Wall Street Journal i LA Times: Democrat će primjeniti Kalifornijski model na čitavu USA
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Wall Street Journal i LA Times: Democrat će primjeniti Kalifornijski model na čitavu USA
Bijelce treba čuvati pod ključem i razmnožavati na farmama u koje nitko nema pristup osim Kineza.melkior wrote:Sve one koji vjeruju u religiju, teističku ili ateističku. Budućnost čovječanstva je zaključani kavez u kojem ljudsko biće uživa u svom u anarholiberalizmu, on sam, jedan jedini. Dajmo svakom čovjeku njegov kavez i anarholiberalizam, neka to bude jedan lijepi zoološki vrt u kojem će čuvari biti predani Kinezi.melkior wrote:Amerika može preživjeti jedino ako zatvori u konclogore pedere i bolesne evangeličke kršćane.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Wall Street Journal i LA Times: Democrat će primjeniti Kalifornijski model na čitavu USA
Kina je najstarija neprekinuta država/civilizacija na svijetu koja u kontinuitetu traje preko 4000 godina, Amerika kao svjetlo čovječanstva i Zapada se raspala nakon 250 godina. Konfucijanizam je jači od Biblije, kapitalizma, komunizma, demokracije i bijelačkog rasizma.melkior wrote:Bijelce treba čuvati pod ključem i razmnožavati na farmama u koje nitko nema pristup osim Kineza.melkior wrote:Sve one koji vjeruju u religiju, teističku ili ateističku. Budućnost čovječanstva je zaključani kavez u kojem ljudsko biće uživa u svom u anarholiberalizmu, on sam, jedan jedini. Dajmo svakom čovjeku njegov kavez i anarholiberalizam, neka to bude jedan lijepi zoološki vrt u kojem će čuvari biti predani Kinezi.melkior wrote:Amerika može preživjeti jedino ako zatvori u konclogore pedere i bolesne evangeličke kršćane.
2015-08-09
Demokracija se pokazala kao napoj, a ne francuska salata.
2015-08-09
ti ne uš jebal.melkior wrote:Bijelce treba čuvati pod ključem i razmnožavati na farmama u koje nitko nema pristup osim Kineza.melkior wrote:Sve one koji vjeruju u religiju, teističku ili ateističku. Budućnost čovječanstva je zaključani kavez u kojem ljudsko biće uživa u svom u anarholiberalizmu, on sam, jedan jedini. Dajmo svakom čovjeku njegov kavez i anarholiberalizam, neka to bude jedan lijepi zoološki vrt u kojem će čuvari biti predani Kinezi.melkior wrote:Amerika može preživjeti jedino ako zatvori u konclogore pedere i bolesne evangeličke kršćane.
ni ovak ni onak.
pa ti si čkapi od prvog dana reganja.
ko i onaj svetoje.
drkač do drkača
2014-12-30
melkior wrote:Demokracija se pokazala kao napoj, a ne francuska salata.
Pa slična stvar, isto mi jedno i drugo
dijagram-
2015-08-09
Znaš što? Drago mi jeveber wrote:ti ne uš jebal.melkior wrote:Bijelce treba čuvati pod ključem i razmnožavati na farmama u koje nitko nema pristup osim Kineza.melkior wrote:Sve one koji vjeruju u religiju, teističku ili ateističku. Budućnost čovječanstva je zaključani kavez u kojem ljudsko biće uživa u svom u anarholiberalizmu, on sam, jedan jedini. Dajmo svakom čovjeku njegov kavez i anarholiberalizam, neka to bude jedan lijepi zoološki vrt u kojem će čuvari biti predani Kinezi.melkior wrote:Amerika može preživjeti jedino ako zatvori u konclogore pedere i bolesne evangeličke kršćane.
ni ovak ni onak.
ko i onaj svetoje.
drkač do drkača
2015-08-09
i meni.melkior wrote:Znaš što? Drago mi jeveber wrote:ti ne uš jebal.melkior wrote:Bijelce treba čuvati pod ključem i razmnožavati na farmama u koje nitko nema pristup osim Kineza.melkior wrote:
Sve one koji vjeruju u religiju, teističku ili ateističku. Budućnost čovječanstva je zaključani kavez u kojem ljudsko biće uživa u svom u anarholiberalizmu, on sam, jedan jedini. Dajmo svakom čovjeku njegov kavez i anarholiberalizam, neka to bude jedan lijepi zoološki vrt u kojem će čuvari biti predani Kinezi.
ni ovak ni onak.
ko i onaj svetoje.
drkač do drkača
2014-12-30
Ali vidiš, ja time nisam opterećen kao ti, imaš fiksacije kojih se ne možeš riješiti, nije ti to dobro za duhovnu higijenuveber wrote:i meni.melkior wrote:Znaš što? Drago mi jeveber wrote:ti ne uš jebal.melkior wrote:
Bijelce treba čuvati pod ključem i razmnožavati na farmama u koje nitko nema pristup osim Kineza.
ni ovak ni onak.
ko i onaj svetoje.
drkač do drkača
2015-08-09
Ja nemam problema s tim da mi pimpek otpadne jer žene ionako nisu vrijedne kurca. Možda su nekoć i bile, danas više nisumelkior wrote:Ali vidiš, ja time nisam opterećen kao ti, imaš fiksacije kojih se ne možeš riješiti, nije ti to dobro za duhovnu higijenuveber wrote:i meni.melkior wrote:Znaš što? Drago mi jeveber wrote:
ti ne uš jebal.
ni ovak ni onak.
ko i onaj svetoje.
drkač do drkača
2015-08-09
to se zove impotencija.melkior wrote:Ja nemam problema s tim da mi pimpek otpadne jer žene ionako nisu vrijedne kurca. Možda su nekoć i bile, danas više nisumelkior wrote:Ali vidiš, ja time nisam opterećen kao ti, imaš fiksacije kojih se ne možeš riješiti, nije ti to dobro za duhovnu higijenuveber wrote:i meni.melkior wrote:
Znaš što? Drago mi je
padanje pimpeka s tijela spada u kugu i koleru.
za sada si impotentan i bipsič
probaj se povezat s longijem.
možda otkrijete srodne duše.
2014-12-30
Ne, to nema veze s impotencijom. Civilizacija je u suštini protuprirodna rabota koja uništava okoliš, a istodobno nastoji osigurati vječni život/mladost/hedonizam koji nije ništa drugo nego nastojanje da se dosegne prirodnost koja se odavno izgubila, i koja je žrtvovana na oltaru tehnološkog determinizma. Odgoj je osveta starih koji su izgubili mladost pa se iživljavaju nad onima pred kojima je budućnost da zamrze svoje djetinjstvo i da ga izgube što prije. Ne, nisam ja impotentan, ja sam nihilist koji iznad svega voli vlastitu slobodu, i voli je više od života, više od prirodnog nagona za razmnožavanjem, više od civilizacije, religije i žena. Osveta je moja, i ja ću je vratiti.veber wrote:to se zove impotencija.melkior wrote:Ja nemam problema s tim da mi pimpek otpadne jer žene ionako nisu vrijedne kurca. Možda su nekoć i bile, danas više nisumelkior wrote:Ali vidiš, ja time nisam opterećen kao ti, imaš fiksacije kojih se ne možeš riješiti, nije ti to dobro za duhovnu higijenuveber wrote:
i meni.
2015-08-09
Ljudi su izgubili pravo na slobodu i ljepotu jer ih nisu znali cijeniti i jer su ih htjeli sebično samo za sebe.
2015-08-09
ti si iskompleksirani jadnik.melkior wrote:Ne, to nema veze s impotencijom. Civilizacija je u suštini protuprirodna rabota koja uništava okoliš, a istodobno nastoji osigurati vječni život/mladost/hedonizam koji nije ništa drugo nego nastojanje da se dosegne prirodnost koja se odavno izgubila, i koja je žrtvovana na oltaru tehnološkog determinizma. Odgoj je osveta starih koji su izgubili mladost pa se iživljavaju nad onima pred kojima je budućnost da zamrze svoje djetinjstvo i da ga izgube što prije. Ne, nisam ja impotentan, ja sam nihilist koji iznad svega voli vlastitu slobodu, i voli je više od života, više od prirodnog nagona za razmnožavanjem, više od civilizacije, religije i žena. Osveta je moja, i ja ću je vratiti.veber wrote:to se zove impotencija.melkior wrote:Ja nemam problema s tim da mi pimpek otpadne jer žene ionako nisu vrijedne kurca. Možda su nekoć i bile, danas više nisumelkior wrote:
Ali vidiš, ja time nisam opterećen kao ti, imaš fiksacije kojih se ne možeš riješiti, nije ti to dobro za duhovnu higijenu
kaj si na horsu ili na koksu?
2014-12-30
Divlji konj je vrijedan samo dok je divlji, pripitomljen postaje vlastita karikatura.
2015-08-09
Divlji konj je vrijedan samo dok je divlji, pripitomljen postaje vlastita karikatura.
2015-08-09
Naprotiv. Vječnost pripada samo onima koji se ne boje smrti, a ne onima koji od nje bježe u zaborav.veber wrote:ti si iskompleksirani jadnik.melkior wrote:Ne, to nema veze s impotencijom. Civilizacija je u suštini protuprirodna rabota koja uništava okoliš, a istodobno nastoji osigurati vječni život/mladost/hedonizam koji nije ništa drugo nego nastojanje da se dosegne prirodnost koja se odavno izgubila, i koja je žrtvovana na oltaru tehnološkog determinizma. Odgoj je osveta starih koji su izgubili mladost pa se iživljavaju nad onima pred kojima je budućnost da zamrze svoje djetinjstvo i da ga izgube što prije. Ne, nisam ja impotentan, ja sam nihilist koji iznad svega voli vlastitu slobodu, i voli je više od života, više od prirodnog nagona za razmnožavanjem, više od civilizacije, religije i žena. Osveta je moja, i ja ću je vratiti.veber wrote:to se zove impotencija.melkior wrote:
Ja nemam problema s tim da mi pimpek otpadne jer žene ionako nisu vrijedne kurca. Možda su nekoć i bile, danas više nisu
kaj si na horsu ili na koksu?
