Wall Street Journal i LA Times: Democrat će primjeniti Kalifornijski model na čitavu USA
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Wall Street Journal i LA Times: Democrat će primjeniti Kalifornijski model na čitavu USA
neće to ići tek tako.. navalni nema neku jaku podršku u ruskoj populaciji, plus ruska populacija je pasivna..Hektorović wrote:Ovo Putinovo nadurivanje sa Navalnym izgleda će biti mala maca kako će se ovi obračunati sa MAGA pokretom :D
trumpa i dalje podržava 80+% članova republikanske stranke, a dobio je rekordan broj glasova.. plus to su deseci milijuna ljudi koji su naoružani do zuba.. tek sada vidim zašto sam sve više i više za slobodu oružja.... najradije bi elita otvorila konclogore na uzoru SSSR; Kina, Nazi Njemačka, NDH , Yuga ili neka druga socijalistička država da mogu - ali neide tako kada među populacijom ima više automatskih pušaka nego u cijeloj američkoj armiji..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Wall Street Journal i LA Times: Democrat će primjeniti Kalifornijski model na čitavu USA
AssadNaPodmornici wrote:ti neokonzervativci neće nigdje.. to je "kontrolirana oporba" kao u u rusiji komunisti i nacionalisti.. samo u americi na sreću je malo drugačiji sustav te oporbe..
čitam da onih "čak 10 republikanskih kongresnika koji su glasovali za opoziv trumpa"(10 od njih 200, index pisao "čak"), da im doma prijete republikanci, jebu im mater, prijete im preko fox newsa i mreža, a već za dvije godine će im doći drugi republikanski izazivači koji će ih maknuti..
Igra da Liz Cheney preuzme vođenje kongresnih republikanaca, kao dolazana "domoljubka"...
Istovremeno otac joj je ogranizirao ono otvoreno pismo bivših ministara obrane protiv Trumpa...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:ti neokonzervativci neće nigdje.. to je "kontrolirana oporba" kao u u rusiji komunisti i nacionalisti..
Žirinovsky barem ima smisla za subverzivni humor...
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:neće to ići tek tako.. navalni nema neku jaku podršku u ruskoj populaciji, plus ruska populacija je pasivna..Hektorović wrote:Ovo Putinovo nadurivanje sa Navalnym izgleda će biti mala maca kako će se ovi obračunati sa MAGA pokretom :D
trumpa i dalje podržava 80+% članova republikanske stranke, a dobio je rekordan broj glasova.. plus to su deseci milijuna ljudi koji su naoružani do zuba.. tek sada vidim zašto sam sve više i više za slobodu oružja.... najradije bi elita otvorila konclogore na uzoru SSSR; Kina, Nazi Njemačka, NDH , Yuga ili neka druga socijalistička država da mogu - ali neide tako kada među populacijom ima više automatskih pušaka nego u cijeloj američkoj armiji..
Ima podršku među klincima na Youtube i visoko obrazovanim liberalima u Moskvi...
Prava Putinova oporba su vojno-obavještajni jastrebovi koji njega smatraju ionako previše popustljivim i prema zapadu a posebno prema Turcima i Ukrima koje smatraju da treba pošteno namlatiti...
2018-04-10
ma ona je nepopularna.. čak i na Fox Newsu koji među "hardcore republikancima izgleda kao naš index prema HSPovcima" , čak je i tamo najpopularniji novinari pljuju i kritiziraju.. gledao sam neke na fox newsu već prijete da će se je uskoro maknuti od tamo, kada budu idući izbori za kongres 2022 .. gle dobra stvar američkih stranaka je što nema tamo neke centralne vlasti.. prije sam ja mislio "dvo partijski sustav" ali nije tako..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ti neokonzervativci neće nigdje.. to je "kontrolirana oporba" kao u u rusiji komunisti i nacionalisti.. samo u americi na sreću je malo drugačiji sustav te oporbe..
