teorija svega!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 4 of 40
Page 4 of 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: teorija svega!
teodor francic wrote:Pa TI sigurno nisi, svi ste vi LAŽNI Teodori sem mene,e da, ali si ti najlažniji,garant!
Ja jedini imam svoju profilnu i sve istinite informacije o sebi na profilu, a vi ni sliku nemate (sem onog sa balegarom,i to je moj profil i to sam ja na slici iz mladjih dana,se razme),zares žalobno, pa še kak! A sad majmunčići PRIZNAJTE konačno da ste lažnjaci i prekinite da se pravite da ste JA, veličanstveni, neponovljivi Majmun Teodor Božidar Frančić, glavom, ali bez brade i mozga, zares! BRAVO!
I koji je sada pravi Teodor, ovaj lijevo ili onaj desno na tvom profilu, jel tupavi?
teodor.francic- Posts : 726
2021-04-18
teodor francic likes this post
Pravi božidar je onaj levo retardirani pavijan na slici
deozodorans.smradčić- Posts : 12
2021-04-18
teodor.francic wrote:teodor francic wrote:Pa TI sigurno nisi, svi ste vi LAŽNI Teodori sem mene,e da, ali si ti najlažniji,garant!
Ja jedini imam svoju profilnu i sve istinite informacije o sebi na profilu, a vi ni sliku nemate (sem onog sa balegarom,i to je moj profil i to sam ja na slici iz mladjih dana,se razme),zares žalobno, pa še kak! A sad majmunčići PRIZNAJTE konačno da ste lažnjaci i prekinite da se pravite da ste JA, veličanstveni, neponovljivi Majmun Teodor Božidar Frančić, glavom, ali bez brade i mozga, zares! BRAVO!
I koji je sada pravi Teodor, ovaj lijevo ili onaj desno na tvom profilu, jel tupavi?
Pa zna se, ovaj lijevo, desno je moj dobar prijatelj i takodjer veliki naučnik i nobelovac gospodin Elvis, eto tupavi! BRAVO!
Volim ovako kad lažnjake pobedim, a mislio si da ćeš me preći haha,LUZERU! BRAVO! ENGAGE! SEVEDA! ŠTRUDLA S'MAKOM! KAČAMAK!
2021-01-16
To je moja majmunska slika nije lepo da delite te informacije javno
majmun Teodor- Posts : 23
2021-04-18
Si siguran u to?teodor francic wrote:teodor.francic wrote:teodor francic wrote:Pa TI sigurno nisi, svi ste vi LAŽNI Teodori sem mene,e da, ali si ti najlažniji,garant!
Pa zna se, ovaj lijevo, desno je moj dobar prijatelj i takodjer veliki naučnik i nobelovac gospodin Elvis, eto tupavi! BRAVO!
Volim ovako kad lažnjake pobedim, a mislio si da ćeš me preći haha,LUZERU! BRAVO! ENGAGE! SEVEDA! ŠTRUDLA S'MAKOM! KAČAMAK!
2021-04-18
Evo ja kao pravi majmun potvrdjujem tu sliku, da, ja sam levo, u smislu ako gledamo sliku nase levo.
Cisto da neki debili koji me oponasaju ne varaju narod glupostima
Cisto da neki debili koji me oponasaju ne varaju narod glupostima
2021-04-18
Ja sam pravi Teodor, ovo lijevo, a ono desno to mi je supruga.
božidar.frančić- Posts : 72
2021-04-18
Homoseksualac nisam, dakle ta tvoja neistina nece proci
Osim ako su crnci, oni su ok
Osim ako su crnci, oni su ok
2021-04-18
Majmun teodor je onaj levo, a onaj desno iz naše perspektive je drug Elvis koji ga je pojebao kad je bio mali da mu pomgne da vidi svog Isusa
2021-04-18
Elvis mu je bio kao jovan krstitelj. Ajde otvori usta teodore da ga primiš pričest u čeljust.
2021-04-18
Teodorica Cvek - Elvisova kurčina u njegovima raljama
2021-04-18
Nego majmunčići, pustite te gluposti, vrijeme je za još jednu metafizičku i vansvemirsku zagonetku, iako ni ONU niste RIJEŠILI, tako da ova je SAMO za pametne GLAVICE, se razme!
