UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Mozda misle da su to obicni teenagerski problemi?Zagy wrote:Ma na početku malo nervoza a kasnije se opusti....takav je svaki prvi spojak...
Nećakinju ne muči samo ljubav. ...dijete ima problema a roditelji nerazumni i zatucani....užas. ..
Guest- Guest
I? Pa? Ne vidim da sam nesto lose napisalabobster wrote:dzepna_venera wrote:
Ovo tvoje pitanje upucuje mi na to da ti se sviđa Svetac, kruzis ko macak oko kase..
Žužin savjet: nemoj mu se udvarati
Svetac je zajebant prve klase, njegova inteligentna živa narav mi baš paše. Burgija moje stavove briljantno zlatnim rezom,a ja na to uzvraćam iskrenošću i kažem svoje mišljenje, super je lik. Ako ti smeta naš forumski odnos, žao mi je,nije moj problem, tu ti stvarno ja ne mogu pomoći :) Ja volim ljude i njihove različitosti, ne osuđujem ih jer su drugačiji od mene, ne pada mi teško ako se forumski ljudi druže sa nekim drugim ko im više paše od mene. To mi je skroz očekivano i ok. Što se tiče druženja van foruma sa tobom, ne brini, nije mi to palo na pamet. Htjela sam pitati za tvoju komunikaciju sa drugima.
Guest- Guest
ovaj homos se i na sveca loži. bože dragi, koja gejčina...
Guest- Guest
auuu, st.. ajte svi najbolje u vt :D
sad sam se tek oprala..
smišljam šta obuć u petak van, hvata me panika, sutra mi stižu frendice dvije i MORAM van
sad sam se tek oprala..
smišljam šta obuć u petak van, hvata me panika, sutra mi stižu frendice dvije i MORAM van
Ma znam naravno :)Zagy wrote:Nisu nažalost. ...ne mogu više napisati..
To su vase stvari. Niti bih sama htjela da netko zna o meni ista privatno.
Samo kazem da roditelji mozda tako misle, tipa da ce proci, da je do puberteta. ;)
A sad odoh spat sutra imam posla ko u prici. Pozdrav forumasi
Guest- Guest
Nisam mislila da cu ikada ovo reci ali jedva cekam buru
Po ovoj maglustini nemoguce je susit robu...
Po ovoj maglustini nemoguce je susit robu...
Guest- Guest
ma cemu strah? ako cu kaj za istru javim ti se. ne grizem, pitaj zagy.Lady_D wrote:Ja bih tako rado upoznala Zagy, Vebera dosadnjakovica, Betiku, Modrulju i mnoge druge
...ali brate neugodno bi mi bilo sva bih se preznojila...
Cak i da Modru upoznam sa kojom se svaki dan cujem bih imala tremuuu
2014-12-30
nda.. trema bi sigurno bila prisutna i kod mene...
ali zašto, svi smo ljudi!
danas nakon posla idem nećaku legače njegove kupit... i sebi neeeeeešto za obuć, nešto za van u petak, ali da može poslije i za posao.. nemam pojma šta ću, uvijek ko odrpanka idem van... kad idem jednom u godinu dana :D:D
ali zašto, svi smo ljudi!
danas nakon posla idem nećaku legače njegove kupit... i sebi neeeeeešto za obuć, nešto za van u petak, ali da može poslije i za posao.. nemam pojma šta ću, uvijek ko odrpanka idem van... kad idem jednom u godinu dana :D:D
Dobro jutro dragi ljudi
Kavu sam pola prosula polu skuhala
Popijem to brzo i idem na faks plus obavit neke kupovine namirnica decku
Jadan radi dvije nocne smjene za redom
Kavu sam pola prosula polu skuhala
Popijem to brzo i idem na faks plus obavit neke kupovine namirnica decku
Jadan radi dvije nocne smjene za redom
Guest- Guest
Mozda si se sramio ugristi :Dveber wrote:ma cemu strah? ako cu kaj za istru javim ti se. ne grizem, pitaj zagy.Lady_D wrote:Ja bih tako rado upoznala Zagy, Vebera dosadnjakovica, Betiku, Modrulju i mnoge druge
...ali brate neugodno bi mi bilo sva bih se preznojila...
