Povjesničar Klasić popljuvao ustaškog vikara
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Povjesničar Klasić popljuvao ustaškog vikara
Po tome izmisljeni bi imali biti i tvoji entiteti,Demijurzi i grejsi.סמאל wrote:Ne vidim šta ima loše u tome što se pljuje po nečijim izmišljenim prijateljima,pedofilima i njihovim halucinacijama o nekakvim nadnaravnim glupostima.jastreb wrote:Nikad ne pljujem po vjeri,Bogu i svecenicima.tre wrote:Kad im dođu vile pred oči tražiti će oni ove koje su pljuvali cijeli život, treba ih netko ispratiti pred Svevišnjeg jel.Sovak wrote:To kaj su se određene društvene i ovoforumske ''nakupine'' toliko uneredile znači da je taj mantijaš pogodil metu točno među rogove.
Mantijašu u ovom slučaju bilježim +.
Ali ovaj je presao sve granice svojim totalno neevanđeoskim i nekrscanskim djelovanjem,koje ne prilici ni jednom vjerniku,a kamo li jednom visoko rangiranom sveceniku.
Uistalom reakcije javnosti to i pokazuju. Ljudi se zgrazaju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To rekoše svi ateisti i onda zakukaše pred smrt ( kad im dođoše vile pred oči) dajte mi svećenika, od crknutog tita do Borisa Šprema.סמאל wrote:Koje vile,koji svevišnji.Ne znam kako netko u 21 st. može vjerovati u te primitivne bajke.tre wrote:Kad im dođu vile pred oči tražiti će oni ove koje su pljuvali cijeli život, treba ih netko ispratiti pred Svevišnjeg jel.Sovak wrote:To kaj su se određene društvene i ovoforumske ''nakupine'' toliko uneredile znači da je taj mantijaš pogodil metu točno među rogove.
tre wrote:To rekoše svi ateisti i onda zakukaše pred smrt ( kad im dođoše vile pred oči) dajte mi svećenika, od crknutog tita do Borisa Šprema.סמאל wrote:Koje vile,koji svevišnji.Ne znam kako netko u 21 st. može vjerovati u te primitivne bajke.tre wrote:Kad im dođu vile pred oči tražiti će oni ove koje su pljuvali cijeli život, treba ih netko ispratiti pred Svevišnjeg jel.Sovak wrote:To kaj su se određene društvene i ovoforumske ''nakupine'' toliko uneredile znači da je taj mantijaš pogodil metu točno među rogove.
Nada je kurva koja posljednja ... znaš već kak to ide.
Guest- Guest
Za zivota vode profitni zivot..pred smrt mole svevisnjeg da im podari besmrtnost..a ne novactre wrote:To rekoše svi ateisti i onda zakukaše pred smrt ( kad im dođoše vile pred oči) dajte mi svećenika, od crknutog tita do Borisa Šprema.סמאל wrote:Koje vile,koji svevišnji.Ne znam kako netko u 21 st. može vjerovati u te primitivne bajke.tre wrote:Kad im dođu vile pred oči tražiti će oni ove koje su pljuvali cijeli život, treba ih netko ispratiti pred Svevišnjeg jel.Sovak wrote:To kaj su se određene društvene i ovoforumske ''nakupine'' toliko uneredile znači da je taj mantijaš pogodil metu točno među rogove.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ajd ne lazite ko pravi vjernicitre wrote:To rekoše svi ateisti i onda zakukaše pred smrt ( kad im dođoše vile pred oči) dajte mi svećenika, od crknutog tita do Borisa Šprema.סמאל wrote:Koje vile,koji svevišnji.Ne znam kako netko u 21 st. može vjerovati u te primitivne bajke.tre wrote:Kad im dođu vile pred oči tražiti će oni ove koje su pljuvali cijeli život, treba ih netko ispratiti pred Svevišnjeg jel.Sovak wrote:To kaj su se određene društvene i ovoforumske ''nakupine'' toliko uneredile znači da je taj mantijaš pogodil metu točno među rogove.
Covjeku pred smrt obitelj kreira i popa i pogreb kasnije
aha, i titeku su tako pozvali svećenika i boljkovcu i špremu....a oni jadni nisu imali veze s tim pa su svećenike izbacili kad su ih vidjeli :))))Sora wrote:ajd ne lazite ko pravi vjernicitre wrote:To rekoše svi ateisti i onda zakukaše pred smrt ( kad im dođoše vile pred oči) dajte mi svećenika, od crknutog tita do Borisa Šprema.סמאל wrote:Koje vile,koji svevišnji.Ne znam kako netko u 21 st. može vjerovati u te primitivne bajke.tre wrote:
Kad im dođu vile pred oči tražiti će oni ove koje su pljuvali cijeli život, treba ih netko ispratiti pred Svevišnjeg jel.
