Biden povećava minimalnu satnicu s 7,5 na 15 dolara po satu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Biden povećava minimalnu satnicu s 7,5 na 15 dolara po satu
Fino, ovo je pravi socijalizam.
https://www.google.com/amp/s/www.index.hr/amp/vijesti/clanak/biden-predstavio-svoj-plan-za-spasavanje-americke-ekonomije/2246674.aspx
https://www.google.com/amp/s/www.index.hr/amp/vijesti/clanak/biden-predstavio-svoj-plan-za-spasavanje-americke-ekonomije/2246674.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Biden povećava minimalnu satnicu s 7,5 na 15 dolara po satu
Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska
Onda se čude ovi Republikanci šta crnci i latinosi neće za njih da glasaju a ovi neće da im digne minimalnu satnicu jer znaju da ova sirotinja pokreće američku ekonomiju radeći za siću i krpajući kraj s krajem.
Eto vam sad.
Onda se čude ovi Republikanci šta crnci i latinosi neće za njih da glasaju a ovi neće da im digne minimalnu satnicu jer znaju da ova sirotinja pokreće američku ekonomiju radeći za siću i krpajući kraj s krajem.
Eto vam sad.
2014-04-11
ovo ce tesko proci i besmisleno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Jedva čekam da ovima iz Texsasa opale 15$ po satu
Prvi su za Trumpa i prvi su protiv imigracija iz Mexika a istovremeno ih dovlače da im rade za kikiriki i onda se čude odkud toliko Meksikanaca u Texsasu.
Nek vam lupi jebo vam ja mater.
Prvi su za Trumpa i prvi su protiv imigracija iz Mexika a istovremeno ih dovlače da im rade za kikiriki i onda se čude odkud toliko Meksikanaca u Texsasu.
Nek vam lupi jebo vam ja mater.
2014-04-11
Normalno da neće 15 al 10 oće 100%debotoijusto wrote:ovo ce tesko proci i besmisleno
2014-04-11
Nece proci tih 15 ali lijepo zvuci
Daje neku drugu sliku demokrara a ne onu gamad koja obecava veliku ameriku
Nek im digne 10 samo da ovi Texsas mora sa 7,5$ dignit to na 10$ dolara po satu jer to tamo najveća gamad koja postoji , ono desničari , oni su protiv trpačine a onda masovno dovode ove Mekiskance da im rade tamo za kikiriki.Sora wrote:Nece proci tih 15 ali lijepo zvuci
To ko oni južnjaci vlasnici plantaža , njima smetaju crnci a oni doveli u Ameriku da beru pamuk a ne ovi sjevernjaci koji su bili protiv ropstva.
To ti je največa gamad tamo u Americi taj jug.
2014-04-11
Zašto ne 150 $ sat?
Zašto ne pustit cijeli Mexico u SAD ako smatraš da bi se ljudi morali dokazivati na tržištu rada pa nek tržište izabere najpovoljniju ponudu ?AssadNaPodmornici wrote:Zašto ne 150 $ sat?
2014-04-11
kad kaze biden $15 ima da bidne
2014-04-19
debotoijusto wrote:ovo ce tesko proci i besmisleno
sta pise izmedu redova
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
more ako se pocinje radit u podneAssadNaPodmornici wrote:Zašto ne 150 $ sat?
2014-04-19
Ti sebe smatraš neoliberalnim desničarem i pričaš kako su ovi desničari u Hrvatskoj socijalisti a američkk su pravi desničari. Smeta ti priča o povećanju minimalca a istovremeno si oštro protiv trpačine. Dakle ono šta ti paše iz tog neoliberalnog modela to uzimaš a ono šta ne to proglašavaš ljevičarstvom.
Odluči se šta si ? Jesi li neoliberal il nisi.
Ja sam nacional socijalista i mene ne zanima interes krupnog kapitala ako je protiv nacije. Kome je 10 il 15 dolara po satu puno nek prebaci tvornicu u Ekvador pa nek tamo radna snaga dolazi a ne meni u Ameriku.
A ja ću imat 10 il 15 dolara satnicu i baš me briga za interese države i krupnog kapitala.