Cak i da Modru upoznam sa kojom se svaki dan cujem bih imala tremuuu
Ma nije strah bas... Vise neka neugodnost, kako cu dali cu blabla. Takva sam ja :D vjecita briga o sitnicama 0% opustenosti
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:I? Pa? Ne vidim da sam nesto lose napisala
opet mlatiš praznu slamu ven,samo me zanimalo dali te zagy pitala što si tak zabrijala na tog sveca do prije par mjeseci budući da je opće poznato kako ga ona,blago rečeno,ne podnosi,a i ostali ga ignoriraju,znači svi smo mi glupi samo si ti pametna,toliko od mene,relax granny..
lejdi dečko ti je zaštitar kad radi noćne smjene?!?nije ti lako,to je zbilja stresno zanimanje za tak mladog čovjeka,nekad su te poslove obavljali samo sredovječni ili stariji ljudi pred penziju...
jack_reacher-
2014-04-14
veber-
2014-12-30
Njen dečko je medicinar. ..ne zaštitar. ..ne izvlači naglo zaključke. ...
Ja i Venus smo dovoljno odrasle da znamo poštivati mišljenje druge a ne da si namećemo nešto. ...ona vidi u svecu nešto pozitivno što ja ne vidim i to je to....ona je inače širih vidokruga nego ja....Ja još moram učiti.. ...;)
Veber ne grize.....šteta zubi...:D
Jutro i od mene....boli me glava loše sam spavala,brine me tuđe dijete meni blisko....moja noemi ima temperaturu koja padne nakon sirupa i opet se vrati kad prestane djelovati...zub je boli....mislim da to ne može biti od toga?
Ja i Venus smo dovoljno odrasle da znamo poštivati mišljenje druge a ne da si namećemo nešto. ...ona vidi u svecu nešto pozitivno što ja ne vidim i to je to....ona je inače širih vidokruga nego ja....Ja još moram učiti.. ...;)
Jutro i od mene....boli me glava loše sam spavala,brine me tuđe dijete meni blisko....moja noemi ima temperaturu koja padne nakon sirupa i opet se vrati kad prestane djelovati...zub je boli....mislim da to ne može biti od toga?
Guest- Guest
tak je. 3 soma ojra nije za baciti
može, itekako može.zub je boli....mislim da to ne može biti od toga?
2014-12-30
kako ne bi moglo,vjerojatno i jest,ali moze biti i sto drugoZagy wrote:
dijagram-
2015-08-09
veber wrote:bobe što si nadrkan?
:D
nisam,kažem što u tom trenu mislim,samo sam spontan a usput u sve unosim zrnce zabave,zašto bi svima podilazio ko ti,banaliziraš stvari veb,dobro ti je rekla mala da si dosadan,,nema zaključaka zagy,samo pretpostavke,uobičajena spika na forumu,sve vas ja poštujem,niš osobno,več sam to objasnio sto put..
jack_reacher-
2014-04-14
ne podilazim. ne da mi se više prepucavati, ovako je ležernije.bobster wrote:veber wrote:bobe što si nadrkan?
:D
nisam,kažem što u tom trenu mislim,samo sam spontan a usput u sve unosim zrnce zabave,zašto bi svima podilazio ko ti,banaliziraš stvari veb,dobro ti je rekla mala da si dosadan,,nema zaključaka zagy,samo pretpostavke,uobičajena spika na forumu,sve vas ja poštujem,niš osobno,več sam to objasnio sto put..
ni na vip-u nema više prepucavanja kao nekad.
2014-12-30
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)