Izrael razbesneo Srbiju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Izrael razbesneo Srbiju
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=02&dd=02&nav_category=11&nav_id=1804627
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Izrael razbesneo Srbiju
teske glupisti se nalupetao
a mene je rastuzio, ko zna koji put
bolje samo da igra u kolu
a mene je rastuzio, ko zna koji put
bolje samo da igra u kolu
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Sto ono rece pizzon o izraelskom predsjedniku..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
komentari sve pijasnjavaju
pre svega glasanje
samih komentara
nebo i zemlja
pre svega glasanje
samih komentara
nebo i zemlja
2020-04-21
vuksadinare wrote:Sto ono rece pizzon o izraelskom predsjedniku..
da je imao jedno ponasanje u zg
i konentare a drugo ponasanje i komentare u bg.
to, sto mi bezimo od izreala
nije njihov problem, vec nas,
a ruski interes.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Dugujes mi odgovor..sto je rekao izraelski predsjednik?..pizzon wrote:vuksadinare wrote:Sto ono rece pizzon o izraelskom predsjedniku..
da je imao jedno ponasanje u zg
i konentare a drugo ponasanje i komentare u bg.
to, sto mi bezimo od izreala
nije njihov problem, vec nas,
a ruski interes.
2015-09-08
https://www.danas.rs/svet/izrael-ocitao-lekciju-hrvatskoj/
sredite svoju fasisticku proslost
sredite svoju fasisticku proslost
2020-04-21
Pa svak gleda svoje interese. Šta je sad tu čudno ?
Četničke fantazije da će biti šta oni oće ?!?!?!
Četničke fantazije da će biti šta oni oće ?!?!?!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Što se Izraelskog priznanja tiče...AV odigrao šahovsku minijaturu sa Izraelom, a protiv svog naroda. Obični Srbi su ćoravi od teških manipulacija.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Izrael je sam sebe samopojebao sa priznanjem, dali su legitimitet daljnjem priznanju Palestine kao drzave. Doduse Srbija je vec priznala Pakestinu kao drzavu pa su sad even. No to i dalje ne bi trebalo biti prepreka u daljnoj suradnji, od Izraela se moze puno nauciti a i valja nastaviti borbu protiv nacistickih revizionista.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
To mi nikad nije bilo jasno pošto npr Hrvatska nije priznala Palestinu a Srbija 2011 godine jest. I eto sad im se odbilo o glavu.Pirate wrote:Izrael je sam sebe samopojebao sa priznanjem, dali su legitimitet daljnjem priznanju Palestine kao drzave. Doduse Srbija je vec priznala Pakestinu kao drzavu pa su sad even.
Nejasno mi je šta su oni 2011 godine mislili geopolitički kad su taj potez napravili al nije više ni bitno. Sad je gotovo.
2014-04-11
Mislilu sa na poslove sa arapima ala beograd na vodi...RayMabus wrote:To mi nikad nije bilo jasno pošto npr. Hrvatska nije priznala Palestinu a Srbija 2011 godine jest. I eto sad im se odbilo o glavu.Pirate wrote:Izrael je sam sebe samopojebao sa priznanjem, dali su legitimitet daljnjim priznanjem Palestine kao države. Doduse Srbija je već priznala Pakestinu kao državu pa su sad even.
Nejasno mi je šta su oni 2011 godine mislili geopolitički kad su taj potez napravili al nije više ni bitno. Sad je gotovo.
2015-09-08
A ne znam. Znam samo da ako to napraviš da ne možeš očekivati od Izraela da ostane bez rekacija.
Al na stranu sve to al to je doli špansko selo pa ne želim uopće ulaziti. Nek se sami sa sobom dogovore i s ovima koji su zainteresirani za tu priču a Hrvatskoj je to špansko selo.
Al na stranu sve to al to je doli špansko selo pa ne želim uopće ulaziti. Nek se sami sa sobom dogovore i s ovima koji su zainteresirani za tu priču a Hrvatskoj je to špansko selo.
2014-04-11
Srbin bi i govno pojeo ako mu je to u interesuRayMabus wrote:A ne znam. Znam samo da ako napraviš da ne možeš očekivati od Izraela da ostane bez rekacije.
Al na stranu sve to al to je doli špansko selo pa ne želim uopće ulaziti. Nek se sami sa sobom dogovoreni su ovima koji su zainteresirani za tu priču a Hrvatska je to špansko selo.
2015-09-08
Pa eto , pojeli su ga.vuksadinare wrote:Srbin bi i govno pojeo ako mu je to u interesuRayMabus wrote:A ne znam. Znam samo da ako napraviš da ne možeš očekivati od Izraela da ostane bez rekacije.
Al na stranu sve to al to je doli špansko selo pa ne želim uopće ulaziti. Nek se sami sa sobom dogovoreni su ovima koji su zainteresirani za tu priču a Hrvatska je to špansko selo.
2014-04-11
Ostavstina politike nesvrstanih.RayMabus wrote:To mi nikad nije bilo jasno pošto npr Hrvatska nije priznala Palestinu a Srbija 2011 godine jest. I eto sad im se odbilo o glavu.Pirate wrote:Izrael je sam sebe samopojebao sa priznanjem, dali su legitimitet daljnjem priznanju Palestine kao drzave. Doduse Srbija je vec priznala Pakestinu kao drzavu pa su sad even.
2019-09-06
U prevodu srpska posla a u vanjskoj diplomaciji su nešto ko slon u staklarnici. Pogubljeni skroz u prostoru i vremenu.Pirate wrote:Ostavstina politike nesvrstanih.RayMabus wrote:To mi nikad nije bilo jasno pošto npr Hrvatska nije priznala Palestinu a Srbija 2011 godine jest. I eto sad im se odbilo o glavu.Pirate wrote:Izrael je sam sebe samopojebao sa priznanjem, dali su legitimitet daljnjem priznanju Palestine kao drzave. Doduse Srbija je vec priznala Pakestinu kao drzavu pa su sad even.
2014-04-11
vratite nemanji krst !
2020-04-21
Time se kupila naklonost arapskih zemalja koje ne priznaju Kosovo i vratila usluga Rusiji i Kini za podrsku pri VS UN. Politika balansiranja nije laka ali ako si pristao na takav put onda budi konzistentan.
2019-09-06
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Aco razbesneo Bugare
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Predlog EU razbesneo javnost SILOM BI DA SVI BUDU ISTI
» Zoki razbesneo opet Srbe jer je rekao da su u Jasenovcu zavrsili oni Srbi koji su 'pruzali otpor'
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Predlog EU razbesneo javnost SILOM BI DA SVI BUDU ISTI
» Zoki razbesneo opet Srbe jer je rekao da su u Jasenovcu zavrsili oni Srbi koji su 'pruzali otpor'
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
Page 1 of 2