Bidenov glavni diplomata : Gradit ćemo front protiv Rusije, Kine i Irana
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bidenov glavni diplomata : Gradit ćemo front protiv Rusije, Kine i Irana
AlfaOmega wrote:Moraš navijati i kad budemo hostile prema ostalima. Prima npr. ćifutima, Ukrima, itd.., uvik moraš biti na našoj strani da bu bija jedan od nas. :PAssadNaPodmornici wrote:ja navijam za Iran kada je Biden i Obama i Bush na vlasti.. sve vlasti osim Trumpa.. tako da nema straha za vas, ja sam jedan od vas
Opet serete i ''kidišete'' na Izrael.
A kad dobijete po pički od njih onda onda se skroz uneredite.
Nikaj iz povijesti niste naučili.
Guest- Guest
Poceli su tako sto su uveli sankcije(ili skoro planiraju) ruskom brodu(!!!) koji polaze cjevovod u Nord stream 2.Moze li jadnije za jednu Ameriku??
Isto tako neki Green aktivisti su predali zahtjev za zaustavljanje polaganja cjevovoda Nord stream 2,jer,navodno steti okolisu.
Isto tako neki Green aktivisti su predali zahtjev za zaustavljanje polaganja cjevovoda Nord stream 2,jer,navodno steti okolisu.
AssadNaPodmornici wrote:Trump je bio anomalija. Pomirio je hrpu zemalja sa Izraelom, nije pokrenuo niti jedan novi rat, izbjegao je par sukoba, rekordna američka ekonomija, standard radničke klase rasta brže od standarda top 1% prvi put za vrijeme njegova mandata... Ali ta vremena su iza nas, riješili su se "opasnog luđaka", Amerika se vraća na stari kolosijek
poremećena horda se vraća
bar da se njihovo djelovanje ne tiče nas osobno, ali nije tako
2014-04-16
AssadNaPodmornici wrote:neki novinar na CNNu ili nekoj sličnoj verziji fake vijesti, rekao da nesmiju vjerovati bijelim vojnicima, da je većina njih glasovala za trumpa, da možda odluče na dan inaguracije izvesti državni udar ili likvidirati bidena :D
Gle fakat ... prenesli i ovdje.
Kaj buju tražili od svakoga pripadnika garde da se javno izjasni koga je zaokružil na izborima?
Ovo klizi.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Samo hrabro.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/bidenov-glavni-diplomata-amerika-ce-graditi-front-protiv-rusije-kine-i-irana/210119076
jebe me se za Pompea, evo dobili ste Bidena uživajte, ja navijam za Iran i RusijuAlfaOmega wrote:Ti si uvik govorija da onaj Pompeo ne valja ništ, zamira si mu kaj je protiv Irana, Kine, Rusije, itd... i da namirno samo opstruira krampu.AssadNaPodmornici wrote:za ćifke mi se jebe,AlfaOmega wrote:Moraš navijati i kad budemo hostile prema ostalima. Prima npr. ćifutima, Ukrima, itd.., uvik moraš biti na našoj strani da bu bija jedan od nas. :PAssadNaPodmornici wrote:ja navijam za Iran kada je Biden i Obama i Bush na vlasti.. sve vlasti osim Trumpa.. tako da nema straha za vas, ja sam jedan od vas
Ukrainci su mi simpatični..
E vidi šupka kaj je izjavija:
https://usanewssite.com/news/secretary-of-state-mike-pompeos-departing-message-to-the-us-is-that-multiculturalism-is-not-who-america-is/
:DD
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Da, dobili su tu raspadajucu krepalinu i eto im ga...AssadNaPodmornici wrote:jebe me se za Pompea, evo dobili ste Bidena uživajte, ja navijam za Iran i RusijuAlfaOmega wrote:Ti si uvik govorija da onaj Pompeo ne valja ništ, zamira si mu kaj je protiv Irana, Kine, Rusije, itd... i da namirno samo opstruira krampu.AssadNaPodmornici wrote:za ćifke mi se jebe,AlfaOmega wrote:
Moraš navijati i kad budemo hostile prema ostalima. Prima npr. ćifutima, Ukrima, itd.., uvik moraš biti na našoj strani da bu bija jedan od nas. :P
Ukrainci su mi simpatični..
E vidi šupka kaj je izjavija:
https://usanewssite.com/news/secretary-of-state-mike-pompeos-departing-message-to-the-us-is-that-multiculturalism-is-not-who-america-is/
:DD
On Americi nece donijeti nista ... Trump je pokusao da izvuce Ameriku iz tih beskonacnih ratova i da Ameriku okrene sebi ... da je obnavlja, da vrati produkciju iz Kine... da obnavlja infrastrukturu, da ekonomiju postavi na zdrave temelje
Ukratko, da od Amerike opet napravi normalnu zemlju
Ali ne ide... ne ide jebi ga, i oni ce nastaviti svojim sumanutim putem ...
Dok potpuno ne propadnu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Amerika nakon Rusije i Irana otvara novi front s Kinom!
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Saudijski imami proglasili džihad protiv Asada, Rusije i Irana
» Strava i užas: ujedinjenje Kine i Rusije protiv SAD
» Mađarska: Blokirat ćemo EU sankcije protiv Kine
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Saudijski imami proglasili džihad protiv Asada, Rusije i Irana
» Strava i užas: ujedinjenje Kine i Rusije protiv SAD
» Mađarska: Blokirat ćemo EU sankcije protiv Kine
Page 2 of 2