Hrvat bivsi KOS-ovac:'Trebali smo Perkovica raznjeti zoljom a na Tudjmana smo spremali atentat.'
Page 1 of 1
Hrvat bivsi KOS-ovac:'Trebali smo Perkovica raznjeti zoljom a na Tudjmana smo spremali atentat.'
https://www.dnevno.hr/vijesti/trebali-smo-perkovica-raznijeti-zoljom-hrvat-priznao-spijunirao-sam-za-beograd-tudman-bio-na-nisanu-spremao-se-atentat-1970313/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hrvat bivsi KOS-ovac:'Trebali smo Perkovica raznjeti zoljom a na Tudjmana smo spremali atentat.'
...meni najzanimljiviji detalj je kad je rekao da u vlastima rh-a bili su i suradnici kos-a koji su se 'preobratili'..ja bas ne bi rekao da su se preobratili..inace volio bi da ovakvi likovi sto vise progovore i izadju iz ormara...srbima svaka vast sto ih vade iz naftalina i graske znoja mnogima ovdje izazivaju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Na danasnji dan 18.3.1990 atentat na dr.Franju Tudjmana
» "Hrvat" Komšić, posljedni ISIL-ovac u BiH
» KOS agentura jos uvijek zivi.Bivsi KOS-ovac:'Nobilo mi je rekao da ne dolazim u Hrvatsku,da ce me uhapsiti.'
» "Bivši HDZ-ovac uhvaćen u krađi željeza neće dobiti otkaz u državnoj tvrtki: ‘Dogodilo se izvan radnog vremena‘"
» Atentat koji je zgrozio ceo svet i 'region'(slučaj Milorad Pupovac):Atentat malokalibarskom limunovom košpicom
» "Hrvat" Komšić, posljedni ISIL-ovac u BiH
» KOS agentura jos uvijek zivi.Bivsi KOS-ovac:'Nobilo mi je rekao da ne dolazim u Hrvatsku,da ce me uhapsiti.'
» "Bivši HDZ-ovac uhvaćen u krađi željeza neće dobiti otkaz u državnoj tvrtki: ‘Dogodilo se izvan radnog vremena‘"
» Atentat koji je zgrozio ceo svet i 'region'(slučaj Milorad Pupovac):Atentat malokalibarskom limunovom košpicom
Page 1 of 1