Drama
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Drama
S K A N D A L O Z N O
Drama u Big Brotheru: Lijepa manekenka izgubila živce zbog Siniše Vuce, želi otići...
VUCO PROŽDERAO JANJETINU, UPLAKANA LIJEPA MANEKENKA MORALA GLODJATI KOSTI I U LEDENOJ VODI PRATI SUDJE
"Meni ovo ne treba u životu, da posijedim s 27 godina", kazala je lijepa plavuša .......I ZAPLAKALA GORKO
Lijepoj plavuši Marini je drugi pakleni tjedan previše i ozbiljno razmišlja da napusti Big Brother kuću. Marinina drama trajala je cijeli dan, a sve je krenulo kada je došao novi gost - Vuco!
"Perem masno suđe od one janjetine u hladnoj vodi - fuj!" - krenula je dramiti Marina i jadati se Katji. No, to nije jedini problem. "Ne sviđa mi se 'vođa', ne sviđa mi se zadatak, ne sviđa mi se ništa!", priznala je Big Brotheru te nastavila: "Ovo mi je sve seljačko i preglasno! Ljudi su se previše 'ufurali' i 'vođa' se uživio!".
Lijepa plavuša pojadala se i Romanu koji ju je pokušao utješiti, ali ona se nije dala. "Hoću ići doma!", zaključila je.
Glavni razlog njezina nezadovoljstva je upravo novi 'duhovni vođa' - Vuco! "Ne gasi se otkako je ustao, nije zatvorio usta! Jedva čekam da počne jesti, nadam se da tada ne priča", ljutito je kazala manekenka i kasnije dodala: "Stvarno želim ići kući, ne mogu više. Meni ovo ne treba u životu, da posijedim s 27 godina!"
Ako stanari žele izaći iz paklenog tjedna, trebaju proći novi tjedni zadatak i njihova sudbina ovisi samo o njima.
http://novi.jutarnji.hr/spektakli/reality/drama-u-big-brotheru-lijepa-manekenka-izgubila-zivce-zbog-sinise-vuce-zeli-otici.../3714234/
Drama u Big Brotheru: Lijepa manekenka izgubila živce zbog Siniše Vuce, želi otići...
VUCO PROŽDERAO JANJETINU, UPLAKANA LIJEPA MANEKENKA MORALA GLODJATI KOSTI I U LEDENOJ VODI PRATI SUDJE
"Meni ovo ne treba u životu, da posijedim s 27 godina", kazala je lijepa plavuša .......I ZAPLAKALA GORKO
Lijepoj plavuši Marini je drugi pakleni tjedan previše i ozbiljno razmišlja da napusti Big Brother kuću. Marinina drama trajala je cijeli dan, a sve je krenulo kada je došao novi gost - Vuco!
"Perem masno suđe od one janjetine u hladnoj vodi - fuj!" - krenula je dramiti Marina i jadati se Katji. No, to nije jedini problem. "Ne sviđa mi se 'vođa', ne sviđa mi se zadatak, ne sviđa mi se ništa!", priznala je Big Brotheru te nastavila: "Ovo mi je sve seljačko i preglasno! Ljudi su se previše 'ufurali' i 'vođa' se uživio!".
Lijepa plavuša pojadala se i Romanu koji ju je pokušao utješiti, ali ona se nije dala. "Hoću ići doma!", zaključila je.
Glavni razlog njezina nezadovoljstva je upravo novi 'duhovni vođa' - Vuco! "Ne gasi se otkako je ustao, nije zatvorio usta! Jedva čekam da počne jesti, nadam se da tada ne priča", ljutito je kazala manekenka i kasnije dodala: "Stvarno želim ići kući, ne mogu više. Meni ovo ne treba u životu, da posijedim s 27 godina!"
Ako stanari žele izaći iz paklenog tjedna, trebaju proći novi tjedni zadatak i njihova sudbina ovisi samo o njima.
http://novi.jutarnji.hr/spektakli/reality/drama-u-big-brotheru-lijepa-manekenka-izgubila-zivce-zbog-sinise-vuce-zeli-otici.../3714234/
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Drama
HILLARY I NJEZINA KĆER ( NE I BILOVA ) PRUŽILE SU PODRŠKU LIJEPOJ MANEKENKI
A PROTIV SU VUCE ( ne onoga pravoga Vuce)
2014-04-20
To je Nat Portman. ;-)
2014-04-12
kak su joj bradavice iskocile kad je vidila vucuYehudi wrote:
omni-
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:To je Nat Portman. ;-)
Ova sa cicama ..........misliš.
A mene naivčine................... pa tko bi se sa hitllery slikao inače, pa i rodjeni muž je eskivira
ako ikako može
Lezbača aktiva
Zamisli da ti ovo bane negdi iz mraka
liječenje pod hitno
2014-04-20
ma nije homoseksualna..opsesivno opsjednuta billom..svaka mormalna bi ga odavno ostavila :DYehudi wrote:IvyTeasdale wrote:To je Nat Portman. ;-)
A mene naivčine................... pa tko bi se sa hitllery slikao inače, pa i rodjeni muž je eskivira
ako ikako može
Lezbača aktiva
liječenje pod hitno
2014-04-12
Yehudi wrote:A di si Kofi legendo
Slušo sam Živo Blato uživo par puta, spletom okolnosti. Vuco nije nikakav bezveznjak. :)
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:ma nije homoseksualna..opsesivno opsjednuta billom..svaka mormalna bi ga odavno ostavila :DYehudi wrote:IvyTeasdale wrote:To je Nat Portman. ;-)
ako ikako može
Lezbača aktiva
liječenje pod hitno
Mislim da nisi u pravu, ona je lezbača a Bill bi letio samo da ona nije toliko zagrizla postati prvom predsjednicom Amerike.
Letio bi on odavna samo kad joj to nebi naudilo politički, razvod i sve oko toga. Ona bi billa utopila u čaši vode i dicu svoju, pobila bi pola Planeta samo d
postane predsjednicom Amerike. To je luda bijesna kuja, da sam ja na Billa, spavao bih zaključan u sefu koji bih izgradio samo za tu priliku.
Pogledaj tu životinju pobliže pa ćeš skužiti o čemu govorim.
Jadan Bill, mogao je uživati u mirovini fino, samo da je imao neku normalnu ženicu ( poput Monice Lewinski, to je dobra žena, zana di joj je misto, ispod stola)
a ne ova krmača.
2014-04-20
Auuu..kako bi to bilo jednostavno za vas da se zenama vidi na licu kakve su ;-)
2014-04-12
Ma,svo su ti politicari slicni..svi javni ljudi,zvijezde..zasto zene isticati..
Znaci,osobe s puno vecim egom od prosjecnog,puno vecom tastinom,i sto je najvaznije,puuuno ambiciozniji te pritom i beskrupolozniji od prosjecne osobe..
Sto tu nije jasno..sve ostalo su nijanse..;-)
Znaci,osobe s puno vecim egom od prosjecnog,puno vecom tastinom,i sto je najvaznije,puuuno ambiciozniji te pritom i beskrupolozniji od prosjecne osobe..
Sto tu nije jasno..sve ostalo su nijanse..;-)
2014-04-12
Vuco je bio ljepuškast i podosta ženskast miočanin. Haha da mi je iskopat neku fotku, ne biste vjerovali . Bio je ko pupa. :D
Evo jedna iz nešto mlađih dana.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
cura fina i slatka..a vidi joj dude kako se obobale... ...ebat..promptno..Yehudi wrote:
Guest- Guest
i on bio u MIOC-u?frakcija wrote:Vuco je bio ljepuškast i podosta ženskast miočanin. Haha da mi je iskopat neku fotku, ne biste vjerovali . Bio je ko pupa. :D
2014-04-12
Ae, štreberko, šta će. Pjevanjem je imitirao Tifu ,a skidao mote od Alexa Rosa.IvyTeasdale wrote:
i on bio u MIOC-u?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
koji blefer :Dfrakcija wrote:Ae, štreberko, šta će. Pjevanjem je imitirao Tifu ,a skidao mote od Alexa Rosa.IvyTeasdale wrote:
i on bio u MIOC-u?
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» DRAMA
» drama zbog 500€
» DRAMA U SUDNICI
» Drama u HDZ-u : Karamarko udara
» Drama Suljo:'Strah me je'
» drama zbog 500€
» DRAMA U SUDNICI
» Drama u HDZ-u : Karamarko udara