Sora wrote:ajd ne lazite ko pravi vjernicitre wrote:To rekoše svi ateisti i onda zakukaše pred smrt ( kad im dođoše vile pred oči) dajte mi svećenika, od crknutog tita do Borisa Šprema.סמאל wrote:Koje vile,koji svevišnji.Ne znam kako netko u 21 st. može vjerovati u te primitivne bajke.tre wrote:
Kad im dođu vile pred oči tražiti će oni ove koje su pljuvali cijeli život, treba ih netko ispratiti pred Svevišnjeg jel.
Ako mu je to posljednja želja.
Tako to rade prave obitelji.
Poštuju posljednju želju pokojnika.
Za razliku od vas.
Guest- Guest
Sora će zazvati glavnog muftiju da zatuli sa zagrebačke džamije i tako je spasi od šejtana i džehennemaSovak wrote:Sora wrote:ajd ne lazite ko pravi vjernicitre wrote:To rekoše svi ateisti i onda zakukaše pred smrt ( kad im dođoše vile pred oči) dajte mi svećenika, od crknutog tita do Borisa Šprema.סמאל wrote:
Koje vile,koji svevišnji.Ne znam kako netko u 21 st. može vjerovati u te primitivne bajke.
Za razliku od vas.
Radije ću zazivat Zeusa,Peruna,Odina nego Allaha ili Jahvu,a umjesto jahvićevog kopileta,radije ću ,,molit'' sumerskog Enkia.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A sta imaš molitiסמאל wrote:Radije ću zazivat Zeusa,Peruna,Odina nego Allaha ili Jahvu,a umjesto jahvićevog kopileta,radije ću ,,molit'' sumerskog Enkia.
Dode zadnja ura sama
Nikog se ne moli
pozvat ću LolLoleka iI BOLEKAtre wrote:Sora će zazvati glavnog muftiju da zatuli sa zagrebačke džamije i tako je spasi od šejtana i džehennemaSovak wrote:Sora wrote:ajd ne lazite ko pravi vjernicitre wrote:
To rekoše svi ateisti i onda zakukaše pred smrt ( kad im dođoše vile pred oči) dajte mi svećenika, od crknutog tita do Borisa Šprema.
Za razliku od vas.
DA MI PRAVE DRUSTVO
tako su i vaši uzori od titeka do boljkovca pričali a kad su vidjeli vraga s vilama brže bolje su poslali po svećenika.Sora wrote:A sta imaš molitiסמאל wrote:Radije ću zazivat Zeusa,Peruna,Odina nego Allaha ili Jahvu,a umjesto jahvićevog kopileta,radije ću ,,molit'' sumerskog Enkia.
Dode zadnja ura sama
Nikog se ne moli
Slažem se s tobom.Sora wrote:A sta imaš molitiסמאל wrote:Radije ću zazivat Zeusa,Peruna,Odina nego Allaha ili Jahvu,a umjesto jahvićevog kopileta,radije ću ,,molit'' sumerskog Enkia.
Dode zadnja ura sama
Nikog se ne moli
Ma govorim samo kako ovdje ekipa vjeruje kako je njihov izmišljeni prijatelj jedini,najbolji i šta je znam.Po čemu bi izmišljeni Jahve i Allah bili bolji od izmišljenog Zeusa,Odina,Ozirisa.
2015-07-23
za tebe je neumrli sin svih naroda drug koljač titek obična pičkica jer je zvao svećenika da mu grijehe skine s grbače nebi li se dočepao barrm čistilištaSora wrote:pozvat ću LolLoleka iI BOLEKAtre wrote:Sora će zazvati glavnog muftiju da zatuli sa zagrebačke džamije i tako je spasi od šejtana i džehennemaSovak wrote:Sora wrote:
ajd ne lazite ko pravi vjernici
Za razliku od vas.
DA MI PRAVE DRUSTVO
zato što nitko od vas šupaka nikada nije zazvao nikoga osim Isusa kad im je vrag vile u oči uperio.סמאל wrote:Slažem se s tobom.Sora wrote:A sta imaš molitiסמאל wrote:Radije ću zazivat Zeusa,Peruna,Odina nego Allaha ili Jahvu,a umjesto jahvićevog kopileta,radije ću ,,molit'' sumerskog Enkia.