čitam da onih "čak 10 republikanskih kongresnika koji su glasovali za opoziv trumpa"(10 od njih 200, index pisao "čak"), da im doma prijete republikanci, jebu im mater, prijete im preko fox newsa i mreža, a već za dvije godine će im doći drugi republikanski izazivači koji će ih maknuti..
Igra da Liz Cheney preuzme vođenje kongresnih republikanaca, kao dolazana "domoljubka"...
Istovremeno otac joj je ogranizirao ono otvoreno pismo bivših ministara obrane protiv Trumpa...
tamo bilo tko može ući u bilo koju stranku.. zamisli ovako situaciju..
ja uđem u HDZ danas.. za tjedan dana su izbori unutar HDZ Splita tko će biti HDZov kandidat za gradonačlenika.. iako sam ja ušao prošli tjedan , ja ako osvojim većinu lokalnih glasova - ja idem dalje u izbor. I tako mogu postati i predsjednik i saborski zastupnik, i onda u saboru glasujem sukladno vlastitom mišljenju.
u našoj državi, doslovno Plenki u Zagrebu postavlja tko će se kandidirati ne za sabor ili bilo šta, nego za neki gradski kotar neke vukojebine, odlučuje se u Zagrebu.
Zato je Alexandira Ocassio Cortez ušla, i zato Trumpova ekipa ulazi .. imaju većinu glasova na zemlji, i jednostavno pomalo izbacuju ove neokonzervativce.. tako da ovih 10ak, republikanaca, jedan republikanac je baš prije par dana bio na fox news , zaboravio sam kojoj emisiji i rekao je sljedeće "da im zahvaljuje što su glasovali za opoziv za trumpa, da znaju koja će izbaciti iz stranke za koju godinu kada budu re-izbori, da je lijepo što su se sami otkrili"..
ali sa druge strane istom logikom u Demokratsku stranku ulaze najžešći boljševici.. zato i govorim da nikada brutalnija razlika između demokratske i republikanske stranke..
to je nekada bilo kao HDZ i SDP.. nije bilo razlike , osim u glavama članova tih partija.. svi ostali su mislili "isti su kurac"..
danas Republikanska stranka se čisti od nekonzervativaca , a trumpovi su velika većina, a demokratska stranka se čisti od ekipe tipa "debotijiesto" kako se već zove, takvi lete , svake senat/kongres izbore njih par odleti a uleti par novih tipa Alexandria Ocassio Cortez.. a time se ideološki ta stranka miče sve više i više lijevo.. sada zamisli da preko SDPa upadaju u sabor Rada Borić, Mate Kapović, Katarina Peović itd.. to se dešava sa demokratskom
2018-06-14
Joe Biden nominirao prvu transrodnu osobu u Vladu SAD-a
Levine, koja je sekretarka zdravstva američke savezne države Pennsylvanije, trenutno vodi odgovor države na pandemiju koronavirusa.
"Doktorica Rachel Levine donijet će stabilno vodstvo i stručnost koja je ljudima potrebna da prođu kroz ovu pandemiju, bez obzira na njihov poštanski broj, rasu, vjeru, seksualnu orijentaciju, rodni identitet ili invaliditet i zadovoljit će potrebe javnog zdravlja naše zemlje u ovom kritičnom trenutku", rekao je Biden, dodavši da je Levine visokokvalificirani izbor za pomoć u vođenju napora američke administracije u zdravstvu.
Novoizabrana potpredsjednica Kamala Harris nazvala je Levine "izvanrednom javnom službenicom sa znanjem i iskustvom koji će SAD-u pomoći da suzbiju pandemiju i zaštite i poboljšaju zdravlje i dobrobit američkog naroda."
Levine, koja je diplomirala na Harvard Collegeu i Medicinskom fakultetu Univerziteta Tulane, završila je obuku iz pedijatrije i adolescentne medicine na Mt. Medicinski centar Sinai u New Yorku. Ona je takođe profesor pedijatrije i psihijatrije na Medicinskom koledžu Penn State i služi kao predsjednica ASTHO-a, Udruženja državnih i teritorijalnih zdravstvenih službenika.