2015-08-09
nisi ti vidio niti približno osjetio kaj je smrt.
cvilidreta koju je ženska napucala jer je pak.
2014-12-30
a za sve vas šupke
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ma ona je nepopularna.. čak i na Fox Newsu koji među "hardcore republikancima izgleda kao naš index prema HSPovcima" , čak je i tamo najpopularniji novinari pljuju i kritiziraju.. gledao sam neke na fox newsu već prijete da će se je uskoro maknuti od tamo, kada budu idući izbori za kongres 2022 .. gle dobra stvar američkih stranaka je što nema tamo neke centralne vlasti.. prije sam ja mislio "dvo partijski sustav" ali nije tako..
tamo bilo tko može ući u bilo koju stranku.. zamisli ovako situaciju..
ja uđem u HDZ danas.. za tjedan dana su izbori unutar HDZ Splita tko će biti HDZov kandidat za gradonačlenika.. iako sam ja ušao prošli tjedan , ja ako osvojim većinu lokalnih glasova - ja idem dalje u izbor. I tako mogu postati i predsjednik i saborski zastupnik, i onda u saboru glasujem sukladno vlastitom mišljenju.
u našoj državi, doslovno Plenki u Zagrebu postavlja tko će se kandidirati ne za sabor ili bilo šta, nego za neki gradski kotar neke vukojebine, odlučuje se u Zagrebu.
Zato je Alexandira Ocassio Cortez ušla, i zato Trumpova ekipa ulazi .. imaju većinu glasova na zemlji, i jednostavno pomalo izbacuju ove neokonzervativce.. tako da ovih 10ak, republikanaca, jedan republikanac je baš prije par dana bio na fox news , zaboravio sam kojoj emisiji i rekao je sljedeće "da im zahvaljuje što su glasovali za opoziv za trumpa, da znaju koja će izbaciti iz stranke za koju godinu kada budu re-izbori, da je lijepo što su se sami otkrili"..
ali sa druge strane istom logikom u Demokratsku stranku ulaze najžešći boljševici.. zato i govorim da nikada brutalnija razlika između demokratske i republikanske stranke..
to je nekada bilo kao HDZ i SDP.. nije bilo razlike , osim u glavama članova tih partija.. svi ostali su mislili "isti su kurac"..
danas Republikanska stranka se čisti od nekonzervativaca , a trumpovi su velika većina, a demokratska stranka se čisti od ekipe tipa "debotijiesto" kako se već zove, takvi lete , svake senat/kongres izbore njih par odleti a uleti par novih tipa Alexandria Ocassio Cortez.. a time se ideološki ta stranka miče sve više i više lijevo.. sada zamisli da preko SDPa upadaju u sabor Rada Borić, Mate Kapović, Katarina Peović itd.. to se dešava sa demokratskom
Neoconsi iza sebe imaju jake donatore, Demokrati rade na tome da demonetiziraju populiste.
Businesses, banks cut ties with Trump for promoting violence ahead of US Capitol siege
https://abc7.com/donald-trump-bank-money-deutsche/9587144/
to stoji..
iako nekada to i daje "kontra efekte".. pazi nisu republikanci "debili".. to je partija koja ima registriranih članova kao pola njemačke i to nije sirotinja, to je uglavnom srednja klasa.. grade vlastitu "paralernu" infrastrukturu.. o tome ovisi koliko će uspjeti kao stranka.. hoće li uspjeti izgraditi paralernu infrastrukturu gdje ne ovise o ovim kalifornijskim monopolistima
demokratima jedino fali neki karizmaticni lik tipa staljin ili mao
inace sve je spremnio za takvog
s tim da ce novi karizmaticni imat puno povoljniju situaciju radi napretka tehnologije
srecom u demokratima sve gola debilana
sad za sad
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Bio sam nekoliko puta na rubu života i smrti, ne sudi ljude o kojima nemaš pojma.veber wrote:nisi ti vidio niti približno osjetio kaj je smrt.
2015-08-09
pa oni u vezi ovog novog impichment-a krse ustav ko da je ustav zbirka poezije
toliko je to zglajzalo tamo
toliko je to zglajzalo tamo
2014-04-19
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» WALL STREET JOURNAL: Europska unija sve bliže raspadu
» Wall Street Journal : The Next Tesla? Rimac’s All-Electric Hypercar Is Built to Race the Big Boys
» Bilt : Na BiH bi se mogao primjeniti ciparski model ulaska u EU
» Ostavila posao na Wall Street jer
» Wall Street Jurnal: Skandalom sa Ukrajinom Trump potapa Bidena
» Wall Street Journal : The Next Tesla? Rimac’s All-Electric Hypercar Is Built to Race the Big Boys
» Bilt : Na BiH bi se mogao primjeniti ciparski model ulaska u EU
» Ostavila posao na Wall Street jer
» Wall Street Jurnal: Skandalom sa Ukrajinom Trump potapa Bidena
Page 3 of 4