Što je to, što je NEŠTO kada se gleda ostraga, a SKORO ništa, kada se popreko,ulijevo pomeri za 12 stepeni kosinusa u polovini beskonačne konačnosti skoro NEČEGA?
Bez TOČNOG riješenja na ovu genijalnu zagonetku NEMA razumjevanja ''Teorije svega'', zares!
Što je to, što je NEŠTO kada se gleda ostraga, a SKORO ništa, kada se popreko,ulijevo pomeri za 12 stepeni kosinusa u polovini beskonačne konačnosti skoro NEČEGA?
Bez TOČNOG riješenja na ovu genijalnu zagonetku NEMA razumjevanja ''Teorije svega'', zares!
2021-01-16
Joj, što su ovi majmunčići preglupi za metafiziku, ajde još koji put da ponovim:
O tupavi majmunčići, svi smo mi jedan od oblika NIŠTA, jer drugo i ništa ne postoji, ali kako sam rekao ima VIŠE dimenzija to NIŠTA, u najvećoj MI NE POSTOJIMO kao nešto, ali zato postojimo u manjim dimenzijama toga NIŠTA, točnije, u trećoj dimenziji od one najveće, i nema na čemu, jednom ćete do kraja shvatiti o čemu veliki Teodor govori, sada niste dovoljno pametni za to, e da!
Garant ništa ne shvaćaju, haha!
Ako POSTOJIMO u manjim dimenzijama onda jesmo NEŠTO, zato i postojimo, ali smo toliko mali da uopće fizički ne postojimo u najvećoj dimenziji, pametnima je to sasvim jasno, glupavim majmunčićima nije, a niti će im skoro biti, e da!
O tupavi majmunčići, svi smo mi jedan od oblika NIŠTA, jer drugo i ništa ne postoji, ali kako sam rekao ima VIŠE dimenzija to NIŠTA, u najvećoj MI NE POSTOJIMO kao nešto, ali zato postojimo u manjim dimenzijama toga NIŠTA, točnije, u trećoj dimenziji od one najveće, i nema na čemu, jednom ćete do kraja shvatiti o čemu veliki Teodor govori, sada niste dovoljno pametni za to, e da!
Garant ništa ne shvaćaju, haha!
Ako POSTOJIMO u manjim dimenzijama onda jesmo NEŠTO, zato i postojimo, ali smo toliko mali da uopće fizički ne postojimo u najvećoj dimenziji, pametnima je to sasvim jasno, glupavim majmunčićima nije, a niti će im skoro biti, e da!
2021-04-18
Prestani da kopiraš poruke lažnog Teodora, glupi Teodore.
Ništa nisi razumio iz moje teorije svega, ni ti ni on.
Samo ste svi postigli da vas posmatraju kao budale.
Ništa nisi razumio iz moje teorije svega, ni ti ni on.
Samo ste svi postigli da vas posmatraju kao budale.
2021-04-18
teodor.francic dislikes this post
Ništa je NEŠTO u čemu ničega nema, e da.
Zašto?
Jer se jedino tako zove nešto u čemu ničega nema, nema drugog imena, garant.
Prvo pravilo metafizike, za napredne, seveda!
Zašto?
Jer se jedino tako zove nešto u čemu ničega nema, nema drugog imena, garant.
2021-04-18
Ništa je NEŠTO u čemu ničega nema, e da. To je najgluplje nešto što nećete skapirati.
Zašto? Zato što majmun kao ja znam.
Jer se jedino tako zove nešto u čemu ničega nema, nema drugog imena, garant sam za psihijatriju.
Zašto? Zato što majmun kao ja znam.
Jer se jedino tako zove nešto u čemu ničega nema, nema drugog imena, garant sam za psihijatriju.
2021-04-18
Da ponovimo, kako glasi prvo pravilo metafizike, e da?
2021-04-18
Isus te kara u bulju a ti plačeš, to je sav zakon.
2021-04-18
Prvo pravilo metafizike je da se ne slušaju mišljenja plagijatora, lažni Teodore.
Prestani da nam brukaš crkvu.
Prestani da nam brukaš crkvu.
2021-04-18
Kako glasi prvo pravilo metafizike za napredne?
Ma nije, to je staromodno, više ne vrijedi, e da!
Ma nije, to je staromodno, više ne vrijedi, e da!
2021-04-18
Page 4 of 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Teorija zavjere - Let na Mjesec
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni
» Teorije urote
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni