ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TAKOZVANI "DOMOVINSKI RAT"

Page 1 of 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

TAKOZVANI "DOMOVINSKI RAT" Empty TAKOZVANI "DOMOVINSKI RAT"

Post by mentalitet Mon 6 Mar - 7:25

Godinama tupim korisnim budalama kao shto sada masa ukrajinaca tupi svojim da se bore za americhke interese objashnjavajuci im formuulu kako to ameri rade ali badava.Tako i 'rvatima i schwabama ,badava je dokazivati da su obichne fukare i americhke kujice.
,chak shto vishe neki u tome uzivaju .I sada kada potkrepljujem tu svoju teoriju sa chovjekom koji je bio insajder mnoge korisne 'rvatske budale ce opet tvrditi da lazem i mrzim sve shto je hrvatsko .Evo ,ako ste imalo inteligentni onda poslushajte chovjeka koji zna o tim dogadjajima vishe od mene i koji je bio Tudjmanov potrchko.
No na stranu shto su obadvojica bili zidovi i shto su glupe hrvate prevozali kao i uvijek u povijesti.Mislim ono ,ovom zidovu se klanjam duboko zbog svoje iskrenosti i smatram ga rijetkim zidovom koji ima muda a i etiku i moral da iznosi ovakve stvari hrvatima.Trebalo bi mu podignuti za zivota spomenik mjesto onog konjanika na Trgu Republike.

Pazi ovo u koje vrijeme chovjek govori o svemu a hrvati i dalje zive u iluzijama i prevarama

Govornica, 26.02.2023. Domagoj Margetić
POSLUSHAJTE OVO DRAGI MOJI SRPSKI MUTANTI TAKOZVANI HRVATI,TAKOZVANE KORISNE BUDALE

https://www.youtube.com/watch?v=SxsRsjNbB08

2020-07-05

Back to top Go down

TAKOZVANI "DOMOVINSKI RAT" Empty Re: TAKOZVANI "DOMOVINSKI RAT"

Post by Ringo10 Mon 6 Mar - 7:50

A svi smo mi korisne budale
I Srbi i Hrvati i Bošnjaci i Šiptari 
Nije ni Milošević s neba pao a odjednom se pojavio u Srbiji kao Bog i Batina tamo sredinom osamdesetih... došao iz Amerike
I kako može jedan penzioner makar imao i generalski čin, osnovati milijunsku političku stranku ... koja lova treba za to
Ili jedan Alija koji je taman izašao sa robije osnuje sličnu političku stranku ... odakle novac
Ali sve je to sada bespredmetno pričati
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest Mon 6 Mar - 12:24

mentalitet wrote:Trebalo bi mu podignuti  za zivota spomenik mjesto onog konjanika na Trgu Republike.
Ti b digao spomenik i Vlatki Pokos.

Tako da je i taj neki glupan bez mozga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Gast Mon 6 Mar - 12:39

mentalitet wrote:Godinama tupim korisnim budalama kao shto sada masa ukrajinaca tupi svojim da se bore za americhke interese objashnjavajuci im formuulu kako to ameri rade ali badava.Tako i 'rvatima i schwabama ,badava je dokazivati da su obichne fukare i americhke kujice.
,chak shto vishe neki u tome uzivaju .I sada kada potkrepljujem tu svoju teoriju sa chovjekom koji je bio insajder mnoge korisne 'rvatske budale ce opet tvrditi da lazem i mrzim sve shto je hrvatsko .Evo ,ako ste imalo inteligentni onda poslushajte chovjeka koji zna o tim dogadjajima vishe od mene i koji je bio Tudjmanov potrchko.
No na stranu shto su obadvojica bili zidovi i shto su glupe hrvate prevozali kao i uvijek u povijesti.Mislim ono ,ovom zidovu se klanjam duboko zbog svoje iskrenosti i smatram ga rijetkim zidovom koji ima muda a i etiku i moral da iznosi ovakve stvari hrvatima.Trebalo bi mu podignuti  za zivota spomenik mjesto onog konjanika na Trgu Republike.

