''Schwarzenegger o Trumpu: Iz Europe sam i znam kamo takve laži mogu odvesti''
Page 1 of 1
''Schwarzenegger o Trumpu: Iz Europe sam i znam kamo takve laži mogu odvesti''
Schwarzenegger o Trumpu: Iz Europe sam i znam kamo takve laži mogu odvesti
On ne zna da je njegova stranka gotova. Ali, opet, i glas razuma je. Hoće li ga većina republikanaca poslušati, vidjet ćemo...
On ne zna da je njegova stranka gotova. Ali, opet, i glas razuma je. Hoće li ga većina republikanaca poslušati, vidjet ćemo...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Schwarzenegger o Trumpu: Iz Europe sam i znam kamo takve laži mogu odvesti''
''"Predsjednik Trump neuspjeli je lider. Ući će u povijest kao najgori predsjednik ikada. Dobra stvar je što će uskoro biti nebitan kao stari tweet", zaključio je.''
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Schwarzenegger o Trumpu: Iz Europe sam i znam kamo takve laži mogu odvesti''
get dooooown
2014-04-19
uuuuuuuuu....hahahahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:get dooooown
red wolf-
2016-02-10
jel to zakljucio dok je bio na kucnoj pomocnici il kad je siso
2014-04-19
On je pametan čovjek. Što se za tebe ne može reći.prckov wrote:jel to zakljucio dok je bio na kucnoj pomocnici il kad je siso
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:On je pametan čovjek. Što se za tebe ne može reći.prckov wrote:jel to zakljucio dok je bio na kucnoj pomocnici il kad je siso
nista to ne priznajem bez objektivnog i nepristrasnog suda
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
hahahahahahahahahahahahahahahaprckov wrote:red wolf wrote:On je pametan čovjek. Što se za tebe ne može reći.prckov wrote:jel to zakljucio dok je bio na kucnoj pomocnici il kad je siso
nista to ne priznajem bez objektivnog i nepristrasnog suda
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Kako je Plenki lagao i nasamario hdzovce:'Lazi lazi lazi me ti to radis najbolje'
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Da li će Srbi odvesti Austriju "udesno"?
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Da li će Srbi odvesti Austriju "udesno"?
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
Page 1 of 1