ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Preminula Mira Furlan

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Preminula Mira Furlan - Page 3 Empty Re: Preminula Mira Furlan

Post by Serbinho-3 22/1/2021, 16:08

https://www.espreso.rs/showbiz/zvezde/711191/ubod-ovog-insekta-je-bio-koban-za-glumicu-evo-kakav-je-smrtonosni-virus-koji-prenose-komarci?utm_source=kurir&utm_medium=home_widget&utm_campaign=adria_internal

Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Pirate 22/1/2021, 17:18

T. wrote:
Pirate wrote:R.I.P., Malo po malo nam odlaze stara garda vrhunskih glumaca, zato zal za Mirom je jos veci jer nemamo adekvatnu supstituciju sa novim glumcima.

Di su novi Mustafa, Mira, Glogovac?
ima glumaca ali nema vrhunskih produkcija temeljem književnih predložaka gdje bi takvi glumci mogli doći do izražaja kao nekada...
došlo je također i do velikih promjena kako u samom glumačkom poslu tako i u društvu općenito...
kazališta su odavno izgubila društveni značaj...
da ne spominjemo hiperinflaciju sapunica i drugorazrednih serija u kojima je danas najveća zarada pa su i inače dobri glumci prisiljeni sudjelovati u istima, radi preživljavanja...
uglavnom, pričamo o prošlim vremenima...
za utjehu je da smo rasli i živjeli u vremenima velikana 'sedme umjetnosti'...
Slazem se apsolutno. Ima jos jedna stvar koja mi ne ulazi u glavu, a to je ta neka holivudizacija nasih serija sa tim nekim ocajnim generickim humorom i ta lazna slika drustva u serijama bilo zagrebackim, sarajevskim ili beogradskim gdje akteri zive skoro ko tipicna americka suburban obitelj sto mi potpuno kvari sliku ovdasnjih drustava zbog cega se nemogu poistovjetiti sa likovima, osjetiti ih. Kad se samo sjetim malog mista, pa meni je to ko da gledam prijenos uzivo a ne glumu. Pa i izgled samih glumaca, jedan Spiro Guberina ili Pavle Vujsic. Njih dvojica su izgledali ko stvarni komunalac ili vozac kamiona a ne glumci. 

Osobno taj lagani pad kazalista dozivljavam kao mozda najveci udarac umjetnosti na ovim prostorima. Prinjerice o kcaliteti muzike bi se dalo raspravljati ali filmska umjetnost nam je bila sila, toliko materijala i toliko kvaliteta da ovo danas su samo neki trzaji te nase sedme umjetnosti.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by kaya 22/1/2021, 17:43

Šteta, meni možda i najdraža glumica 😥
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 22/1/2021, 18:25

Pirate wrote:
T. wrote:
Pirate wrote:R.I.P., Malo po malo nam odlaze stara garda vrhunskih glumaca, zato zal za Mirom je jos veci jer nemamo adekvatnu supstituciju sa novim glumcima.

ima glumaca ali nema vrhunskih produkcija temeljem književnih predložaka gdje bi takvi glumci mogli doći do izražaja kao nekada...
došlo je također i do velikih promjena kako u samom glumačkom poslu tako i u društvu općenito...
da ne spominjemo hiperinflaciju sapunica i drugorazrednih serija u kojima je danas najveća zarada pa su i inače dobri glumci prisiljeni sudjelovati u istima, radi preživljavanja...
Slazem se apsolutno. Ima jos jedna stvar koja mi ne ulazi u glavu, a to je ta neka holivudizacija nasih serija sa tim nekim ocajnim generickim humorom i ta lazna slika drustva u serijama bilo zagrebackim, sarajevskim ili beogradskim gdje akteri zive skoro ko tipicna americka suburban obitelj sto mi potpuno kvari sliku ovdasnjih drustava zbog cega se nemogu poistovjetiti sa likovima, osjetiti ih. Kad se samo sjetim malog mista, pa meni je to ko da gledam prijenos uzivo a ne glumu. Pa i izgled samih glumaca, jedan Spiro Guberina ili Pavle Vujsic. Njih dvojica su izgledali ko stvarni komunalac ili vozac kamiona a ne glumci. 
.
Špiro se pripremao za ulogu za Velo Misto tako da je dolazio u Hrvace i 'vatao mot i naglasak, ne znam kako danas ide, netko je objavio kako se traži za ulogu u Srbiji. otprilike: jebeš li se? koja poza?

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 22/1/2021, 21:52

https://www.corriere.it/spettacoli/21_gennaio_22/addio-mira-furlan-volto-lost-aveva-recitato-castellitto-f3993b3e-5c96-11eb-9977-f37e49990f1d.shtml

https://www.ilpost.it/2021/01/22/mira-furlan-morta-danielle-rousseau-lost/

https://www.repubblica.it/spettacoli/people/2021/01/22/news/e_morta_mira_furlan_era_danielle_rousseau_di_lost_-283718820/

https://www.tgcom24.mediaset.it/televisione/addio-a-mira-furlan-era-la-scienziata-daniellerousseau-in-lost_27861604-202102k.shtml

https://www.ilmessaggero.it/persone/lost_morta_attrice_mira_furlan-5717516.html

https://www.vanityfair.it/show/cinema/2021/01/22/morta-mira-furlan-attrice-danielle-rousseau-lost-aveva-65-anni

https://www.ilfattoquotidiano.it/2021/01/22/morta-mira-furlan-addio-alla-danielle-rousseau-di-lost-aveva-65-anni/6074746/
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 22/1/2021, 21:53

Delic od velikog broja, koji su javili...

Nisam ni znao za taj Lost da je bio popularan.

Furlan, Veneta.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/1/2021, 06:18

mutava baštarda wrote:
Pirate wrote:
T. wrote:

.
Špiro se pripremao za ulogu za Velo Misto tako da je dolazio u Hrvace i 'vatao mot i naglasak, ne znam kako danas ide, netko je objavio kako se traži za ulogu u Srbiji. otprilike: jebeš li se? koja poza?
Nije u hrvace vec muc..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/1/2021, 06:26

Dok Hrvati od svojih juda prave uglednu gospodu Srbi svoje jude otrovaju,Francuzi giljotiraju a Englezi udave u celijama (A.G.MATOS)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics