drama na klerikanskom centru
Page 1 of 1
drama na klerikanskom centru
MEĐU mostovcima je jučer došlo do otvorenog sukoba.
Sukobili su se Mostov Miro Bulj i njihov kandidat za gradonačelnika Zagreba Zvonimir Troskot. Sve je počelo kad je Troskot gostujući jučer na N1 televiziji kazao da HOS-ovce koji su na obljetnici Maslenice imali natpis "Za dom spremni" treba procesuirati.
"To troje ljudi se kasnije kazneno procesuira jer se zna, po zakonima i Republike Hrvatske i Europske unije, da se za svako obilježje kojim se veličaju totalitarni režimi treba procesuirati."
"Došli su tamo scenski, napraviti kaos", dodao je.
Bulj ga je prozvao.
"Prijatelji, Zvonimir Troskot je danas dao za mene neprihvatljivu i nedopustivu izjavu o HOS-u. Koliko Vam je poznato moj stav o mojim suborcima iz HOS-a koji su Hrvatsku branili na najtežim ratištima od četnika i velikosrpskog agresora u Hrvatskoj i BiH je sasvim suprotan. Očekujem da se ispriča junacima Domovinskog rata pripadnicima HOS-a i njihovog povezivanje sa totalitarnim režimima i Drugim svjetskim ratom", napisao je Bulj te priložio sliku na kojoj se vidi pozdrav "Za dom spremni".
Na kraju se Troskot zaista ispričao.
"Pogriješio sam, oprostite!
Dragi ljudi, tek sam sada uvidio koliko je moja izjava bila nedovoljno jasna i koliko je zbog toga štete prouzročila. Jako mi je žao zbog toga i najiskrenije se ispričavam svim HOS-ovcima, svim braniteljima i članovima njihovih obitelji zbog te moje nepromišljene izjave.
Gostovao sam u programu na N1 televiziji i pokušavao ukazati na stalno ponavljanje scenarija u kojem kad god se dogodi nekakva afera i isplivaju ozbiljni problemi kao što je potres i zakašnjela reakcija vlasti, uvijek "iskoče" u prvi plan neke nametnute ideološke teme koje onda u potpunosti zasjene probleme koji su aktualni.
U tom trenutku sam nedovoljno jasnom izjavom svrstao osobe u HOS-ovim obilježjima u one koji namjerno odvlače pažnju i zbog toga im se još jednom najiskrenije ispričavam. U mom srcu je bila samo namjera osuditi sve totalitarne režime, a treba i sada reći da su HOS-ove oznake bile dio službenih postrojbi hrvatske vojske.
Ono što vam također obećajem: kad god pogriješim uvijek ću istupiti javno i ispričati se za svoje pogreške i što je jednako važno - greške neću ponavljati!
Hrvatska je iznad svih nas. A mi ćemo učiniti sve za nju da ju sačuvamo i učinimo pravednijom i ljepšom", napisao je Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sukob-u-mostu-troskot-kritizirao-zds-bulj-ga-zestoko-napao-troskot-se-ispricao/2248950.aspx
Sukobili su se Mostov Miro Bulj i njihov kandidat za gradonačelnika Zagreba Zvonimir Troskot. Sve je počelo kad je Troskot gostujući jučer na N1 televiziji kazao da HOS-ovce koji su na obljetnici Maslenice imali natpis "Za dom spremni" treba procesuirati.
"To troje ljudi se kasnije kazneno procesuira jer se zna, po zakonima i Republike Hrvatske i Europske unije, da se za svako obilježje kojim se veličaju totalitarni režimi treba procesuirati."
"Došli su tamo scenski, napraviti kaos", dodao je.
Bulj ga je prozvao.
"Prijatelji, Zvonimir Troskot je danas dao za mene neprihvatljivu i nedopustivu izjavu o HOS-u. Koliko Vam je poznato moj stav o mojim suborcima iz HOS-a koji su Hrvatsku branili na najtežim ratištima od četnika i velikosrpskog agresora u Hrvatskoj i BiH je sasvim suprotan. Očekujem da se ispriča junacima Domovinskog rata pripadnicima HOS-a i njihovog povezivanje sa totalitarnim režimima i Drugim svjetskim ratom", napisao je Bulj te priložio sliku na kojoj se vidi pozdrav "Za dom spremni".
Na kraju se Troskot zaista ispričao.
"Pogriješio sam, oprostite!
Dragi ljudi, tek sam sada uvidio koliko je moja izjava bila nedovoljno jasna i koliko je zbog toga štete prouzročila. Jako mi je žao zbog toga i najiskrenije se ispričavam svim HOS-ovcima, svim braniteljima i članovima njihovih obitelji zbog te moje nepromišljene izjave.
Gostovao sam u programu na N1 televiziji i pokušavao ukazati na stalno ponavljanje scenarija u kojem kad god se dogodi nekakva afera i isplivaju ozbiljni problemi kao što je potres i zakašnjela reakcija vlasti, uvijek "iskoče" u prvi plan neke nametnute ideološke teme koje onda u potpunosti zasjene probleme koji su aktualni.
U tom trenutku sam nedovoljno jasnom izjavom svrstao osobe u HOS-ovim obilježjima u one koji namjerno odvlače pažnju i zbog toga im se još jednom najiskrenije ispričavam. U mom srcu je bila samo namjera osuditi sve totalitarne režime, a treba i sada reći da su HOS-ove oznake bile dio službenih postrojbi hrvatske vojske.
Ono što vam također obećajem: kad god pogriješim uvijek ću istupiti javno i ispričati se za svoje pogreške i što je jednako važno - greške neću ponavljati!
Hrvatska je iznad svih nas. A mi ćemo učiniti sve za nju da ju sačuvamo i učinimo pravednijom i ljepšom", napisao je Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sukob-u-mostu-troskot-kritizirao-zds-bulj-ga-zestoko-napao-troskot-se-ispricao/2248950.aspx
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: drama na klerikanskom centru
Nije. I dalje osuđuje sve totalitarne režime : komunistički....debotoijusto wrote:troskot se popisao sam po sebi
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Most će se posrat u usta vašem ljubimcu Titu pod čijom su vladavinom ljudi streljani jer su bili ideološki neprijatelji , vodeni na Goli otok bez suđenja itd ukratko totalitarni režim a vi tu ne možete ništa.
2014-04-11
Kakav kvalitet kadra kad ti Bulja cita bukvicu, lik jucer naucio pricati.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Taj Most je jedna teska komedija.
Kakvi likovi.
Kakvi likovi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ovakvog zapisavanja nije bilo od performansa labrovica po simbolu drzavnostiRayMabus wrote:Nije. I dalje osuđuje sve totalitarne režime : komunistički....debotoijusto wrote:troskot se popisao sam po sebi
da ima srama sutra bi zavrsio ovu saradu od kandidature za gradonacelnika i 3 mjeseca ne bi izasao u javnost
ovako doceka da se gradjani uskoro popisaju po njemu
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
A šta to mene brige ?debotoijusto wrote:ovakvog zapisavanja nije bilo od performansa labrovica po simbolu drzavnostiRayMabus wrote:Nije. I dalje osuđuje sve totalitarne režime : komunistički....debotoijusto wrote:troskot se popisao sam po sebi
da ima srama sutra bi zavrsio ovu saradu od kandidature za gradonacelnika i 3 mjeseca ne bi izasao u javnost
ovako doceka da se gradjani uskoro popisaju po njemu
Ja san Bulja uvalija tamo da prca ove na vlasti jer oni prcaju mene.
Reka je i Milanoviču da se mora ispričat pripadnicima HOS-a.
I da mora biti takvo tele jer upravo takvi kad ih uvališ u saborske klupe zagorčavaju život njima na vlasti a to mi i je cilj jer kad oni prcaju mene onda ću i ja njih. Pošteno. Sve pet.
2014-04-11
Ti imaš lokalne izbore. Ja ne živim u Zagrebu. Ja san ode zadnji put glasa za Akciju mladi dakle to je bliže Možemo nego Most ako se gleda livo desno šema.
Glasaš u svon selu za ono šta je tebi ok. Šta mene brige za Zagreb. Pa ne živim ja tamo.
Glasaš u svon selu za ono šta je tebi ok. Šta mene brige za Zagreb. Pa ne živim ja tamo.
2014-04-11
Pirate wrote:Kakav kvalitet kadra kad ti Bulja cita bukvicu, lik jucer naucio pricati.
Bulj glavni ideolog
Dobro mu se Plenki smije
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Dobar je Bulj. Draže meni njega vidit u fotelji nego još jednog HDZovca. Kad već plaćam porez onda nek znam kome plaćam četiri godine u Saboru.
2014-04-11
Bulj...Kerum,to je ta razina,isti polusvijet.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
izvukao se izgleda malodebotoijusto wrote:troskot se popisao sam po sebi
2014-04-16
šta mu vrijedi smijanjeHektorović wrote:Pirate wrote:Kakav kvalitet kadra kad ti Bulja cita bukvicu, lik jucer naucio pricati.
Bulj glavni ideolog
Dobro mu se Plenki smije
ovaj se digne kad hoće i udara po svom
2014-04-16
Similar topics
» Drama u Bloku 70: Stravičan požar u Kineskom tržnom centru, ljudi se guše u zastrašujućem smradu
» Drama u centru Zagreba: Urušio se dio zgrade Muzeja za umjetnost i obrt, skela i komadi zida padali na Zeleni val i parkirane automobile
» DRAMA
» Drama
» DRAMA U SUDNICI
» Drama u centru Zagreba: Urušio se dio zgrade Muzeja za umjetnost i obrt, skela i komadi zida padali na Zeleni val i parkirane automobile
» DRAMA
» Drama
» DRAMA U SUDNICI
Page 1 of 1