Državni senat pod kontrolom republikanaca tri puta ju je potvrđivao za sekretarku za zdravstvo Pennsylvanije i generalnog ljekara države.
Ona je također "autor o opioidnoj krizi, medicinskoj marihuani, adolescentnoj medicini, poremećajima prehrane i LGBTQ + medicini".
Projekt za jednakost u Pennsylvaniji proslavio je njezinu nominaciju za ovu poziciju.
Levine, koja je sekretarka zdravstva američke savezne države Pennsylvanije, trenutno vodi odgovor države na pandemiju koronavirusa.
"Doktorica Rachel Levine donijet će stabilno vodstvo i stručnost koja je ljudima potrebna da prođu kroz ovu pandemiju, bez obzira na njihov poštanski broj, rasu, vjeru, seksualnu orijentaciju, rodni identitet ili invaliditet i zadovoljit će potrebe javnog zdravlja naše zemlje u ovom kritičnom trenutku", rekao je Biden, dodavši da je Levine visokokvalificirani izbor za pomoć u vođenju napora američke administracije u zdravstvu.
Novoizabrana potpredsjednica Kamala Harris nazvala je Levine "izvanrednom javnom službenicom sa znanjem i iskustvom koji će SAD-u pomoći da suzbiju pandemiju i zaštite i poboljšaju zdravlje i dobrobit američkog naroda."
Levine, koja je diplomirala na Harvard Collegeu i Medicinskom fakultetu Univerziteta Tulane, završila je obuku iz pedijatrije i adolescentne medicine na Mt. Medicinski centar Sinai u New Yorku. Ona je takođe profesor pedijatrije i psihijatrije na Medicinskom koledžu Penn State i služi kao predsjednica ASTHO-a, Udruženja državnih i teritorijalnih zdravstvenih službenika.
Državni senat pod kontrolom republikanaca tri puta ju je potvrđivao za sekretarku za zdravstvo Pennsylvanije i generalnog ljekara države.
Ona je također "autor o opioidnoj krizi, medicinskoj marihuani, adolescentnoj medicini, poremećajima prehrane i LGBTQ + medicini".
Projekt za jednakost u Pennsylvaniji proslavio je njezinu nominaciju za ovu poziciju.
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:ma ona je nepopularna.. čak i na Fox Newsu koji među "hardcore republikancima izgleda kao naš index prema HSPovcima" , čak je i tamo najpopularniji novinari pljuju i kritiziraju.. gledao sam neke na fox newsu već prijete da će se je uskoro maknuti od tamo, kada budu idući izbori za kongres 2022 .. gle dobra stvar američkih stranaka je što nema tamo neke centralne vlasti.. prije sam ja mislio "dvo partijski sustav" ali nije tako..
ja uđem u HDZ danas.. za tjedan dana su izbori unutar HDZ Splita tko će biti HDZov kandidat za gradonačlenika.. iako sam ja ušao prošli tjedan , ja ako osvojim većinu lokalnih glasova - ja idem dalje u izbor. I tako mogu postati i predsjednik i saborski zastupnik, i onda u saboru glasujem sukladno vlastitom mišljenju.
u našoj državi, doslovno Plenki u Zagrebu postavlja tko će se kandidirati ne za sabor ili bilo šta, nego za neki gradski kotar neke vukojebine, odlučuje se u Zagrebu.