Dode zadnja ura sama
Nikog se ne moli
Ma govorim samo kako ovdje ekipa vjeruje kako je njihov izmišljeni prijatelj jedini,najbolji i šta je znam.Po čemu bi izmišljeni Jahve i Allah bili bolji od izmišljenog Zeusa,Odina,Ozirisa.
To su najobičnije gluposti,,rekla-kazala''tre wrote:tako su i vaši uzori od titeka do boljkovca pričali a kad su vidjeli vraga s vilama brže bolje su poslali po svećenika.Sora wrote:A sta imaš molitiסמאל wrote:Radije ću zazivat Zeusa,Peruna,Odina nego Allaha ili Jahvu,a umjesto jahvićevog kopileta,radije ću ,,molit'' sumerskog Enkia.
Dode zadnja ura sama
Nikog se ne moli
Jedni tvrde kako je Tito navodno pred smrt poslao po svećenika,drugi da je zvao popa,a neki čak govore kao je pred smrt prešao na islam.Sva sreća pa se i Židovi nisu uključili u te gluposti.
Gdje su povijesni dokazi koji bi potkrijepili takve tvrdnje.
Mislim,svi su vjernici baždareni na određenu količinu gluposti i fantaziranja,ali od svih vjerskih skupina,katolički su najmaloumiji,mada pravoslavci i muslimani ne zaostaju mnogo.
2015-07-23
Niti vjerujem u vraga,niti u boga i Isusa.To su najobičnije gluposti,jer vjerovanje u boga je utjeha za očajnike i debile.tre wrote:zato što nitko od vas šupaka nikada nije zazvao nikoga osim Isusa kad im je vrag vile u oči uperio.סמאל wrote:Slažem se s tobom.Sora wrote:A sta imaš molitiסמאל wrote:Radije ću zazivat Zeusa,Peruna,Odina nego Allaha ili Jahvu,a umjesto jahvićevog kopileta,radije ću ,,molit'' sumerskog Enkia.
Dode zadnja ura sama
Nikog se ne moli
Ako bi ipak išao linijom proučavanja povijesti religije,počevši od animizma pa do današnjih dana,abrahamske religije su poseban stupanj mentalne retardacije,tak da bih radije bio i Hindus,budist i bilo što drugo,nego kršćanin,židov ili musliman.
2015-07-23
samo ti laprdaj, drugovi ti već griju vodu u kotlu da bude spremna za trenutak kad im se budeš pridružio.
Demiurg je Red Wolfov a grejs su od gospodina galaktičkog đenerala s 5 *,te oni vjeruju u njih.Ja sam ateist s dna kace.jastreb wrote:Po tome izmisljeni bi imali biti i tvoji entiteti,Demijurzi i grejsi.סמאל wrote:Ne vidim šta ima loše u tome što se pljuje po nečijim izmišljenim prijateljima,pedofilima i njihovim halucinacijama o nekakvim nadnaravnim glupostima.jastreb wrote:Nikad ne pljujem po vjeri,Bogu i svecenicima.tre wrote:
Ali ovaj je presao sve granice svojim totalno neevanđeoskim i nekrscanskim djelovanjem,koje ne prilici ni jednom vjerniku,a kamo li jednom visoko rangiranom sveceniku.
Uistalom reakcije javnosti to i pokazuju. Ljudi se zgrazaju.
2015-07-23
A ti se samo tješi da postoji nekakav raj i anđeli na oblačićima,mada kad bi takvo nešto hipotetički i postojalo,zašto misliš da ti zaslužuješ u raj a ne u pakao ?tre wrote:samo ti laprdaj, drugovi ti već griju vodu u kotlu da bude spremna za trenutak kad im se budeš pridružio.
Kad umreš nema više ništa,pojedu te crvi i gotovo,kakav raj,kakav pakao,kakve trice i kučine.
No,ako bi doista i postojao raj i pakao,radije bih bio kod Sotone,nego kod boga i njegovih dupelizaca,koji stoljećima ubijaju i čine zlo u njegovo ime.
2015-07-23
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sukob ustaškog vikara sa rodoljubivim otočanima
» Novo skandalozno ponašanje ustaškog vikara Košića na dan Velike Gospe
» Arkanov sin popljuvao Balasevica
» Glup,gluplji...Klasić
» LA Times popljuvao "Daru iz Jasenovca"
» Novo skandalozno ponašanje ustaškog vikara Košića na dan Velike Gospe
» Arkanov sin popljuvao Balasevica
» Glup,gluplji...Klasić