? Država se zadužuje po šest posto.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Hrvatska, zemlja gdje potpis polupismenog redikula košta deset milijuna kuna a kila mozga dvije marke
crvenkasti wrote:Ako za kontrolni volumen izaberemo osjenčeni volumen označen točkama 1-2-3-6-5-4-1, tada je površina 1- 4 ulazna, a površina 3-6 izlazna površina. Kroz površine 1-2 i 5-6 nema protoka fluida ( v n 0 ), a na njima vlada atmosferski tlak (pretlak je nula), pa je vrijednost integrala M 0 0 d x x S v v n p n S koji definira impulsnu funkciju jednak nuli. Površinu S w na koju djeluje sila F čine površine 4-5 (na koju djeluje z-komponenta sile F ) i površina 2-3 na koju djeluje x-komponenta sile F ). .
crvenkasti-
2014-04-17
Ova lijeva cipela mi se stalno odvezuje.
Uopće ne kužim zašto. Ista cipela, žnjiranci, sve.
Najgore mi je kad pada kiša, ono, moram čučnuti da zavežem, a kišobran onda samo naslonim gore. I obavezno se ili nakrivi ili puhne vjetar pa mi ga odnese.
U pičku materinu!
Uopće ne kužim zašto. Ista cipela, žnjiranci, sve.
Najgore mi je kad pada kiša, ono, moram čučnuti da zavežem, a kišobran onda samo naslonim gore. I obavezno se ili nakrivi ili puhne vjetar pa mi ga odnese.
U pičku materinu!
crvenkasti-
2014-04-17
izgleda da petrina za jajca drži direktora podružnice otp banke.... ili je kombinacija da petrini da jeftinije za cenera a državi uzme repu na milijardu i kusur... ko ga jebe ni jedni ni drugi ni treči ni orali ni kopali, a neće ni vraćat...marcellus wrote:michaellcmacha wrote:odredbe zakona koje se odnose na jamstva jedinicama lokalne uprave i samouprave. Valjda će stvari biti mnogo jasnije - 1. Dio : "Vlada daje jamstva radi zaštita od rizika nemogućnosti otplate duga lokalne jedinice. Ako lokalna jedinica ne može otplatiti glavnicu i kamate kredita, država preuzima obvezu povrata duga... 2. Dio:...financira iz prihoda državnog proračuna. Zbog toga, prije zaduživanja, lokalne jedinice moraju dobiti jamstvo Vlade. "
dva cijela dva posto. Gdje to ima? Država se zadužuje po šest posto.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ili ono, idem po pločniku, a meni u suret ide njih 5-6, nešto glasno viču, smiju se, ono ....
I onda ja moram sići s pločnika i koraknuti na ulicu da oni prođu.
Mater im jebem.
Cijeli dan sam poslije u kurcu.
I onda ja moram sići s pločnika i koraknuti na ulicu da oni prođu.
Mater im jebem.
Cijeli dan sam poslije u kurcu.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:
U pičku materinu!
stipe?
2014-04-16
a sori,žurio sam nekud pa nisam bio koncetriran kad sam čitao članak.Mislio sam da se ono na polovici članka Petrina obratio tebi i tvoj komentar makar sam siguran da to pročita,njegov komentar na to ne bi bio nimalo nježniji.marcellus wrote:vili40 wrote:marc,vidim da ti se Petrina obratio,jesi li mu odgovorio ili mogu ja?
gdje mi se obratio?
vili40-
2015-08-02
a sigurno ne. to je jednom liku koji ga je komentirao. Ali dobro petrina je ako se sabor ne konstituira otpetrinao svoje
Prodao kazes...taj je lazeta na kubik...jos i dan danas hos-ovoj udrugi nije poslao odgovor gdje je on to bio kao hos- ovac jer ga nema nigdje evidentiranog kao hosovca...a drugo ovih dana sam cuo od ljudi koje znam a koji su pocetkom devedesetih radili za nasu obavjestajnu sluzbu da je bio kos-ov suradnik za sibensko podrucje pod kodnim imenom 'jadran'vili40 wrote:sve je jasno,jedino što meni nije jasno je to kako se taj Petrina jeftino prodao?Ja bi ih puno žešće opalio po nofčaniku.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A marcell je u pravu za prgometa lik je bio u hdz- u da radi protiv njega...dokaz...vec je dva puta u posljednje vrijeme neizravno optuzio hdz za prodaju posavine...onda se postavlja pitanje ako si mislio tako i prije a je..jer takvo misljenje se ne stvara preko noci a on jos posavac....sto si onda radio u hdzu ako imas o njemu takvo misljenje..onaj jelcic iz sdp-a je bar posten pa tvrdi i dalje da je najveci krivac tudjman za pad posavine...b.t.w on je isto posavac i prijatelj sa prgometom...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kaže idiot siting da je to samo formalnost kada sma ga stjerao u kut, ne sumnjam da će se idiot opet javiti u obrani svog idola HOSovca petrine, ne znam koji je od njih dvojice idiota jadniji ali jebiga tako je kako je.vuksadinare wrote:Prodao kazes...taj je lazeta na kubik...jos i dan danas hos-ovoj udrugi nije poslao odgovor gdje je on to bio kao hos- ovac jer ga nema nigdje evidentiranog kao hosovca...a drugo ovih dana sam cuo od ljudi koje znam a koji su pocetkom devedesetih radili za nasu obavjestajnu sluzbu da je bio kos-ov suradnik za sibensko podrucje pod kodnim imenom 'jadran'vili40 wrote:sve je jasno,jedino što meni nije jasno je to kako se taj Petrina jeftino prodao?Ja bi ih puno žešće opalio po nofčaniku.
Guest- Guest
Stipe Petrina i Prgomet kak mi vec ime da su ostali sluga pokoran u HDZeju , bili bi branitelji dostojni poštovanja i osigurane mirovine iz sabora plus braniteljska ... Plus bi mogli si razvuč sator nasred trga republike ili pod prozorom KGK da ju mogu ciribumbiti ...
Karamarko griješi: ovo nije puzajući državni udar, nego galopirajući udar na demokraciju!
koje pretjerivanje , izgubih volju citati tekst
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Sora wrote:Stipe Petrina i Prgomet kak mi vec ime da su ostali sluga pokoran u HDZeju , bili bi branitelji dostojni poštovanja i osigurane mirovine iz sabora plus braniteljska ... Plus bi mogli si razvuč sator nasred trga republike ili pod prozorom KGK da ju mogu ciribumbiti ...
SDP im se veseli. A kako i ne bi.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
debotoijusto wrote:Karamarko griješi: ovo nije puzajući državni udar, nego galopirajući udar na demokraciju!
da milanović ovo radi u njemačkoj već bi pol države bilo na ulicama, a on u zatvoru
2014-04-16
HEIL ..MARCELKO Sieg heil !marcellus wrote:debotoijusto wrote:Karamarko griješi: ovo nije puzajući državni udar, nego galopirajući udar na demokraciju!
da milanović ovo radi u njemačkoj već bi pol države bilo na ulicama, a on u zatvoru
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
to što je još uvijek na slobodi može zahvaliti jedino MOST-u...marcellus wrote:debotoijusto wrote:Karamarko griješi: ovo nije puzajući državni udar, nego galopirajući udar na demokraciju!
2015-08-08
Jesi sto napiso jutros za srpsku ?
pustti politiku ...
Lova lova ...to je funny
pustti politiku ...
Lova lova ...to je funny
ne nego dinamičnom dvojcu Bajić Cvitan, i pasivnosti puka
jutro rano a ti već piješ
Ma ja, to i ja mislim da su u mostu sami policijoti i popovi a ? Poneki psihič..ha hamichaellcmacha wrote:to što je još uvijek na slobodi može zahvaliti jedino MOST-u...marcellus wrote:debotoijusto wrote:Karamarko griješi: ovo nije puzajući državni udar, nego galopirajući udar na demokraciju!
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pošto potpis Petrina? Deset milja kuna...
» Kila mozga..
» Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
» Nizozemac ima ideju. Tvrdi da Hrvatska može zarađivati 500 milijuna kuna mjesečno
» Rektum, Puhovski, Kajin i kila mozga....
» Kila mozga..
» Hahahahahahahahaaaaa, ajd u pi..... m..... hahahahahaaaaaaaaa kila mozga.....
» Nizozemac ima ideju. Tvrdi da Hrvatska može zarađivati 500 milijuna kuna mjesečno
» Rektum, Puhovski, Kajin i kila mozga....
Page 2 of 4