Zato je Alexandira Ocassio Cortez ušla, i zato Trumpova ekipa ulazi .. imaju većinu glasova na zemlji, i jednostavno pomalo izbacuju ove neokonzervativce.. tako da ovih 10ak, republikanaca, jedan republikanac je baš prije par dana bio na fox news , zaboravio sam kojoj emisiji i rekao je sljedeće "da im zahvaljuje što su glasovali za opoziv za trumpa, da znaju koja će izbaciti iz stranke za koju godinu kada budu re-izbori, da je lijepo što su se sami otkrili"..
ali sa druge strane istom logikom u Demokratsku stranku ulaze najžešći boljševici.. zato i govorim da nikada brutalnija razlika između demokratske i republikanske stranke..
to je nekada bilo kao HDZ i SDP.. nije bilo razlike , osim u glavama članova tih partija.. svi ostali su mislili "isti su kurac"..
danas Republikanska stranka se čisti od nekonzervativaca , a trumpovi su velika većina, a demokratska stranka se čisti od ekipe tipa "debotijiesto" kako se već zove, takvi lete , svake senat/kongres izbore njih par odleti a uleti par novih tipa Alexandria Ocassio Cortez.. a time se ideološki ta stranka miče sve više i više lijevo.. sada zamisli da preko SDPa upadaju u sabor Rada Borić, Mate Kapović, Katarina Peović itd.. to se dešava sa demokratskom
Neoconsi iza sebe imaju jake donatore, Demokrati rade na tome da demonetiziraju populiste.
Businesses, banks cut ties with Trump for promoting violence ahead of US Capitol siege
https://abc7.com/donald-trump-bank-money-deutsche/9587144/
2018-04-10
Hektorović wrote:Joe Biden nominirao prvu transrodnu osobu u Vladu SAD-a
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ma ona je nepopularna.. čak i na Fox Newsu koji među "hardcore republikancima izgleda kao naš index prema HSPovcima" , čak je i tamo najpopularniji novinari pljuju i kritiziraju.. gledao sam neke na fox newsu već prijete da će se je uskoro maknuti od tamo, kada budu idući izbori za kongres 2022 .. gle dobra stvar američkih stranaka je što nema tamo neke centralne vlasti.. prije sam ja mislio "dvo partijski sustav" ali nije tako..
Neoconsi iza sebe imaju jake donatore, Demokrati rade na tome da demonetiziraju populiste.
Businesses, banks cut ties with Trump for promoting violence ahead of US Capitol siege
https://abc7.com/donald-trump-bank-money-deutsche/9587144/
to stoji..
iako nekada to i daje "kontra efekte".. pazi nisu republikanci "debili".. to je partija koja ima registriranih članova kao pola njemačke i to nije sirotinja, to je uglavnom srednja klasa.. grade vlastitu "paralernu" infrastrukturu.. o tome ovisi koliko će uspjeti kao stranka.. hoće li uspjeti izgraditi paralernu infrastrukturu gdje ne ovise o ovim kalifornijskim monopolistima
2018-06-14
prekrasnaHektorović wrote:[size=44]Joe Biden nominirao prvu transrodnu osobu u Vladu SAD-a[/size]
Pari ka ovi moj susid jedan.mutava baštarda wrote:prekrasnaHektorović wrote:[size=44]Joe Biden nominirao prvu transrodnu osobu u Vladu SAD-a[/size]
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
siguran sam da je sve s znanjem postgla/postiglo/postigao, a ne poremećajemRayMabus wrote:Pari ka ovi moj susid jedan.mutava baštarda wrote:prekrasnaHektorović wrote:[size=48]Joe Biden nominirao prvu transrodnu osobu u Vladu SAD-a[/size]
??? Mislio sam de je Ozzy stariji, vid sto ga alkohol drzi.mutava baštarda wrote:prekrasnaHektorović wrote:[size=44]Joe Biden nominirao prvu transrodnu osobu u Vladu SAD-a[/size]
omni-
2014-04-12
2018-04-10
mutava baštarda wrote:prekrasnaHektorović wrote:[size=44]Joe Biden nominirao prvu transrodnu osobu u Vladu SAD-a[/size]
O boktejeba ... ste ziher da to nije fake news?
Pa ovo je počelo još bolje nego kaj sam se nadal!
