Izrael razbesneo Srbiju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Izrael razbesneo Srbiju
srbija vs. izrael... baš si mislim ko bi najebal
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Znači... naguzili vas, priznali kosovo? Jebiga... nauru je zato povukal priznanje, nakon što im je dačić donio nešto šarenih perli i ćebad. Tješite se.
Ne razumijes, vise izraelskih analiticara i politicara smatra da priznanjem Kosova ce si napraviti problem oko Palestine, jer priznanjem drzave koja nema mjesto u UN daju argumente onima koji se zalazu za priznanje iste. Nema to veze sa Srbijom tj. Da ce im Srbija napakostiti na neki nacin.marcellus wrote:srbija vs. izrael... baš si mislim ko bi najebal
Sta mislis zasto Spanjolska ne priznaje Kosovo, sigurno ne zbog pretjerane ljubavi prema Srbiji ili straha od iste.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Nemamo se sta tjesiti, tako je, kako je.marcellus wrote:Znači... naguzili vas, priznali kosovo? Jebiga... nauru je zato povukal priznanje, nakon što im je dačić donio nešto šarenih perli i ćebad. Tješite se.
2019-09-06
Pirate wrote:Ne razumijes, vise izraelskih analiticara i politicara smatra da priznanjem Kosova ce si napraviti problem oko Palestine, jer priznanjem drzave koja nema mjesto u UN daju argumente onima koji se zalazu za priznanje iste. Nema to veze sa Srbijom tj. Da ce im Srbija napakostiti na neki nacin.marcellus wrote:srbija vs. izrael... baš si mislim ko bi najebal
Sta mislis zasto Spanjolska ne priznaje Kosovo, sigurno ne zbog pretjerane ljubavi prema Srbiji ili straha od iste.
znam, sve mi je to jasno. Samo mislim da palestina više nije u igri otkad je Trump preselio veleposlanstvo. Čavao u lijes. A da su je osnovali brzo bi se podijelila na Hamasstan i Fatahstan.
Vidjet cemo sta ce biti sa Palestinom iako sam i ja misljenja da lagano klize ka svom nestanku ali o tom potom.marcellus wrote:Pirate wrote:Ne razumijes, vise izraelskih analiticara i politicara smatra da priznanjem Kosova ce si napraviti problem oko Palestine, jer priznanjem drzave koja nema mjesto u UN daju argumente onima koji se zalazu za priznanje iste. Nema to veze sa Srbijom tj. Da ce im Srbija napakostiti na neki nacin.marcellus wrote:srbija vs. izrael... baš si mislim ko bi najebal
znam, sve mi je to jasno. Samo mislim da palestina više nije u igri otkad je Trump preselio veleposlanstvo. Čavao u lijes. A da su je osnovali brzo bi se podijelila na Hamasstan i Fatahstan.
2019-09-06
Arapska liga osudila potez Kosova tvrdeći da je grad okupiran
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/2/2/arapska-liga-nezakonito-otvaranje-ambasade-kosova-u-jerusalemu
Pa je okupiran je , okupirali su ga muslimani 637 godine.
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/2/2/arapska-liga-nezakonito-otvaranje-ambasade-kosova-u-jerusalemu
Pa je okupiran je , okupirali su ga muslimani 637 godine.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hrvatska neće priznati Palestinu nit će priznati Jeruzalem kao glavni židovski grad.
Te njihove igre povlaćenja sviju za rukav pa budi za mene a protiv njih to je ajde prođi me se.
Bit ću neutralan.
Palestinu ne priznajem jer je to islamska okupacija. Jeruzalem ne priznajem kao glavni grad židova.
Točka.
Te njihove igre povlaćenja sviju za rukav pa budi za mene a protiv njih to je ajde prođi me se.
Bit ću neutralan.
Palestinu ne priznajem jer je to islamska okupacija. Jeruzalem ne priznajem kao glavni grad židova.
Točka.
2014-04-11
Ako Grčka primisti ambasadu u Jeruzalem i ja ću je primistit.
