Pupovac gostovao zajedno sa bivsim tajnikom 'Republike Srpske Krajine' Savom Strbcem na srbijanskoj TV
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pupovac gostovao zajedno sa bivsim tajnikom 'Republike Srpske Krajine' Savom Strbcem na srbijanskoj TV
Ljidi su pod stresom.
Šta bi ste im vi poslali da je Domovinski pokret na vlasti u ta sela ?
Maxa Luburića jel ?
Znam ja vas.
Šta bi ste im vi poslali da je Domovinski pokret na vlasti u ta sela ?
Maxa Luburića jel ?
Znam ja vas.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Pupovac gostovao zajedno sa bivsim tajnikom 'Republike Srpske Krajine' Savom Strbcem na srbijanskoj TV
A onda kad bi im to poslao onda bi se sutra čudio šta ovi u RS ne žele u politički savez s Hrvatima u BiH protiv islamske megalomanije ?
Sjedi jedan.
Sjedi jedan.
2014-04-11
Ovaj Vuk place za Krajinom vise od Baje MK,Jandrinog jata i nj8hove publike.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Imam pametnijeg posla nego da nešto objašnjavam. Upravo sam pogleda odličnu utakmicu Japan Hrvatska , ostalo 29:29 na kraju
Nemam se volje baviti likovima koji još žive u jami i od tamo ne vide šire bojno polje.
Nemam se volje baviti likovima koji još žive u jami i od tamo ne vide šire bojno polje.
2014-04-11
Sad ćemo natrpat još imigranata u BiH da spriječimo Bajdenove komunajre , Mesića , Komšića i sličnu ekipu da naprave građansko državu.
Neće Srbi dat da im na području RS rade kampove za imigrante
Još će se bolje držat koncepta očuvanja RS i protiv građanske BiH i jačat če antiislam.
Neće Srbi dat da im na području RS rade kampove za imigrante
Još će se bolje držat koncepta očuvanja RS i protiv građanske BiH i jačat če antiislam.
2014-04-11
Znaš u čemu je trik ?
Kad je Gavrilo Princip roknija Ferdinanda počeo je prvi svjetski rat.
U zadnjih 25-30 godina zapad Europe se napunio muslimanima.
Nemojte mislit da bi sukob u BiH ostao lokalnog karaktera ako bi ja napravio šemu da je to krstaški rat.
A napravit ću je.
Kad je Gavrilo Princip roknija Ferdinanda počeo je prvi svjetski rat.
U zadnjih 25-30 godina zapad Europe se napunio muslimanima.
Nemojte mislit da bi sukob u BiH ostao lokalnog karaktera ako bi ja napravio šemu da je to krstaški rat.
A napravit ću je.
2014-04-11
Današnja vijest
https://direktno.hr/domovina/milanovic-urucio-odlikovanja-umirovljenim-generalima-hv-a-postrojbama-hvo-a-i-specijalne-policije-mup-a-herceg-bosne-220608/
Još malo kontre Sarjevstanu
https://direktno.hr/domovina/milanovic-urucio-odlikovanja-umirovljenim-generalima-hv-a-postrojbama-hvo-a-i-specijalne-policije-mup-a-herceg-bosne-220608/
Još malo kontre Sarjevstanu
2014-04-11
čuj, a ti baš nemreš bez njega, ha? u svakom postu ga spomenešjastreb wrote:Ovaj Vuk place za Krajinom vise od Baje MK,Jandrinog jata i nj8hove publike.
to je ljubav
Igrat ćemo se kretenizma još dugo na ovim prostorima sve dok jedni ne shvate dda nema ništa od velike Srbije , drugi da nema ništa od islamske BiH bilo vojno bilo kroz patku građanske BiH a treći da Hrvatskoj ne odgovara cijepanje BiH al želi svoje pravo konstutivnosti inače će se povuć a onda nestaje vezivo koje drži BiH na okupu.
2014-04-11
Malo nam se ljuti Armija BiH
https://www.klix.ba/vijesti/regija/milanovic-urucio-odlikovanje-komandantu-mup-a-tzv-hrvatske-republike-herceg-bosne/210115155
Samo vi pušite. Možete nam čučnit i popušit kurac.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/milanovic-urucio-odlikovanje-komandantu-mup-a-tzv-hrvatske-republike-herceg-bosne/210115155
2014-04-11
RayMabus wrote:Malo nam se ljuti Armija BiH
Kaj ... fildžani cviliju?
Nek cviliju.
Milanović nije zaboravil kad mu je ona kurava Žbanić ili kak se već skup sa svojom ekipom rekla - Mrš kući Zorane.
A još su joj i novce davali!
Tak, tak.
Guest- Guest
Covjek zeli biti kao ja i raspolagati sa toliko informacija..a i malo je ljubomoran bolje poznam 'krajisnike' od njega koji divani sa njima..a koji mu kazu..'Tetrijebe sijecas li se kad je meni ono djed pric'o kako rakiju ispek'o'Noor wrote:čuj, a ti baš nemreš bez njega, ha? u svakom postu ga spomenešjastreb wrote:Ovo Vuk mjesto za Krajinom vise od Baje MK, Jandrinog jata i nj8hove publike.
to je ljubav:love:
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/kakva-sramota-u-beogradu-prodaju-majice-noz-zica-s-jasnim-aludiranjem-na-pokolj-u-srebrenici-kao-i-one-koje- pozivaju-na-mlacenje-zena-1071064
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Pa kad tuli i plače za Krajinom,kao oni što se okupljaju na Duginim poselima širom Vojvodine.Noor wrote:čuj, a ti baš nemreš bez njega, ha? u svakom postu ga spomenešjastreb wrote:Ovaj Vuk place za Krajinom vise od Baje MK,Jandrinog jata i nj8hove publike.
to je ljubav
Fali mu srpski narod u Drnišu,okolici Sinja,Bukovici,na Baniji,u Lici...
To se vidi iz svakog njegovog posta.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vladimir Djukanovic glavni ideolog vucicevog SNS-a:'Dolaze mi informacije iz Republike Srpske Krajine...'
» Preminuo nekadašnji 'tata' Petrinje,direktor Gavrilovića i premijer samoproglašene 'Republike Srpske Krajine' Borislav Mikelić
» Premijer Republike Srpske najavio da će RS i Srbija zajedno graditi HE na Drini
» BiH: "Rat" za praznik Republike Srpske
» DŽAFEROVIĆ: Ime Republike Srpske je diskriminatorsko
» Preminuo nekadašnji 'tata' Petrinje,direktor Gavrilovića i premijer samoproglašene 'Republike Srpske Krajine' Borislav Mikelić
» Premijer Republike Srpske najavio da će RS i Srbija zajedno graditi HE na Drini
» BiH: "Rat" za praznik Republike Srpske
» DŽAFEROVIĆ: Ime Republike Srpske je diskriminatorsko
Page 2 of 2