Pazi ovo u koje vrijeme chovjek govori o svemu a hrvati i dalje zive u iluzijama i prevarama

POSLUSHAJTE OVO DRAGI MOJI SRPSKI MUTANTI TAKOZVANI HRVATI,TAKOZVANE KORISNE BUDALE

vrh božanstvo ,,,, raj,,,, je od 1h.05min

kad suza poteče

kada se pokazuje duša socijalistička

kada čovik postaje rasist

suza ,,,,

suza moja

traje tri minute ,,,,

obavezno poslušat

pa će vam biti jasno zakaj je i marčelj socijalist
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by Gast Mon 6 Mar - 12:40

mentalitet wrote:Godinama tupim korisnim budalama kao shto sada masa ukrajinaca tupi svojim da se bore za americhke interese objashnjavajuci im formuulu kako to ameri rade ali badava.Tako i 'rvatima i schwabama ,badava je dokazivati da su obichne fukare i americhke kujice.
No na stranu shto su obadvojica bili zidovi i shto su glupe hrvate prevozali kao i uvijek u povijesti.Mislim ono ,ovom zidovu se klanjam duboko zbog svoje iskrenosti i smatram ga rijetkim zidovom koji ima muda a i etiku i moral da iznosi ovakve stvari hrvatima.Trebalo bi mu podignuti  za zivota spomenik mjesto onog konjanika na Trgu Republike.

stoko danas  si srbenda

Last edited by škutor on Mon 6 Mar - 12:54; edited 1 time in total
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 6 Mar - 12:49

Kakvi američki interesi? Amerika je dugo htjela Jugoslaviju umjesto neovisnih država. 
Kad je tek priznala Hrvatsku? Među zadnjima.

Tupino, meni su padale granate po gradu.
Šta sam trebao? Gledat kad će mi koja pogodit zgradu?
A ne!
Svoj dom se brani neovisno o Amerikancima ili bilo kome drugome.

I još nešto....
Ako nisi znao taj trg s konjem se sad zove Trg Bana Jelačića, a ne Trg Republike.

A postoji i Deklaracija o Domovinskom ratu.
Opet mrziš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 Mon 6 Mar - 14:25

zoro osvetnik wrote:
Kakvi američki interesi? Amerika je dugo htjela Jugoslaviju umjesto neovisnih država. 

A ne!

I još nešto....
Ako nisi znao taj trg s konjem se sad zove Trg Bana Jelačića, a ne Trg Republike.

Opet mrziš.
MA dobro, branit se moraš
Ali sam sada sklon vjerovati da je i taj rat i raspad SFRJ bio negdje programiran
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest Mon 6 Mar - 15:13

Ringo10 wrote:
MA dobro, branit se moraš
Ali sam sada sklon vjerovati da je i taj rat i raspad SFRJ bio negdje programiran
Meni je čudno da je netko sa zapada programirao Domovinski rat, a pritom nam uveo embargo na oružje i streljivo. A usto su se do zadnjeg trena zalagali za opstanak Juge i protivili se samostalnosti RH...Sve do pada Vukovara i napada na Dubrovnik, dok su rat u Ukrajini namještali od 2004-e. Da su htjeli rat u RH, dali bi nam oružje da se bolje koljemo.

Moje je mišljenje da je ovaj rat u Ukrajini programiran. Tamo Ukre kljukaju naoružanjem dok ne izgine zadnji Ukrajinac. Razlika s Domovinskim ratom je evidentna. Ukrajinu već smještaju u NATO i EU jer im je bitna. A Hrvatsku su smjestili tek 20-ak godina nakon rata.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 6 Mar - 19:47

mentalni opet ima nocne napadaje sizofrenije
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Gast Mon 6 Mar - 19:55

vuksadinare wrote:mentalni opet ima nocne napadaje sizofrenije

samo obiöan ciganluk je u pitanju ,,,ovaj put srbijanderski
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by mentalitet Mon 6 Mar - 20:38

zoro osvetnik wrote:

A ne!

I još nešto....

Opet mrziš.

Kao prvo,ja nisam tema nego Takozvani Domovinski rat i video sa kojim dokazujem svoje teze iz osobnog iskustva jer i njegovo svjedochenje je ustvari insajdersko i oslikava vrijeme i tajne koje su duboko skrivane od hrvatskog naroda.Josh jedna moja teza se potvrdila a to je da su vas zidovi navukli na tanak led i tamo vas potopili.Ovaj chovjek je imao 18 godina i bio je savjetnik Tudjmanu. (ej bog te jebo nadji u povijesti da je neki balavac bio savjetnik nekom vladaru,ali poznavajuci zidovski mentalitet nije ni chudo jer oni uvijek stavljaju uz sebe svoje zato shto ne vjeruju Gojima kako inache zovu krshcane)Medjutim ovaj zidov ima moje duboko poshtovanje samo iz jednoga razloga,a taj je njegov odnos prema Didu i ocu koji su ga uchili da bude poshten chovjek pa protiv sebe nije mogao.Nije mogao izdati oca i didu i biti pichkica kao svi drugi 'rvati koji su se fol borili za Hrvatsku ali u panjevima.Borili su se kako tu Hrvatsku opljachkati shto je chinjenica koju ni jedan Hrvat ne moze osporiti.Elem savjetujem korisnim budalama da pogledaju video i suchele se sami sa sobom a ne samnom jer ja nisam toj Hrvatskoj uchinio nikakvo zlo a da u toj vukojebini vlada demokracija Margetic ne bi davao svoj intervju nekom Srbinu nego Hrvatu.
Pravish se blesav i pitash kakvi americhki interesi?Zar ti nije sada na Ukrajini jasno koji su americhki interesi?Ako ti nije jasno onda ja fakat nemam shto tu objashnjavati jer i malo dijete vidi da se globalizam i ono shto odredjene zapadne elite zele provesti jeste glavni cilj,a Jugoslavija je na chelu sa srbima kao i dan danas bila protiv toga,dok su naivne i pokvarene mase u Hrvatskoj bile za shto su kasnije dokazale ulazeci u EU i NATO te predavajuci svoj takozvani suverinitet u ruke svjetskih centara moci.Vjerovali su da ce zivjeti ko bubreg u loju a ovamo vecina hrvata prekopava kante za smece.Svojim ochima vidio i dozivio.Padanje bombi po tvome gradu je bila samo posljedica zapadne politike i pozeljan dogadjaj da se stvori mrznja izmedju dva naroda jer oni koji se mrze sa njima se lako manipulira.Nevjerojatno je da se i dan danas hrvati bave posljedicama a ne uzrocima rata.Prije nego si obukao tu ustashku uniformu da "branish"Hrvatsku trebao si razmisliti o par stvari i ako nishta da ti bude sumnjivo tko ti vodi drzavu.Dakle,zidov u prevodu tudji chovjek a ne Hrvat Isto kao i u Ukrajini Zelenski koji radi za americhke interese.Amerika je stvorila Jugoslaviju i razjebala je (chitaj zidovi) tako ce i Hrvatsku tek kada iz nje izvuche sve shto uspije.Dalje mi se neda tipkati,ali ako pozelish neki suvisliji odgovor pogledaj taj video do kraja ali bez romanticharskog pristupa vukojebini u kojoj zivish pa i dalje se mozesh shutati floskulama kako mrzim hrvate.Jebo te bog trebali bi mi za zivota dignuti spomenik jer se vec 30 godina trudim da do glupih hrvata dopre istina jer kada znash istinu onda znash i lijek protiv problema.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet Mon 6 Mar - 20:42