Il ću živit u potpuno ekonomski uništenoj državi a oko mene će biti samo jeleni kopitari al zato neće biti nikakvih Mexicanaca i meni super.
Odluči se šta si ? Jesi li neoliberal il nisi.
Ja sam nacional socijalista i mene ne zanima interes krupnog kapitala ako je protiv nacije. Kome je 10 il 15 dolara po satu puno nek prebaci tvornicu u Ekvador pa nek tamo radna snaga dolazi a ne meni u Ameriku.
A ja ću imat 10 il 15 dolara satnicu i baš me briga za interese države i krupnog kapitala.
Il ću živit u potpuno ekonomski uništenoj državi a oko mene će biti samo jeleni kopitari al zato neće biti nikakvih Mexicanaca i meni super.
2014-04-11
darth_vader likes this post
ti radiš od 6?prckov wrote:kad kaze biden $15 ima da bidne
za 14 AUD?
2014-12-30
veber wrote:ti radiš od 6?prckov wrote:kad kaze biden $15 ima da bidne
za 14 AUD?
korona
svi u podrumu
2014-04-19
Pogledaj ovoga Mississippija.
Minimalna plaća 7,5$
58% ih je glasalo za Trumpa a 41% za Bidena.
Crnci čine 37% populacije a broj bijelaca tj postotak istih stalno pada.
Imaju više od 50% djece mix porijekla dakle nisu čisti bijelci.
Umisto da sami sebi dignu minimalac na teritoriju i podignu si plaće kolektivno oni minimalac i jeftina radna snaga i onda te crnce zapošljavaju i oni se tu kote i sutra će im crnci preuzeti državu i diktirat pravila jer ovi oće pare i da zarađuju na njima.
Digni mminimalac 15$ i kome ne paše nek goni ća iz države i nek ponese i te crnce skupa sa sobom.
Minimalna plaća 7,5$
58% ih je glasalo za Trumpa a 41% za Bidena.
Crnci čine 37% populacije a broj bijelaca tj postotak istih stalno pada.
Imaju više od 50% djece mix porijekla dakle nisu čisti bijelci.
Umisto da sami sebi dignu minimalac na teritoriju i podignu si plaće kolektivno oni minimalac i jeftina radna snaga i onda te crnce zapošljavaju i oni se tu kote i sutra će im crnci preuzeti državu i diktirat pravila jer ovi oće pare i da zarađuju na njima.
Digni mminimalac 15$ i kome ne paše nek goni ća iz države i nek ponese i te crnce skupa sa sobom.
2014-04-11
bolje 15AUD/h socijalaprckov wrote:veber wrote:ti radiš od 6?prckov wrote:kad kaze biden $15 ima da bidne
za 14 AUD?
korona
svi u podrumu
nego 14AUD/h radit.
2014-12-30
veber wrote:bolje 15AUD/h socijalaprckov wrote:veber wrote:ti radiš od 6?prckov wrote:kad kaze biden $15 ima da bidne
za 14 AUD?
korona
svi u podrumu
nego 14AUD/h radit.
mala je socijala
oko $1000 mjesecno
2014-04-19
znači imigranti koji su legalno u SAD će dobit otkaze a ilegalci će ubuduće radit njihove poslove na crno za 5$ na sat
to ti je 5piva/dan
1l vina/dan
šteka malbora.
biraš.
1l vina/dan
šteka malbora.
biraš.
2014-12-30
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Njemačka povećava minimalnu plaću
» Ženeva uvodi najviši minimalac na svijetu - 25 dolara po satu
» Biden u izbornoj godini otpisuje 7,4 milijardi dolara studentskog duga
» Hunter Biden postao je uspješan umjetnik, njegove slike prodaju se za pola milijuna dolara.
» Cirkus: "Mislim da su sidewinderom od 400.000 dolara srušili moj balon od 13 dolara"
» Ženeva uvodi najviši minimalac na svijetu - 25 dolara po satu
» Biden u izbornoj godini otpisuje 7,4 milijardi dolara studentskog duga
» Hunter Biden postao je uspješan umjetnik, njegove slike prodaju se za pola milijuna dolara.
» Cirkus: "Mislim da su sidewinderom od 400.000 dolara srušili moj balon od 13 dolara"
Page 1 of 3