BARCLAY'S EPL 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 33
Page 30 of 33 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33
Re: BARCLAY'S EPL 20/21
Barca je stvarno glupa ka kurac...
Nadmašila je i Junajtida, a to je stvarno bilo teško za postic...
;)
Nadmašila je i Junajtida, a to je stvarno bilo teško za postic...
;)
Guest- Guest
https://twitter.com/evra/status/1399327977817661440?s=21
Kakvo trolovanje!
Kakvo trolovanje!
Guest- Guest
Ende kakav je pepov plan sa kaneom ?
Mislim ,cudno da kupuje napadaca kad igra bez njih i ne trebaju mu
Ili se boji da bi chelsea/unit ga mogli uzeti pa da njih oslabi
Ili planira revoluciju te ce od kanea napraviti novu poziciju, laznu desetku
Mislim ,cudno da kupuje napadaca kad igra bez njih i ne trebaju mu
Ili se boji da bi chelsea/unit ga mogli uzeti pa da njih oslabi
Ili planira revoluciju te ce od kanea napraviti novu poziciju, laznu desetku
Guest- Guest
Tuchel je u finalu poslao u poviiest. Nesposobna spanjolska prevaretina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Boze jeli moguce da jedan United najveci engleski klub skuplja svo zahrdjalo zeljezo sa svih strana svijeta. Neumoljivo podsjeca na bracalinu obitelj koja se narastajima bavi kradjom po busevima tramvajima prosjacenjem itd
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Debilde, u mojoj familiji su sve velikani, u tvojoj klišari i retardi. Puši kurac…
Guest- Guest
Cega??? Su tvoji velikani??? Cigansture pederluka i incesta eto cega mater ti prcinPrinc od Čaira wrote:Debilde, u mojoj familiji su sve velikani, u tvojoj klišari i retardi. Puši kurac…
2015-09-13
Od tebe na cilom forumu je gluplji jedino pizzon... srbin kao i ti
2015-09-13
pravnici, politicari, profeosori. velika razlika u odnosu na sofere i cistacice, kao u tvom slucaju...
Guest- Guest
Junajted blizu potpisa jednog od najtalentovanijih fudbalera na svetu
Talentovani fudbaler Rena Eduardo Kamavinga nalazi se blizu prelaska u Mančester Junajted.
Čelnici francuskog kluba spremni su da ga prodaju za oko 30 miliona evra, s obzirom na to da vezisti ističe ugovor naredne sezone.
Međutim, Junajted nije jedini zainteresovan te će imati konkurenciju u vidu PSŽ. Od ranije se pričalo o interesovanju Reala i Arsenala, ali su te spekulacije zamrle.
Što se tiče Junajteda, oni nastavljaju da se pojačavaju nakon dolaska Sanča. Prioritetne su pozicije štopera i veziste.
Defanzivni red bi mogao da pojača još jedan Francuz - Rafael Varan. Real nastoji da ga zadrži u svojim redovima, ali Varan navodno želi da proba nešto novo u karijeri.
Talentovani fudbaler Rena Eduardo Kamavinga nalazi se blizu prelaska u Mančester Junajted.
Čelnici francuskog kluba spremni su da ga prodaju za oko 30 miliona evra, s obzirom na to da vezisti ističe ugovor naredne sezone.
Međutim, Junajted nije jedini zainteresovan te će imati konkurenciju u vidu PSŽ. Od ranije se pričalo o interesovanju Reala i Arsenala, ali su te spekulacije zamrle.
Što se tiče Junajteda, oni nastavljaju da se pojačavaju nakon dolaska Sanča. Prioritetne su pozicije štopera i veziste.
Defanzivni red bi mogao da pojača još jedan Francuz - Rafael Varan. Real nastoji da ga zadrži u svojim redovima, ali Varan navodno želi da proba nešto novo u karijeri.
Guest- Guest
A momak izjavi da želi u PSG pric, da mu se ne ide jos uvik van Francuske, lol…
:D
:D
Guest- Guest
Page 30 of 33 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18