UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
mislim da je najveci kit na svijetu vegetarijanac, il se kaze biljojed?
teško da razlikuje zoo od fitoplanktona.kic wrote:mislim da je najveci kit na svijetu vegetarijanac, il se kaze biljojed?
2014-12-30
dijagram wrote:peci ti svaki dan, al konzumiraj kolacic dva jednom mjesecno i nema problema, linija ce biti dobra:)Vegvísir wrote:Veganima je tu daleko kompliciranije jer je teško pronaći kolače u kojima nema ni želatine, ni mlijeka, a ni jaja.
Al' nisu ni meni nešto posebno napeti kolači. Pečem ih možda jednom ili dvaput godišnje.
Ne konzumiram ih zato što, kao što rekoh, mi nisu pretjerano napeti i zato što mi dio često korištenih sastojaka ne paše iz zdravstvenih razloga, a ne zato jer opsesivno paničarim o utjecaju na liniju.
Guest- Guest
bolja varijanta bila bi da ih mozes jesti bez zdravstvenih problema ali neces jer si to lako mozes izbaciti iz prehrane:)Vegvísir wrote:dijagram wrote:peci ti svaki dan, al konzumiraj kolacic dva jednom mjesecno i nema problema, linija ce biti dobra:)Vegvísir wrote:Veganima je tu daleko kompliciranije jer je teško pronaći kolače u kojima nema ni želatine, ni mlijeka, a ni jaja.
Al' nisu ni meni nešto posebno napeti kolači. Pečem ih možda jednom ili dvaput godišnje.
Ne konzumiram ih zato što, kao što rekoh, mi nisu pretjerano napeti i zato što mi dio često korištenih sastojaka ne paše iz zdravstvenih razloga, a ne zato jer opsesivno paničarim o utjecaju na liniju.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:bolja varijanta bila bi da ih mozes jesti bez zdravstvenih problema ali neces jer si to lako mozes izbaciti iz prehrane:)
Ne smetaju mi neke druge stvari poput čipseva pa sam ih izbacila. Ne kužim što je pjesnik htio reći.
Guest- Guest
kic wrote:mislim da je najveci kit na svijetu vegetarijanac, il se kaze biljojed?
nemoj da misliš, molim te. ne valja kada misliš...
Guest- Guest
bolje je da ti nista ne smeta zdravlju, a sama si biras sto hoces ili neces...losije je ako nesto izbacujes jer ti smeta zdravljuVegvísir wrote:dijagram wrote:bolja varijanta bila bi da ih mozes jesti bez zdravstvenih problema ali neces jer si to lako mozes izbaciti iz prehrane:)
Ne smetaju mi neke druge stvari poput čipseva pa sam ih izbacila. Ne kužim što je pjesnik htio reći.
zdravlje je ipak najvaznije
dijagram-
2015-08-09
Prvi je dan zime. :christmasdance
Mislim da je solsticij za kakvih desetak sati.
Mislim da je solsticij za kakvih desetak sati.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
zbog mojih kolega koji stalno nešto zahtjevaju i izmoljevaju, kao i zbog nepismenih stranaka, ja sad moram odrađivat kod kuće posao, sve češće mi se to događa... neću, nije fer
a danas gužvara kao nikad bila... i svi imaju neke glupe upite, vezano za sve i svašta!
i kad smo kod glupavih stranaka, kako me samo živciraju takvi ljudi! ok, danas su bili starčići, recimo.. al ne toliko stari da ne mogu pročitat svako pitanje na koje moraju odgovorit, k vragu više!! šta je to s ljudima? trebaš samo čitat i minimalno razmišljat o pitanjima, osnovne stvari su to.. al ne, ja moram dušu ispustit zbog njihovih pitanja i podpitanja
jel moram ovo pisat
jel moram ono pisat
jel moram crtat
a zašto moram ovo kad ono..
a šta će vam to...
ustvari, najjači su mi takvi pametnjakovići pametni + podsmjesi.. ne, ne trebaš, imaš pravo - ja ću skicirat tvoju prometnu! ja znam datum nesretnog slučaja! ja znam vrijeme nesretnog slučaja! ja ću te potpisat! ja znam opisat štetni događaj! ja napamet znam tvoj oib pa ću ga napisat! kao i kontakt broj! :<heart:
valjda su sva pitanja tamo s opravdanim razlogom.
u jednom momentu sam se skoro rasplakala :D:D:D i onda kolege upadnu... daj mi samo skeniraj i pošalji ovo..
a danas gužvara kao nikad bila... i svi imaju neke glupe upite, vezano za sve i svašta!
i kad smo kod glupavih stranaka, kako me samo živciraju takvi ljudi! ok, danas su bili starčići, recimo.. al ne toliko stari da ne mogu pročitat svako pitanje na koje moraju odgovorit, k vragu više!! šta je to s ljudima? trebaš samo čitat i minimalno razmišljat o pitanjima, osnovne stvari su to.. al ne, ja moram dušu ispustit zbog njihovih pitanja i podpitanja
jel moram ovo pisat
jel moram ono pisat
jel moram crtat
a zašto moram ovo kad ono..
a šta će vam to...
ustvari, najjači su mi takvi pametnjakovići pametni + podsmjesi.. ne, ne trebaš, imaš pravo - ja ću skicirat tvoju prometnu! ja znam datum nesretnog slučaja! ja znam vrijeme nesretnog slučaja! ja ću te potpisat! ja znam opisat štetni događaj! ja napamet znam tvoj oib pa ću ga napisat! kao i kontakt broj! :<heart:
valjda su sva pitanja tamo s opravdanim razlogom.
u jednom momentu sam se skoro rasplakala :D:D:D i onda kolege upadnu... daj mi samo skeniraj i pošalji ovo..
Jutros dok sam se još krmeljava i polupospana vukla prema kupaoni nekako sam uspjela pošteno zveknuti koljenom o komodu. Sad vidim da mi je izašla masnica veličine kovanice od 5kn.
Guest- Guest
Zagy bilo je odlicno! Hvala ti na pitanju :)
A kupila sam si neke stvarcice i sexy rublje :p
A kupila sam si neke stvarcice i sexy rublje :p
Guest- Guest
jel to svi rade ili su zbrisali daleko od računala.
2014-12-30
to znači?
da si u poslu ili daleko od računala?
da si u poslu ili daleko od računala?
2014-12-30
nikaj, čistim po baušteli i već mi je muka od kolektivnog.
tko bu dočekao 11-i.
poludjet ću.
tko bu dočekao 11-i.
poludjet ću.
2014-12-30
sto ti kazes zagy na vebera i dzepnu :P
kakvi su?
bas bih voljela nekog s foruma upoznati iako bi mi neeeeugodno bilo
kakvi su?
bas bih voljela nekog s foruma upoznati iako bi mi neeeeugodno bilo
Guest- Guest