škutor wrote:

stoko danas  si srbenda

Ne,na ovoj temi sam Zidov ali onaj poshteni a ne onaj koji slavi nacizam i kojemu su uzori ljudi kao ti,shtakori.:::))))Vi ovo sve ozbiljno shvacate a meni sluzi za zabavu jer ja vec dugo ne mislim zivjeti u toj tvojoj fashistichkoj vukojebini.Bog ti jebo mater ,radje bi otishao zivjeti u Albaniju nego tu,kuzish???Ja sam ovo iz videa znao kada su se stvari odvijale a vi tek sada saznajete kada su vam ucerali do grla i to po svim parametrima pa vas za jedno 50 godina i nece biti vishe shto je odlichno za Balkan.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Mon 6 Mar - 20:46

ti jesi tema, pa upravo je tebe i sve poput tebe domovinski rat pomeo iz hrvatske... ok ti si uspio pobjeći iako bi bilo bolje da smo te uspjeli uhvatiti... sve što pišeš upravo tomu u prilog... bolje bi bilo da te je netko poput mene uspio uhvatiti i svući niz stepenice za noge zavezanih ruku npr sa 6tog ili 10og kata... i uzeti ti onaj pištolj s kojim si se kurčio po zegeu

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by mentalitet Mon 6 Mar - 20:55

michaellcmacha wrote:ti jesi tema, pa upravo je tebe i sve poput tebe domovinski rat pomeo iz hrvatske... ok ti si uspio pobjeći iako bi bilo bolje da smo te uspjeli uhvatiti... sve što pišeš upravo tomu u prilog... bolje bi bilo da te je netko poput mene uspio uhvatiti i svući niz stepenice za noge zavezanih ruku npr sa 6tog ili 10og kata... i uzeti ti onaj pištolj s kojim si se kurčio po zegeu

Ajde shto je mene pomelo (jarane,ja sam se odvezao tada i preshao granicu sa legalnom putovnicom u Mercedesu 450 SLC a posjedova ga je u Hrvatskoj josh samo CKH.Dakle, u to vrijeme za mene si a i danas bio i ostao sirotinja zeljna kruha pa zato shto si bio nesposoban uzeo si pushku i krenuo u pljachku kako srba tako i danas "svoga" naroda jer mu visish na veni i kao pijavica sishesh krv za nagradu shto si chuchao u nekom podrumu.E vidish da si naletio u to vrijeme na mene popushio bi iz moje Berete 9 komada i onda bio spaljen da ne zagadjujesh okolinu.Jebem ti mater ustashku,kada si toliko hrabar,evo javno cu ti platiti avionsku kartu pa dodji u USA smece ustashko.Jaki ste samo kada iza vas stoji neka jacha sila ,shiptarski mentalitet chopora a kada ste sami onda ste ko pichkice.Nego ,majmune jesi pregledao video?

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Guest Mon 6 Mar - 21:00

mentalitet wrote:
zoro osvetnik wrote:

A ne!

I još nešto....

Opet mrziš.

Kao prvo,ja nisam tema nego Takozvani Domovinski rat...bla bla bla
Domovinski rat nije takozvani, tako da ti ostale budalaštine neću ni čitat.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 6 Mar - 21:07

takozvani srbi opet seru

tko dobije po pički ima se pravo ljutiti

2014-04-16

Back to top Go down

Post by mentalitet Mon 6 Mar - 21:17

marcellus wrote:takozvani srbi opet seru

Ajde nounar,recimo da su srbi dobili po pichki a vas i dan danas guze ove "moje" crnchuge ,jebu ne vade.I shto je najgore vi mazohistichki uzivate u tome pa idete chak u Kongo ne bi li popravili svoju rasu.Svi srbi koji su otishli van iz Hrvatske bolje zive 10 puta nego vi takozvani hrvati koji su sposobni samo krasti i otimati a smisliti neshto i stvoriti to je za vas nemoguca misija zato shto ste zakinuti u genetskom kodu.A shto je sa onih 300.000 pametnih koje ste potjerali?Zar to nisu hrvati?A i sam pichkice odvratna sanjash kako ce ti djeca zivjeti vani.Moguce,vidim da sada preferirash kineze,pa ako jadnice uspiju kada odrastu uloviti kakvog kineza mozda budu imale srece a i tata ce biti zadovoljan sa kosookim unucima.Mislim ono,djeca kao djeca simpatichni su ali kada odrastu pogledaju se u ogledalo i vide kome pripadaju.Nego ti shalterusho koji volish za sebe reci da si novinar zar ovaj video nije dobar zbog informscija koje tamo mozesh chuti o Mesicu i Manolicu?Umjesto da mi kazesh hvala za ovaj video ti shalterusho spinash i bavish se samnom kao i vecina tvojih "poshtovatelja"jer ste na istoj mentalnoj razini i zivotu uljeba koji vodite u Hrvatskoj.Znam ja chega se vi bojite,da jadni hrvati ne progledaju svojim ochima a onda ce vam jebati mater pa cete kao u vrijeme Chausheskua visiti po banderama hrvatskih ulica.

