Neoliberalni san se nastavlja: otac napustio 7-oro djece i postao curica od 6 godina
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Neoliberalni san se nastavlja: otac napustio 7-oro djece i postao curica od 6 godina
maggie13 wrote:
poanta je ista..dzani bi te volio vidit s perikom zenskom i u zenskoj odjeci..:D
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Neoliberalni san se nastavlja: otac napustio 7-oro djece i postao curica od 6 godina
Meni se čini dati više naginješ takvim perverzijama. Valjda zato što si u EU.maggie13 wrote:poanta je ista..dzani bi te volio vidit s perikom zenskom i u zenskoj odjeci..:Dveber wrote:ti bi finije napisala :Dmaggie13 wrote:ote mi rijec iz usta..8-)veber wrote:samo moraš imati jebeni želudac.dzango wrote:
Jebiga, isplativo je. Jebeš savest i ostale trice.
Jesi li ti za Vučića i evro integracije?veber wrote:znači nisam napredan.dzango wrote:Stavi periku. Kad nemaš ni sise ni... ne treba ti ni prava kosa.veber wrote:malo bi se načekao da meni narastu kikice. s obzirom da mi je zurka 5mmdzango wrote:
Samo vam kikice fale, obema. Da budete moderne i u trendu.
nisam!dzango wrote:
Jesi li ti za Vučića i evro integracije?
2014-12-30
E onda nisi napredan. I ti si primitivni Balkanac kao i Megi.veber wrote:nisam!dzango wrote:
odmah mi je lakše.dzango wrote:E onda nisi napredan. I ti si primitivni Balkanac kao i Megi.veber wrote:nisam!dzango wrote:
2014-12-30
da imam zensku frizuru i zensku odjecu?!:Ddzango wrote:Meni se čini dati više naginješ takvim perverzijama. Valjda zato što si u EU.maggie13 wrote:poanta je ista..dzani bi te volio vidit s perikom zenskom i u zenskoj odjeci..:Dveber wrote:ti bi finije napisala :Dmaggie13 wrote:ote mi rijec iz usta..8-)veber wrote:samo moraš imati jebeni želudac.dzango wrote:
Jebiga, isplativo je. Jebeš savest i ostale trice.
I to je tebi perverzno..:D
Oukej B-)
2014-04-12
Zašto nam izgleda degutantno kad muškarac obuče žensku odjeću, a sasvim nam je normalno kad žena obuče mušku?
crvenkasti-
2014-04-17
Zato sto ste prirodno uskraceni..muskarac u zenskoj odjeci izgleda u najmanju ruku cudno,smijesno ili gay,a zena u muskoj u pravilu sexy..to je tako..;-)
2014-04-12
Pitam se da li bi mu liberalna drzava izasla u susret ako zatrazi da ga oslobode placanja poreza zbog maloljetnosti? Ako prodje, postanimo djeca. :D
omni-
2014-04-12
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Chris Noth postao otac u 65 godini
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» Victor Orban nastavlja sa Neoliberalnim reformama - porez na dobit pada na 9% a već imaju neoliberalni porez na dohodak
» Zlouporaba djece i kako je Trump postao Hitler
» Tražim za ubojstvo djece smrtnu kaznu kao otac,roditelj, i to je jedina moguća kazna!
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» Victor Orban nastavlja sa Neoliberalnim reformama - porez na dobit pada na 9% a već imaju neoliberalni porez na dohodak
» Zlouporaba djece i kako je Trump postao Hitler
» Tražim za ubojstvo djece smrtnu kaznu kao otac,roditelj, i to je jedina moguća kazna!
Page 7 of 7