'Svjetski ekonomski forum' o svemu osim o ekonomiji...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 'Svjetski ekonomski forum' o svemu osim o ekonomiji...
red wolf wrote:Neće mi napraviti ništa...Ja nisam njihov, niti sam vaš...Gnječ wrote:red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehemutava baštarda wrote:
pomalo
jebote, ovi sa slike kad naprave ono što su naumili, najprije će tebe i one poput tebe tj. vas korisne budale samljeti u koštano brašno pa će ti biti
hehehehehehehehehehehehehe
a ništa, postat ćeš sapun.
Guest- Guest
Ne. Sapun je relikt. Shvatit ćeš kad za to dođe vrijeme.Gnječ wrote:red wolf wrote:Neće mi napraviti ništa...Ja nisam njihov, niti sam vaš...Gnječ wrote:red wolf wrote:
jebote, ovi sa slike kad naprave ono što su naumili, najprije će tebe i one poput tebe tj. vas korisne budale samljeti u koštano brašno pa će ti biti
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne. Sapun je relikt. Shvatit ćeš kad za to dođe vrijeme.Gnječ wrote:red wolf wrote:Neće mi napraviti ništa...Ja nisam njihov, niti sam vaš...Gnječ wrote:
čime se ti podapireš? rakijom? ultrazvukom? laserom? sjekirom?
Guest- Guest
Ja samo promatram...Gnječ wrote:red wolf wrote:Ne. Sapun je relikt. Shvatit ćeš kad za to dođe vrijeme.Gnječ wrote:red wolf wrote:
Neće mi napraviti ništa...Ja nisam njihov, niti sam vaš...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ja samo promatram...Gnječ wrote:red wolf wrote:Ne. Sapun je relikt. Shvatit ćeš kad za to dođe vrijeme.Gnječ wrote:
i komentiraš. a to ne bi smio.
Guest- Guest
Zašto The Great Reset?
Jer je vaše vrijeme isteklo. Vrijeme je da to konačno shvatite. Bit će vam lakše.
Jer je vaše vrijeme isteklo. Vrijeme je da to konačno shvatite. Bit će vam lakše.
red wolf-
2016-02-10
Nitko mi ne brani.Gnječ wrote:red wolf wrote:Ja samo promatram...Gnječ wrote:red wolf wrote:
Ne. Sapun je relikt. Shvatit ćeš kad za to dođe vrijeme.
i komentiraš. a to ne bi smio.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne. Sapun je relikt. Shvatit ćeš kad za to dođe vrijeme.Gnječ wrote:red wolf wrote:Neće mi napraviti ništa...Ja nisam njihov, niti sam vaš...Gnječ wrote:
Upičkumaterinu ...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Svjetski ekonomski forum i kriticka rasna teorija
» Svjetski ekonomski forum (WEF) pocinje pripreme za novu pandemiju
» Svjetski ekonomski forum - koji je najbolji nacin za uciti djecu da citaju
» svjecki ekonomski forum - emisija co2 pala za vrijeme lockdown-a, let's keep it that way
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Svjetski ekonomski forum (WEF) pocinje pripreme za novu pandemiju
» Svjetski ekonomski forum - koji je najbolji nacin za uciti djecu da citaju
» svjecki ekonomski forum - emisija co2 pala za vrijeme lockdown-a, let's keep it that way
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
Page 2 of 2