Last edited by mentalitet on Mon 6 Mar - 21:24; edited 1 time in total

2020-07-05

Back to top Go down

Post by veber Mon 6 Mar - 21:19

mentalitet wrote:
zoro osvetnik wrote:

A ne!

I još nešto....

Opet mrziš.

(ej bog te jebo nadji u povijesti da je neki balavac bio savjetnik nekom vladaru,ali poznavajuci zidovski mentalitet nije ni chudo jer oni uvijek stavljaju uz sebe svoje zato shto ne vjeruju Gojima kako inache zovu krshcane)
kretenčino nepismena, Oktavijan kasnije poznat kao August, panećak Gaja Julija nije imao niti 18 kada je krenuo u rat s ostalimiz tiumvirata.
vladao je slijedećih 40 godina.
glupi četnik.
a da si imao SEC, nisi.
bila su dva.
jedan od partije drugi je vozila josipa lisac.

konstantno lažeš čistaču račića

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber Mon 6 Mar - 21:24

mentalitet wrote:
marcellus wrote:takozvani srbi opet seru

Ajde nounar,recimo da su srbi dobili po pichki a vas i dan danas guze ove "moje" crnchuge ,jebu ne vade.
to iziskustva?

ajde srblju, ne benavi.
lažeš čim zineš.

radiš kao pomoćni radnik, satnica ti je bijeda.
i neka je.
nemrem oprostiti mihi kaj vamje dijelio sokiće i sendviče.
trebalo vas je pustiti da svi krepate.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mentalitet Mon 6 Mar - 21:36

veber wrote:
mentalitet wrote:
zoro osvetnik wrote:

A ne!

I još nešto....

Opet mrziš.

(ej bog te jebo nadji u povijesti da je neki balavac bio savjetnik nekom vladaru,ali poznavajuci zidovski mentalitet nije ni chudo jer oni uvijek stavljaju uz sebe svoje zato shto ne vjeruju Gojima kako inache zovu krshcane)
kretenčino nepismena, Oktavijan kasnije poznat kao August, panećak Gaja Julija nije imao niti 18 kada je krenuo u rat s ostalimiz tiumvirata.
vladao je slijedećih 40 godina.
glupi četnik.
a da si imao SEC, nisi.
bila su dva.
jedan od partije drugi je vozila josipa lisac.

konstantno lažeš čistaču račića

Jebo ti Oktavijan mater u pichku,on je kao i Alexandar veliki doshao na prijestolje nasledno i glupo schwapsko smece ne deshava se radnja u starom Rimu nego u Hrvatskoj 20 stoljece.Da da kupio ga preko Mercedesa iz savske u Ljubljani na drazbi i tako zajebao drzavu za porez i carinu,zeleni metalik sa klima uredjajem .Sve pichke su drkale na njega pa mi nije bilo teshko neku za koju sam mislio da je lijepa i normalna zahaklati i zguziti.A jebi ga tada sam bio skroz mlad i nisam znao koja je razlika jebachina iz ljubavi i jebachina iz nagona:::)))Dakle,jebo sam pola Zagreba.A sad pukni od ljubomore.Em zgodan,em obuchen po najnovijoj italijanskoj modi em fura dobar auto.Poruka koju sam slao zenskicama je bila dobra sam prilika:::))Pa onda i nije bilo teshko biti glavni zagrebachki jebach..Eto sirotinjo schwapska,sada imash josh vishe razloga da me mrzish.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics