Jedna dobra stvar od Pletera.Guzicari se sami izbacili iz reda.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jedna dobra stvar od Pletera.Guzicari se sami izbacili iz reda.
Vučina, stvarno imaš mentalitet udbaša...što te boli kurac što je netko pojeo šnicel, boktejeba viriš ljudima u pijat i vrijeđaš ih jer ne žele jesti Pleterov napoj...pa radije bi gladan bija, da. Ili kruva suvog, nego ono.
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Da zamolimo Vucica da nam posalje jednu tvornicu motaca kablova, tamo uvalimo Vucinu i 1000 Pleterasa i od tih doprinosa isfinanciramo kuhare bez da se zavlavi u dzep nas poreskih obveznika. Triple win.AssadNaPodmornici wrote:
taj Pleter da se mene pita, odmah bih ga razjeba, a one kuhare koje je ionako je država sjebala lockdowonom, dovesti nazad i davati im 500kn dnevnicu i neka spremaju hranu ovima..
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
da znas kak sam fino divlju prasicu složila na gulaš, uh :)))Sovak wrote:He, he ... gle stari, kad si gladan i nemaš kaj za jesti nema biranja.
Ja osobno u ovo doba godine preferiram čušpajze.
Sa špekom, kobasicama ili s komadima mesa ... fajn začinjeno.
Jebate dva tanjura kad smažem i frtalj kruha ... ajhaj.
Jebeš kotlete, bečke i pizde materine.
Žlica je zakon.
Si ubacila sljive ili brusnice?
2019-09-06
i šljive i brusnice...naravno ;)Pirate wrote:Si ubacila sljive ili brusnice?
i klinčić :))
Sad sam ljubomoran :) dobar tekNoor wrote:i šljive i brusnice...naravno ;)Pirate wrote:Si ubacila sljive ili brusnice?
i klinčić :))
2019-09-06
Noor likes this post
Neka kuhaju i neka narod jede.
Ionako sve narod i placa.
Sto bi moja baba rekla, jedi, jedi, jedi, jedi,...Maggie19 wrote:Neka kuhaju i neka narod jede.
2019-09-06
Noor wrote:da znas kak sam fino divlju prasicu složila na gulaš, uh :)))Sovak wrote:He, he ... gle stari, kad si gladan i nemaš kaj za jesti nema biranja.
Ja osobno u ovo doba godine preferiram čušpajze.
Sa špekom, kobasicama ili s komadima mesa ... fajn začinjeno.
Jebate dva tanjura kad smažem i frtalj kruha ... ajhaj.
Jebeš kotlete, bečke i pizde materine.
Žlica je zakon.
Gulaš ... kralj kraljeva.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Vučina, stvarno imaš mentalitet udbaša...što te boli kurac što je netko pojeo šnicel, boktejeba viriš ljudima u pijat i vrijeđaš ih jer ne žele jesti Pleterov napoj...pa radije bi gladan bija, da. Ili kruva suvog, nego ono.
Da mojne ... to je klopa kaj treba ići potrebitima i onima kaj dolje volontiraju i pomažu potrebitima,
a ne da mi se nekakvi jebivjetri koji imaju i preveć tam švercaju.
Propal bih u zemlju od sramote da se guram u red gdje se dijeli bilo kaj za potrebite, a da znam da mi tam nije mjesto.
Mater im jebem kokošarsku sve bi mi izrigali kroz nos da se mene pita.
Guest- Guest
Joj Vučina je vidija lika iz Gorice koji je doša zbog besplatne kremenadle, a kilo u Lidlu na akciji 22 kune, nemojte me jebati... nitko normalan ne stoji u redu na hladnoći radi nekog usranog obroka ako nije u banani skroz, a zaboravlja se uopće razmjer cijele tragedije... još najbolje da ljude označavaju ka Židove, tko što smije, a tko ne smije...to bi bio baš pravi uspjeh kradeze poltrončića...
Brinu se zbog moguće pronevjernih par kila krmetine. I nismo onda za drugo, nego za atomsku šiknit po nama.
Brinu se zbog moguće pronevjernih par kila krmetine. I nismo onda za drugo, nego za atomsku šiknit po nama.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Joj Vučina je vidija lika iz Gorice koji je doša zbog besplatne kremenadle, a kilo u Lidlu na akciji 22 kune, nemojte me jebati... nitko normalan ne stoji u redu na hladnoći radi nekog usranog obroka ako nije u banani skroz, a zaboravlja se uopće razmjer cijele tragedije... još najbolje da ljude označavaju ka Židove, tko što smije, a tko ne smije...to bi bio baš pravi uspjeh kradeze poltrončića...
O da ... iznenadil bi se. Stajali su sred zime i za pučku kuhinju, uzeli i odšetali do pristojnog auta i u gepek pa doma.
Pa mater mu jebem u čvalje, ima za auto bolji nek ja, a hrani se u pučkoj??
Gle, to kaj ja ili ti ne bi je jedna stvar, a to kaj takvi šverceri ''ne bi'' - e to je druga stvar.
I ne bih se čudil da je takav švercer čak i član hadezeja ... to su drumski razbojnici.
Tak da ono.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» Dobra stvar u medijima!
» Oš'o Novi zeland u onu stvar:U Novom zelandu izbacili premijera iz parlamenta
» Dete je mrtvo i to je dobra stvar": Kristijan bio nervozan dok je govorio o Medlin sa prijateljima
» napokon jedna dobra vijest iz hollywooda...
» Dobra stvar u medijima!
» Oš'o Novi zeland u onu stvar:U Novom zelandu izbacili premijera iz parlamenta
» Dete je mrtvo i to je dobra stvar": Kristijan bio nervozan dok je govorio o Medlin sa prijateljima
» napokon jedna dobra vijest iz hollywooda...
Page 2 of 2