Guest- Guest
Da nema bijelaca, ne bi bilo ni fake news-a. Bijelci se bave demagogijom i lažima, a ne crnci, bijelci su veći crnci od samih crnaca, treba Ameriku osloboditi od bijelaca, a Zapad od demokracije i multikulturalizma
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
U vrijeme dok su još crnci visjeli s drveća i skakali s grane na granu, bijelci su izmislili rasizam i feminacizammelkior wrote:Da nema bijelaca, ne bi bilo ni fake news-a. Bijelci se bave demagogijom i lažima, a ne crnci, bijelci su veći crnci od samih crnaca, treba Ameriku osloboditi od bijelaca, a Zapad od demokracije i multikulturalizma
Bijelci su najveće zlo koje postoji.
2015-08-09
Demokrat = bijeli toksični muškarac
Republikanac = bijela toksična žena
Feminacizam, multikulturalizam, komunizam i rasizam = bijeli toksični muškarac + bijela toksična žena
Sapienti sat.
Dajmo crncima da jedu banane, ali ne, oni su ih tjerali da rade na poljima pamuka. Evo vam sad. Nećete se isprati od tog grijeha nikada, baš kao ni Nijemci od zala nacizma. Da nije bilo onog ludog Hitlera, ne bi Židovi nikad dobili svoju državu. Da nije bilo bijelih toksičnih žena i muškaraca, Zapad je mogao biti prosperitetna civilizacija koja bi trajala još tisućama godina.
Republikanac = bijela toksična žena
Feminacizam, multikulturalizam, komunizam i rasizam = bijeli toksični muškarac + bijela toksična žena
Sapienti sat.
Dajmo crncima da jedu banane, ali ne, oni su ih tjerali da rade na poljima pamuka. Evo vam sad. Nećete se isprati od tog grijeha nikada, baš kao ni Nijemci od zala nacizma. Da nije bilo onog ludog Hitlera, ne bi Židovi nikad dobili svoju državu. Da nije bilo bijelih toksičnih žena i muškaraca, Zapad je mogao biti prosperitetna civilizacija koja bi trajala još tisućama godina.
2015-08-09
Amerika može preživjeti jedino ako zatvori u konclogore pedere i bolesne evangeličke kršćane.
2015-08-09
Sve one koji vjeruju u religiju, teističku ili ateističku. Budućnost čovječanstva je zaključani kavez u kojem ljudsko biće uživa u svom u anarholiberalizmu, on sam, jedan jedini. Dajmo svakom čovjeku njegov kavez i anarholiberalizam, neka to bude jedan lijepi zoološki vrt u kojem će čuvari biti predani Kinezi.melkior wrote:Amerika može preživjeti jedino ako zatvori u konclogore pedere i bolesne evangeličke kršćane.
2015-08-09
Bijelce treba čuvati pod ključem i razmnožavati na farmama u koje nitko nema pristup osim Kineza.melkior wrote:Sve one koji vjeruju u religiju, teističku ili ateističku. Budućnost čovječanstva je zaključani kavez u kojem ljudsko biće uživa u svom u anarholiberalizmu, on sam, jedan jedini. Dajmo svakom čovjeku njegov kavez i anarholiberalizam, neka to bude jedan lijepi zoološki vrt u kojem će čuvari biti predani Kinezi.melkior wrote:Amerika može preživjeti jedino ako zatvori u konclogore pedere i bolesne evangeličke kršćane.
2015-08-09
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» WALL STREET JOURNAL: Europska unija sve bliže raspadu
» Wall Street Journal : The Next Tesla? Rimac’s All-Electric Hypercar Is Built to Race the Big Boys
» Bilt : Na BiH bi se mogao primjeniti ciparski model ulaska u EU
» Ostavila posao na Wall Street jer
» Wall Street Jurnal: Skandalom sa Ukrajinom Trump potapa Bidena
» Wall Street Journal : The Next Tesla? Rimac’s All-Electric Hypercar Is Built to Race the Big Boys
» Bilt : Na BiH bi se mogao primjeniti ciparski model ulaska u EU
» Ostavila posao na Wall Street jer
» Wall Street Jurnal: Skandalom sa Ukrajinom Trump potapa Bidena
Page 2 of 4