Zoljom na teretanu
Page 1 of 1
Zoljom na teretanu
Na teretanu u Zlataru ispaljena zolja
NEPOZNATI počinitelj noćas je, nešto prije ponoći, u Zlataru ispalio projektil koji je oštetio zgradu u kojoj se nalaze teretana, ugostiteljski objekt i trgovina, a eksplozija se čula na širem gradskom području.
Glasnogovornik krapinsko-zagorske policije Zoran Lončar potvrdio je u petak Hini da se incident dogodio oko 23.30 sati.
"Nepoznati počinitelj sinoć je u Zlataru ispalio projektil u zgradu u vlasništvu muškarca rođenog 1972. godine. Došlo je do oštećenja krova i zida zgrade", izjavio je Lončar.
Inače, zolja je jednokratni lako prenosivi protutenkovski raketni bacač. Karakteristike su joj jednostavnost korištenja i mala težina, a služi za uništavanje borbenih vozila, tenkova te ostalih vojnih vozila.
Incident je komentirala i gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan Pentek rekavši da se jaka eksplozija u samom centru čula na širem području grada.
"Probudila je brojne sugrađane, a to se vidjelo i na društvenim mrežama. S obzirom da su ljudi pod stresom od potresa, odmah su se probudili i pomislili da je možda opet neki potres jer su se prozori zatresli", izjavila je Auguštan Pentek za Hinu.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/na-teretanu-u-zlataru-ispaljena-zolja/2250341.aspx
NEPOZNATI počinitelj noćas je, nešto prije ponoći, u Zlataru ispalio projektil koji je oštetio zgradu u kojoj se nalaze teretana, ugostiteljski objekt i trgovina, a eksplozija se čula na širem gradskom području.
Glasnogovornik krapinsko-zagorske policije Zoran Lončar potvrdio je u petak Hini da se incident dogodio oko 23.30 sati.
"Nepoznati počinitelj sinoć je u Zlataru ispalio projektil u zgradu u vlasništvu muškarca rođenog 1972. godine. Došlo je do oštećenja krova i zida zgrade", izjavio je Lončar.
Inače, zolja je jednokratni lako prenosivi protutenkovski raketni bacač. Karakteristike su joj jednostavnost korištenja i mala težina, a služi za uništavanje borbenih vozila, tenkova te ostalih vojnih vozila.
"Eksplozija probudila građane"
Ozlijeđenih nije bilo, a na mjesto događaja izašli su policija i vatrogasci. U tijeku je očevid nakon kojeg će policija objaviti više informacija.Incident je komentirala i gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan Pentek rekavši da se jaka eksplozija u samom centru čula na širem području grada.
"Probudila je brojne sugrađane, a to se vidjelo i na društvenim mrežama. S obzirom da su ljudi pod stresom od potresa, odmah su se probudili i pomislili da je možda opet neki potres jer su se prozori zatresli", izjavila je Auguštan Pentek za Hinu.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/na-teretanu-u-zlataru-ispaljena-zolja/2250341.aspx
vili40-
2015-08-02
Re: Zoljom na teretanu
možda su u tijeku pripreme za nešto ozbiljnije, a ovo samo proba
2014-04-16
ništa takvo,netko se nekom za nešto htio odužitimortal wrote:možda su u tijeku pripreme za nešto ozbiljnije, a ovo samo proba
vili40-
2015-08-02
- Štef!
- Ka'e Imbra?
- Čuj ... imaš one peneze kaj sam ti posudil?
- Nemam!
- Kak to misliš nemaš?
- Tak lepo. Nemam i ne bum ti ih dal. Eto kak!
- Dobro kad je tak. Jalža, hodi sim i prinesi mi onu zolju! Raspelo Isusovo ... sad buš videl!
- Ka'e Imbra?
- Nemam!
- Kak to misliš nemaš?
- Dobro kad je tak. Jalža, hodi sim i prinesi mi onu zolju! Raspelo Isusovo ... sad buš videl!
Guest- Guest
Sovak wrote:- Štef!
- Ka'e Imbra?
- Nemam!
- Kak to misliš nemaš?
Ovima bolje da ukinu mjere. Izgleda svi doma imaju bombu ili bar kakav projektilčić.
Last edited by kaya on 29/1/2021, 19:22; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kolega, niste vi zagorec.Sovak wrote:- Štef!
- Ka'e Imbra?
- Nemam!
- Kak to misliš nemaš?
ds jeste znali bi to ispravno napisat.
vjerujem da u razgovornom koristite zagorski, ali slabašno vam to ide.
otprilike išlo bi;
jebotiisusmaterdatijeboisusmaterkrvitisenapijemjebotebogdatejebobokkrvavemarijetisenapijemjebotiisusmater.
vidi se da niste iz zagorja niti da očenaška si znati spiti.
2014-12-30
jebeš zolju koja ne napravi rupu u hiži.kaya wrote:Ovima bolje da ukinu mjere. Izgleda svi doma imaju bombu ili bar kakav projektilčić.
ovo ne bi rupu na stojadinu napravilo, kamoli da bi tenk zaustavilo.
2014-12-30
Muškarac ubijen u Vodicama, navodno je riječ o poznatom poduzetnikukaya wrote:Ovima bolje da ukinu mjere. Izgleda svi doma imaju bombu ili bar kakav projektilčić.
PREMA neslužbenim informacijama, oko 13 sati u Vodicama se dogodilo ubojstvo.
"Ne mogu još ništa potvrditi. Neka gužva je u Vodicama, ali ne mogu potvrditi ništa", rekao je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić.
Na teren su poslane jake policijske snage.
Kako doznaje portal Šibenik.in, poznati poduzetnik sa šibenskog područja ubijen je iz automatske puške dok je bio u automobilu ispred jednog dućana u Vodicama, a napadač je u bijegu.
Reporteri Šibenik.ina nalaze se na terenu. Javljaju da se ubojstvo dogodilo ispred Djela u Vodicama te je taj dio grada pod opsadom policije. Ispred dućana parkiran je i izrešetani Mercedes u kojem je navodno žrtva sjedila u vrijeme ubojstva.
Doznaju i da je pucnjave bilo i u Ražinama na izlazu iz Šibenika, nedaleko od TLM-a.
vili40-
2015-08-02
bombe,zolje,automatske puške...neće to sakriveno propasti
vili40-
2015-08-02
veber wrote:kolega, niste vi zagorec.Sovak wrote:- Štef!
- Ka'e Imbra?
- Nemam!
- Kak to misliš nemaš?
ds jeste znali bi to ispravno napisat.
vjerujem da u razgovornom koristite zagorski, ali slabašno vam to ide.
otprilike išlo bi;
jebotiisusmaterdatijeboisusmaterkrvitisenapijemjebotebogdatejebobokkrvavemarijetisenapijemjebotiisusmater.
vidi se da niste iz zagorja niti da očenaška si znati spiti.
Jebi ga ... meni je to prek brega.
Granična rampa je odmah iza Zaprešića.
Guest- Guest
Similar topics
» Ispraznili teretanu nakon gasova devojke: "Mislili su da je kanalizacija"
» Kotromanovic:Skoro sam upucao Mladica zoljom sa 4,5 metara udaljenosti
» Hrvat bivsi KOS-ovac:'Trebali smo Perkovica raznjeti zoljom a na Tudjmana smo spremali atentat.'
» Kotromanovic:Skoro sam upucao Mladica zoljom sa 4,5 metara udaljenosti
» Hrvat bivsi KOS-ovac:'Trebali smo Perkovica raznjeti zoljom a na Tudjmana smo spremali atentat.'
Page 1 of 1