To znači da se Grčka kao nekakav kulturno civilizacijski nasljednik istočnog rimskog carstva odrekla prava na posjed Palestine.
To znači da se Grčka kao nekakav kulturno civilizacijski nasljednik istočnog rimskog carstva odrekla prava na posjed Palestine.
2014-04-11
Ucinili Srbiji uslugu.
Srbija je po meni odavno prebacila Izrael.
Ocekivao sam daleko vise od Izraela, stavise, povlace poteze
amatera.
Sta ce biti sutra ako im neko napadne Ambasadu u Pristini
ako otvore i slicno...
Mislim da bi i na forumu ovde bolje povukli potez.
Izrael sta dobija od nebitnog Kosova?
Srbija je po meni odavno prebacila Izrael.
Ocekivao sam daleko vise od Izraela, stavise, povlace poteze
amatera.
Sta ce biti sutra ako im neko napadne Ambasadu u Pristini
ako otvore i slicno...
Mislim da bi i na forumu ovde bolje povukli potez.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:
Jačanje svojeg i američkog utjecaja u "regionu".
I nije poanta u Kosovu samom nego u Kosovu ujedinjenom s Albanijom.
I to ne samo zbog snage ujedinjenog Kosova i Albanije nego i kao najozbiljnijeg mogućeg remetilačkog faktora u rezervi, a velike sile uvijek imaju takve igrače pod svojim pokroviteljstvom.
Također je poanta u tome da se na Srbiju više ne gleda kao na regionalnog faktora na kojeg se treba i može računati.
Na vas u tom smislu n računa više niti Rusija pa gdje bi netko drugi.
Guest- Guest
Da. Slažem se.Speare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:
I to ne samo zbog snage ujedinjenog Kosova i Albanije nego i kao najozbiljnijeg mogućeg remetilačkog faktora u rezervi, a velike sile uvijek imaju takve igrače pod svojim pokroviteljstvom.
Također je poanta u tome da se na Srbiju više ne gleda kao na regionalnog faktora na kojeg se treba i može računati.
2014-04-11
Serbinho-3 wrote:Ucinili Srbiji uslugu.
AV-ova igra od početka. Čine mu uslugu, da lakše proda priču o izgubljenom Kosovu. Boriće se za K.Mitrovicu i to je to.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Uz ovu analizu još dodati da je Srbija prva počela i vodila se svojim interesima na štetu Izraela pa nema pravo žalbe jer je to licemjerstvoRayMabus wrote:Da. Slažem se.Speare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:
Te dodati i to da su činom da ovi kao uvjet stave ambasadu u Jeruzalem osigurali to da mnoge muslimanske zemlje s njima zahlade odnose npr Turska itd.
2014-04-11
Taj prostor Bliskog istoka , to se najpametnije maknit od tamo jer skin god uđeš u raspravu odma je stav ako nisi za mene onda si ove druge.
Aj ti i oni čao.
Aj ti i oni čao.
2014-04-11
Najbolje da SPC napravi misu zadušnicu za dušu pokojnog Milana Nedića u Visokim Dećanima pa nek se oni misle.
2014-04-11
Palestina poziva Kosovo da razmotri premještanje ambasade u Jeruzalem
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/2/3/palestina-poziva-kosovo-da-razmotri-odluku-o-jerusalemu
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/2/3/palestina-poziva-kosovo-da-razmotri-odluku-o-jerusalemu
2014-04-11
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Aco razbesneo Bugare
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Predlog EU razbesneo javnost SILOM BI DA SVI BUDU ISTI
» Zoki razbesneo opet Srbe jer je rekao da su u Jasenovcu zavrsili oni Srbi koji su 'pruzali otpor'
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Predlog EU razbesneo javnost SILOM BI DA SVI BUDU ISTI
» Zoki razbesneo opet Srbe jer je rekao da su u Jasenovcu zavrsili oni Srbi koji su 'pruzali otpor'
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
Page 2 of 2