pocelo je , od sutra će tvrtka Pleter preuzeti podjelu toplih obroka
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
pocelo je , od sutra će tvrtka Pleter preuzeti podjelu toplih obroka
Ministar Medved me izvijestio o svim temama na Banovini. Zahvaljujem svim volonterima koji su podijelili na tisuće obroka, oni će još jedno vrijeme nastaviti sa svojim aktivnostima, a od sutra će tvrtka Pleter preuzeti podjelu toplih obroka. Svi oni koji trebaju topli obrok, će ga i dobiti. Dogovorena je nabava 600 stambenih kontejnera i otkup 250 mobilnih kućica", kazao je Kenwood Kenon.
Komentirao je kritike da sustav nije funkcionirao.
"Što se tiče hrane u Petrinji, zahvaljujem svima koji su nesebično došli i dali svoj trud. Velike količine hrane koje su skuhane dolazile su od Crvenog križa..cijeli proces ide dobro…", uvjeren je.
Podsjetimo, jučer je ministar Darko Horvat rekao da je brojka od 15.000 toplih obroka, koliko ih se dnevno priprema u Petrinji, prevelika, te da država preuzima organizaciju prehrane.
"Količina dnevno pripremljenih obroka sada prelazi 15.000 i mi smo mišljenja da je to preveliki i neodrživi broj toplih obroka koji je potrebno pripremati. Od ponedjeljka uvodimo organizirani segment pripreme toplih obroka. Volonteri će biti na terenu dok im ne dođe odluka da nisu više potrebni", rekao je jučer Horvat.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-hvala-svima-koji-su-kuhali-vecina-te-hrane-je-od-crvenog-kriza-ili-zaliha/2245356.aspx
Komentirao je kritike da sustav nije funkcionirao.
"Što se tiče hrane u Petrinji, zahvaljujem svima koji su nesebično došli i dali svoj trud. Velike količine hrane koje su skuhane dolazile su od Crvenog križa..cijeli proces ide dobro…", uvjeren je.
Podsjetimo, jučer je ministar Darko Horvat rekao da je brojka od 15.000 toplih obroka, koliko ih se dnevno priprema u Petrinji, prevelika, te da država preuzima organizaciju prehrane.
"Količina dnevno pripremljenih obroka sada prelazi 15.000 i mi smo mišljenja da je to preveliki i neodrživi broj toplih obroka koji je potrebno pripremati. Od ponedjeljka uvodimo organizirani segment pripreme toplih obroka. Volonteri će biti na terenu dok im ne dođe odluka da nisu više potrebni", rekao je jučer Horvat.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-hvala-svima-koji-su-kuhali-vecina-te-hrane-je-od-crvenog-kriza-ili-zaliha/2245356.aspx
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: pocelo je , od sutra će tvrtka Pleter preuzeti podjelu toplih obroka
Od prosinca 2006. kada je bivši ministar obrane Berislav Rončević bez javnog natječaja dao „Pleteru d.o.o“ na korištenje pet hotela, 12 vojnih restorana i čajnih kuhinja u 10 domova HV-a te 50 kantina u svim hrvatskim vojarnama, ne prestaju spekulacije tko se zapravo krije iza tvrtke koju je osnovala država, a na čijem je čelu general Marijan Mareković.
Čim je „Pleter“ preuzeo na sebe ugostiteljstvo vojnog sustava, hrana je poskupjela što se opravdalo obvezom plaćanja PDV-a, jer su do tada MORH-ovi restorani i kantine bili oslobođeni plaćanja PDV-a dok je nova tvrtka bila njen obveznik. U međuvremenu zbog pritiska same vojske i dijela javnosti ta je cijena nešto korigirana ali je njihova usluga i dalje skuplja u odnosu na MORH-ovu od prije.
2014-04-12
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
darth_vader dislikes this post
Ministru sam poslao dopis 7. listopada i još nije stigao nikakav odgovor iako je rok 30 dana. Naime, imamo saznanja da se ‘lunch’ paket plaća po cijeni od 80 kuna po jednom paketu. U paketu je pola litre mlijeka, malo pakiranje keksa, pola litre vode, mala pašteta, narezak i kruh, ili kruh, mlijeko, čajna salama i čokolada. Vrijednost tog paketa na tržištu, realno, ne prelazi cijenu od 25 kuna, a MUP za to dobavljaču tvrtki Pleter d.o.o i drugim dobavljačima plaća 80 kuna”, pojašnjava predsjednik Nacionalnog sindikata policije, Nikola Kajkić.
To čudi tim više što bi u kupnji na veliko cijene tih proizvoda trebale biti niže nego u trgovinama, a one su puno više.
2014-04-12
samoglasnikvuksadinare wrote:i?
otvaram sluzbeni pocetak lose prehrane visokih cijena o trosku poreznih obveznika
2014-04-12
Čermak, ekipa i domoljubi.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
darth_vader likes this post
Ne seri...ja poslujem sa pleterom..i isporucujem im proizvode i nikad mi nisu kasnili sa placanjem..a klopa im je okdebotoijusto wrote:samoglasnik otvaramvuksadinare wrote:ja?
službeni početak gubiti prehrane visokih cijena o trosku poreznih obveznika
2015-09-08
Inače, Pleter d.o.o. opskrbljuje sva ministarstva i još hrpu državnih ureda i agencija.
2015-08-09
o placanju ne znam i nije bitnovuksadinare wrote:Ne seri...ja poslujem sa pleterom..i isporucujem im proizvode i nikad mi nisu kasnili sa placanjem..a klopa im je okdebotoijusto wrote:samoglasnik otvaramvuksadinare wrote:ja?
drzavu ce taj obrok kostat za popizdit , to sigurno a uskoro i lako dokazivo
2014-04-12
Hoće proviziju od tog posla uzet i Medo? Vlasnici Pletera d.o.o., su njegovi (lažni) branitelji. Crveni križ je kuhao prejeftino, a dobrodebotoijusto wrote:o placanju ne znam i nije bitnovuksadinare wrote:Ne seri...ja poslujem sa pleterom..i isporucujem im proizvode i nikad mi nisu kasnili sa placanjem..a klopa im je okdebotoijusto wrote:samoglasnik otvaramvuksadinare wrote:ja?
drzavu ce taj obrok kostat za popizdit , to sigurno a uskoro i lako dokazivo
2015-08-09
Pleter, drugo ime za korupciju, bezobzirnu pljacku, traje vec desetljecima.
Strava!
Strava!
dijagram-
2015-08-09
darth_vader and melkior like this post
Nema odmora dok traje - obnovadijagram wrote:Pleter, drugo ime za korupciju, bezobzirnu pljacku, traje vec desetljecima.
Strava!
Tomo Medved, jebem ti mater
2015-08-09
Ma zašto se ja sekiram, nedjelja je, vani lijepo pada snijeg, u kući je toplo, ajmo malo romantike
2015-08-09
Pijani klempo je tu samo da skrene pozornost s nesposobnog šefa.melkior wrote:Nema odmora dok traje - obnovadijagram wrote:Pleter, drugo ime za korupciju, bezobzirnu pljacku, traje vec desetljecima.
Strava!
Nece uraditi nista sto mu ne kazu odozgo, a i da hoce nema pojma.
A pleter, najodrvratniji uhljebi, od domovinskog rata parazitiraju i iscrpljuju svaku kunu gdje mogu.
" Casnici" HV-a,...strava.
dijagram-
2015-08-09
kako to ? @vucko kaze da redovno placaju i klopa nije losadijagram wrote:Pleter, drugo ime za korupciju, bezobzirnu pljacku, traje vec desetljecima.
Strava!
sto grah s kobasom bude 69kn porcija i realna mogucnost da pola kobasa nestane na putu do petrinje je fake news
2014-04-12
debotoijusto wrote:kako to ? @vucko kaze da redovno placaju i klopa nije losadijagram wrote:Pleter, drugo ime za korupciju, bezobzirnu pljacku, traje vec desetljecima.
Strava!
sto grah s kobasom bude 69kn porcija i realna mogucnost da pola kobasa nestane na putu do petrinje je fake news
vili40-
2015-08-02
Kakve veze ima sto drugi kazu.debotoijusto wrote:kako to ? @vucko kaze da redovno placaju i klopa nije losadijagram wrote:Pleter, drugo ime za korupciju, bezobzirnu pljacku, traje vec desetljecima.
Strava!
Nemaj drugih bogova osim mene
dijagram-
2015-08-09
nema odmora dok traje obmana i pljačka!melkior wrote:Nema odmora dok traje - obnova :fpalm:dijagram wrote:Pleter, drugo ime za korupciju, bezobzirnu pljacku, traje vec desetljecima.
Strava!
Tomo Medved, jebem ti mater :bash1:
sitting_bull-
2015-09-28
..uplatimo pomoc i lovu u 'solidarnost'...ziher je ziher...ako malo zastrani lova da se pripomognu to je sve u korist malog covjekasitting_bull wrote:nema odmora dok traje obmana i pljačka!melkior wrote:Nema odmora dok traje - obnovadijagram wrote:Pleter, drugo ime za korupciju, bezobzirnu pljacku, traje već desetljećima.
Strava!
2015-09-08
debotu smeta socijalizam, državna firma šta sad, "nećemo valjda profit prepustiti privatnicima".
Similar topics
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» Car i Sultan dogovorili podjelu
» I Rusija podržala podjelu kosova
» Komšić je Bogom dan za raspad i podjelu BiH
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» Car i Sultan dogovorili podjelu
» I Rusija podržala podjelu kosova
» Komšić je Bogom dan za raspad i podjelu BiH
Page 1 of 4