BARCLAY'S EPL 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 33
Page 17 of 33 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 33
Re: BARCLAY'S EPL 20/21
Ma ubacili bi i neki video koji ne bi moga prekinit...End wrote:sad na svakom treba cekati 10 sec inteligencijofridrih-niche wrote:Nikako da pokrene ovaj stream...
;)
;)
Guest- Guest
Pijani Frankie?Montero wrote:Flopp je procitan ...plus izgubio je svlacionicu
Koliko los moras biti da te pijani frankie ponizi
:D
Guest- Guest
On misli da je Lampard još trener.fridrih-niche wrote:Pijani Frankie?Montero wrote:Flopp je procitan ...plus izgubio je svlacionicu
Liverpool je ispuhana ekipa, a ni igrači više ne slijede Kloppa, to se vidi po njihovom govoru tijela. Sve jače se priča da Klopp preuzima Elf, a Gerrard Liverpool.
Kloppu se ponavlja ista priča ko u Dortmundu.
https://www.sportbible.com/football/news-reactions-liverpool-have-lost-five-straight-premier-league-matches-at-anfield-20210304
Floppinho
Nadam se da taj gubitnik nece preuzeti elfa
Floppinho
Nadam se da taj gubitnik nece preuzeti elfa
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:On misli da je Lampard još trener.fridrih-niche wrote:Pijani Frankie?Montero wrote:Flopp je procitan ...plus izgubio je svlacionicu
Liverpool je ispuhana ekipa, a ni igrači više ne slijede Kloppa, to se vidi po njihovom govoru tijela. Sve jače se priča da Klopp preuzima Elf, a Gerrard Liverpool.
rekao sam davnih dana, flopp je 2 season wonder. nakon toga teško pušenje...
jedino možda da preuzme prosjake iz torina, barem će mu titule uvek nameštati pa možda i uspe da održi narativ dobrog trenera...
Guest- Guest
Klopp je odličan trener...
Al istina je, vrime mu je da digne sidro...
Očito je došlo do teškog zasićenja s obe strane...
;)
Al istina je, vrime mu je da digne sidro...
Očito je došlo do teškog zasićenja s obe strane...
;)
Guest- Guest
Odličan trener, ali ima svoj stil i takve igrače traži. Njegove ekipe teško mogu mijenjati način igre. Dok ide tako, dobro je, kasnije slijedi pad.
Zar je moguce da he Juventus svima toliki uzor kad i u premiershitttuuu razmusljaju samo o JuventusuPrinc od Čaira wrote:Roland Deschain wrote:On misli da je Lampard još trener.fridrih-niche wrote:Pijani Frankie?Montero wrote:Flopp je procitan ...plus izgubio je svlacionicu
rekao sam davnih dana, flopp je 2 season wonder. nakon toga teško pušenje...
jedino možda da preuzme prosjake iz torina, barem će mu titule uvek nameštati pa možda i uspe da održi narativ dobrog trenera...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
flopp trener motivator, njemu je najbolje svake 2 sezone promijeniti klub kad uzme trofej.
nema znanja kao guardiola da godinama dominira.
to je razlika između gegenpressa i tiki take koja u sebi sadrži gegenpress + posjed, tehniku i kreaciju, znači razina više.
ali zato je guardiola GOAT teško je to uspoređivati.
nema znanja kao guardiola da godinama dominira.
to je razlika između gegenpressa i tiki take koja u sebi sadrži gegenpress + posjed, tehniku i kreaciju, znači razina više.
ali zato je guardiola GOAT teško je to uspoređivati.
End- Posts : 21177
2015-08-25
čekaj danas pederi i cigani dolaze na megdan najvećem klubu u manchesteru nebesko plavima
haha ovo je prelagano
guardiola već pijan od jutra slavi
haha ovo je prelagano
guardiola već pijan od jutra slavi
End- Posts : 21177
2015-08-25
Manchesterski derbi, prije toga madridski derbi, u isto vrijeme hrvatski derbi. Bože, koliko utakmica danas.
????Roland Deschain wrote:Manchesterski derbi, prije toga madridski derbi, u isto vrijeme hrvatski derbi. Bože, koliko utakmica danas.
Za danas igraju Dinamo Hajduk. ??? Kad vec spominjes dva najveca hrvatska kluba
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Tominjov zivot je ajme majko.
Navijac dinama koji u kuci mora slusat hajdukove pjesme.
2015-09-13
Tribas se starkeljo nemocna ugledat na brata Antu.
Moja se ustaje i stoji u stavu pozor dok se ja ne ustanem.
Nesmi ni marendat dok ja nesidnem.za stol.
A da progovori bez.moje dozvole dobila bi taku samarcinu da bi jezik prigrizla.
Moja se ustaje i stoji u stavu pozor dok se ja ne ustanem.
Nesmi ni marendat dok ja nesidnem.za stol.
A da progovori bez.moje dozvole dobila bi taku samarcinu da bi jezik prigrizla.
2015-09-13
pošalje ga žena na tržnicu po papriku on donese rajčicuFRANK wrote:Tominjov zivot je ajme majko.
tutlek
Guest- Guest
Podje sa opel rekordom na maksimir zavrsi u moslavini i udari demu koji se vozi na Rog biciklu.karlitovnačin wrote:pošalje ga žena na tržnicu po papriku on donese rajčicuFRANK wrote:Tominjov zivot je ajme majko.
tutlek
Boze sveti koji tutlek
2015-09-13
karlitovnačin wrote:pošalje ga žena na tržnicu po papriku on donese rajčicuFRANK wrote:Tominjov zivot je ajme majko.
tutlek
Guest- Guest
Page 17 of 33 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 33
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19