Neoliberalni san se nastavlja: otac napustio 7-oro djece i postao curica od 6 godina
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Neoliberalni san se nastavlja: otac napustio 7-oro djece i postao curica od 6 godina
Još jedna sa nerazijenim senzibilitetom za različitost.maggie13 wrote:Ovaj u svemu pretjeruje..pocevsi s 'nikad cuo za kontracepciju' u 21.stoljecu,do sedmero djece,preko danasnjeg izrazavanja..znaci,od samog pocetka neki poremecaj..isto bi bilo da je zavrsio na tri zene..covjek je zbunjeni avangardno-retro megalomam..att whore..:)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Neoliberalni san se nastavlja: otac napustio 7-oro djece i postao curica od 6 godina
najbitnije da si se ti poistovjetio..:Ddzango wrote:Još jedna sa nerazijenim senzibilitetom za različitost.maggie13 wrote:Ovaj u svemu pretjeruje..pocevsi s 'nikad cuo za kontracepciju' u 21.stoljecu,do sedmero djece,preko danasnjeg izrazavanja..znaci,od samog pocetka neki poremecaj..isto bi bilo da je zavrsio na tri zene..covjek je zbunjeni avangardno-retro megalomam..att whore..:)
2014-04-12
Baš ''lipo'' rekli bi livičari i liberali, to im je ''seksualna manjina'' ku triba zašćititi. Ja rečem - betežno stanje uma i tela.
Stribor-
2015-09-22
Ja sam prešaqo na njihovu stranu. Volim premijera Vučića i svim srcem sam za evro-atlanske integracije. Stidim se Balkana i svega primitivnog što me veže za njega. Sada sam Europejac.maggie13 wrote:najbitnije da si se ti poistovjetio..:Ddzango wrote:Još jedna sa nerazijenim senzibilitetom za različitost.maggie13 wrote:Ovaj u svemu pretjeruje..pocevsi s 'nikad cuo za kontracepciju' u 21.stoljecu,do sedmero djece,preko danasnjeg izrazavanja..znaci,od samog pocetka neki poremecaj..isto bi bilo da je zavrsio na tri zene..covjek je zbunjeni avangardno-retro megalomam..att whore..:)
prvo moras postat Hrvat,kao crveni..to ti je test eliminacije..:Pdzango wrote:Ja sam prešaqo na njihovu stranu. Volim premijera Vučića i svim srcem sam za evro-atlanske integracije. Stidim se Balkana i svega primitivnog što me veže za njega. Sada sam Europejac.maggie13 wrote:najbitnije da si se ti poistovjetio..:Ddzango wrote:Još jedna sa nerazijenim senzibilitetom za različitost.maggie13 wrote:Ovaj u svemu pretjeruje..pocevsi s 'nikad cuo za kontracepciju' u 21.stoljecu,do sedmero djece,preko danasnjeg izrazavanja..znaci,od samog pocetka neki poremecaj..isto bi bilo da je zavrsio na tri zene..covjek je zbunjeni avangardno-retro megalomam..att whore..:)
2014-04-12
Ja ću da postanem Slovenac. Oni su još napredniji. Vidi Eru.maggie13 wrote:prvo moras postat Hrvat,kao crveni..to ti je test eliminacije..:Pdzango wrote:Ja sam prešaqo na njihovu stranu. Volim premijera Vučića i svim srcem sam za evro-atlanske integracije. Stidim se Balkana i svega primitivnog što me veže za njega. Sada sam Europejac.maggie13 wrote:najbitnije da si se ti poistovjetio..:Ddzango wrote:Još jedna sa nerazijenim senzibilitetom za različitost.maggie13 wrote:Ovaj u svemu pretjeruje..pocevsi s 'nikad cuo za kontracepciju' u 21.stoljecu,do sedmero djece,preko danasnjeg izrazavanja..znaci,od samog pocetka neki poremecaj..isto bi bilo da je zavrsio na tri zene..covjek je zbunjeni avangardno-retro megalomam..att whore..:)
Covjeku dopizdilo biti odrasli...imat odgovornost,skrbit o sedmoro djece pa najlakse pravit se idiot i na drzavnu skrb
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sad bi htio i podvrstu birat :Pdzango wrote:Ja ću da postanem Slovenac. Oni su još napredniji. Vidi Eru.maggie13 wrote:prvo moras postat Hrvat,kao crveni..to ti je test eliminacije..:Pdzango wrote:Ja sam prešaqo na njihovu stranu. Volim premijera Vučića i svim srcem sam za evro-atlanske integracije. Stidim se Balkana i svega primitivnog što me veže za njega. Sada sam Europejac.maggie13 wrote:najbitnije da si se ti poistovjetio..:Ddzango wrote:Još jedna sa nerazijenim senzibilitetom za različitost.maggie13 wrote:Ovaj u svemu pretjeruje..pocevsi s 'nikad cuo za kontracepciju' u 21.stoljecu,do sedmero djece,preko danasnjeg izrazavanja..znaci,od samog pocetka neki poremecaj..isto bi bilo da je zavrsio na tri zene..covjek je zbunjeni avangardno-retro megalomam..att whore..:)
Iako bi Eri bio kompliment,ne moze Hercegovac..sam Hrvat vulgaris..8-)
2014-04-12
to je to..a,kako ni u cemu nema mjere,nije mogao samo ne radit i trazit soc.pomoc,vec opet u krajnost :Dvuksadinare wrote:Covjeku dopizdilo biti odrasli...imat odgovornost,skrbit o sedmoro djece pa najlakse pravit se idiot i na drzavnu skrb
2014-04-12
Vidiš kako ga mi moderni Europejci razumemo a ove primitivne Balkanke sve drvlje i kamenje.vuksadinare wrote:Covjeku dopizdilo biti odrasli...imat odgovornost,skrbit o sedmoro djece pa najlakse pravit se idiot i na drzavnu skrb
eto ideje..budite par...kombinacija snova..ima da bude para iz raznih izvora ;D B-)dzango wrote:Vidiš kako ga mi moderni Europejci razumemo a ove primitivne Balkanke sve drvlje i kamenje.vuksadinare wrote:Covjeku dopizdilo biti odrasli...imat odgovornost,skrbit o sedmoro djece pa najlakse pravit se idiot i na drzavnu skrb
2014-04-12
Neću Hrvata. Hoću pravoga Švabu da mogu više da napredujem i izradim sebe kao medrnu individuu koja u punoj meri poštuje različitost i stremi modernim shvatanjima u Europi.maggie13 wrote:eto ideje..budite par...kombinacija snova..ima da bude para iz raznih izvora ;D B-)dzango wrote:Vidiš kako ga mi moderni Europejci razumemo a ove primitivne Balkanke sve drvlje i kamenje.vuksadinare wrote:Covjeku dopizdilo biti odrasli...imat odgovornost,skrbit o sedmoro djece pa najlakse pravit se idiot i na drzavnu skrb
Lik se konacno ostvario. Kriva mu je zena koja ga je u tome sputavala
2014-04-19
Ebi ga..brak je neprirodna tvorevina..lik je propucao i pretvorio se u curu od 6 godina...
Guest- Guest
po mom skromnom misljenju,najvaznije je da ti znas sto zelis...polako ce sve ostalo nadoc..;-Pdzango wrote:Neću Hrvata. Hoću pravoga Švabu da mogu više da napredujem i izradim sebe kao medrnu individuu koja u punoj meri poštuje različitost i stremi modernim shvatanjima u Europi.maggie13 wrote:eto ideje..budite par...kombinacija snova..ima da bude para iz raznih izvora ;D B-)dzango wrote:Vidiš kako ga mi moderni Europejci razumemo a ove primitivne Balkanke sve drvlje i kamenje.vuksadinare wrote:Covjeku dopizdilo biti odrasli...imat odgovornost,skrbit o sedmoro djece pa najlakse pravit se idiot i na drzavnu skrb
Bit cete kao Ana i Svajni..:D
2014-04-12
i ja bi bila curica kada mi dođe diners..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
al eto sreća da su žene uvijek za nekoga curice pa primognu:) jasno muškarci ne ovakvi debili s kikicama..tako bi ga šupila da bi mu odma jedna ispala.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kajo ti si uvijek naša curicakaja_333 wrote:i ja bi bila curica kada mi dođe diners..
Kermit-
2014-04-17
kaj bi si kena kupila?kaja_333 wrote:i ja bi bila curica kada mi dođe diners..
2014-12-30
asilovski wrote:
Konačni cilj neoliberalizma i nevidljive ruke tržišta
Šest godina i još uvijek duda varalica? C-c-c.
mrincredible-
2014-04-16
Moze Titanium verzija..kaja_333 wrote:i ja bi bila curica kada mi dođe diners..
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Chris Noth postao otac u 65 godini
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» Victor Orban nastavlja sa Neoliberalnim reformama - porez na dobit pada na 9% a već imaju neoliberalni porez na dohodak
» Zlouporaba djece i kako je Trump postao Hitler
» Tražim za ubojstvo djece smrtnu kaznu kao otac,roditelj, i to je jedina moguća kazna!
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» Victor Orban nastavlja sa Neoliberalnim reformama - porez na dobit pada na 9% a već imaju neoliberalni porez na dohodak
» Zlouporaba djece i kako je Trump postao Hitler
» Tražim za ubojstvo djece smrtnu kaznu kao otac,roditelj, i to je jedina moguća kazna!
Page 4 of 7