Immunological memory to SARS-CoV-2 assessed for up to 8 months after infection
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Immunological memory to SARS-CoV-2 assessed for up to 8 months after infection
mutava baštarda wrote:
di je nestala gripa?
dokad ćete varati ovaj napaćeni narod?
a di ćeš pokupit gripu kad je sve zatvoreno? plus toga masa ljudi se cijepila protiv gripe plus maske i distanca. daj uključi onaj drek što ti je između ušiju.
Guest- Guest
Re: Immunological memory to SARS-CoV-2 assessed for up to 8 months after infection
a kako to ne spriječava koronu da se širi? mislim to zatvorenost, maske, distanca?
U tome i je problem, raznosiš boleštinu a da nemaš pojma o tome. Zato, cijepi se!mutava baštarda wrote:ako je proslava rođendana mom junioru ugroza za život nečijeg bake i djeda i zbog toga je zabranjena, zašto bi me se tjeralo da se cijepim kad je veća šansa da ću imati štetu od eksperimentalnog cijepiva kontra korone, negonego od same zaraze koju sam možda i imao samo nisam znao.Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:gubiš se opet..
To su ti najnoviji podaci švedskog krda.
Imaš i nacrtano - najveći prenosioci korona-boleštine po starosti.
Cijepite se, jebote!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Dok god si u podrumu nema razloga da se cijepiš. Problem ćeš imati kad budeš htio u kafić, kino, u butigu ili na tekmu... i slično.AssadNaPodmornici wrote:a kako to ne spriječava koronu da se širi? mislim to zatvorenost, maske, distanca?
2016-07-22
kako ću te zarazit ako si se cijepio?Eroo wrote:U tome i je problem, raznosiš boleštinu a da nemaš pojma o tome. Zato, cijepi se!mutava baštarda wrote:ako je proslava rođendana mom junioru ugroza za život nečijeg bake i djeda i zbog toga je zabranjena, zašto bi me se tjeralo da se cijepim kad je veća šansa da ću imati štetu od eksperimentalnog cijepiva kontra korone, negonego od same zaraze koju sam možda i imao samo nisam znao.Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:gubiš se opet..
Cijepite se, jebote!
#struka kaže da se maske moraju nositi i nakon cijepljenja.
AssadNaPodmornici wrote:a kako to ne spriječava koronu da se širi? mislim to zatvorenost, maske, distanca?
ne spriječava nego smanjuje širenje. gripa ima vrlo kratku inkubaciju zaraziš se danas već sutra najkasnije za dva dana si začavlan za krevet. SARS Cov 2 ima dugu inkubaciju do više od 20 dana do pojave simptoma a svo to vrijeme inkubacije si zarazan i širiš virus u okolinu a da čak ni neznaš da si zaražen. zato je virus SARS Cov 2 opasniji i ubojitiji od virusa gripe.
Guest- Guest
Zajeban virus, to je...AssadNaPodmornici wrote:a kako to ne spriječava koronu da se širi? mislim to zatvorenost, maske, distanca?
Gori od kuge i kolere...
I ebole...
Udara prvo na mozak...
Vidiš po stožerašima...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
gripa ti djeluje slično kao coronvirus.Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:a kako to ne spriječava koronu da se širi? mislim to zatvorenost, maske, distanca?
ne spriječava nego smanjuje širenje. gripa ima vrlo kratku inkubaciju zaraziš se danas već sutra najkasnije za dva dana si začavlan za krevet. SARS Cov 2 ima dugu inkubaciju do više od 20 dana do pojave simptoma a svo to vrijeme inkubacije si zarazan i širiš virus u okolinu a da čak ni neznaš da si zaražen. zato je virus SARS Cov 2 opasniji i ubojitiji od virusa gripe.
svi smo mi kao i sa koronom, - svake jebene godine se susrećemo sa gripom. samo , većina zdravih ljudi kao za koronu ima iste stvari kao za gripu - većina ljudi nema nikakve simptome gripe, a može prenjeti virus, ili blago kašlje, ili ima blagu prehladu.. tako većina ljudi "preboli gripu"(na sreću tako većina ljudi i koronu).. mali broj ljudi gripa sastavi par dana za krevet, i nažalost gripa godišnje ubija par stotina ljudi.. uglavnom starijih, ali pokoji i mlađi najebe(gripa je zanimljivo čak i opasna za djecu , dok korona nije)
dakle isto se ponaša, isto se prenosi, iste simptome ima, naravno korona je ipak nešto opasnija jer nemamo toliki imunitet na nju.. ne svi, ali dobar dio ljudi.
a mislim da je jedino logično objašnjenje zašto nema gripe, ili nije još prava sezona gripe, ili kako tvrde neki znanstveni radovi, korona je potisnula gripu ove godine..
dakle ako slučajno korona nebude brzo mutirala, onda ćemo je preboljeti i to će biti kraj, a gripa će se vratiti iduće godine, jer gripa mutira brže, i vraća se svake godine, zato se trebaš cijepiti svake godine protiv "update verzije gripe"
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
po tvom znači da je u Brazilu idealno za epidemiju gripe.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:
di je nestala gripa?
a di ćeš pokupit gripu kad je sve zatvoreno? plus toga masa ljudi se cijepila protiv gripe plus maske i distanca. daj uključi onaj drek što ti je između ušiju.
mutava baštarda wrote:po tvom znači da je u Brazilu idealno za epidemiju gripe.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:
di je nestala gripa?
koje je sada godišnje doba u Brazilu? ako je kod nas zima koje bi tamo godišnje doba moglo sada biti? ako ne pogodiš ni iz trećeg pokušaja onda se polij benzinom i užgi šibicu.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:gripa ti djeluje slično kao coronvirus.Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:a kako to ne spriječava koronu da se širi? mislim to zatvorenost, maske, distanca?
svi smo mi kao i sa koronom, - svake jebene godine se susrećemo sa gripom. samo , većina zdravih ljudi kao za koronu ima iste stvari kao za gripu - većina ljudi nema nikakve simptome gripe, a može prenjeti virus, ili blago kašlje, ili ima blagu prehladu.. tako većina ljudi "preboli gripu"(na sreću tako većina ljudi i koronu).. mali broj ljudi gripa sastavi par dana za krevet, i nažalost gripa godišnje ubija par stotina ljudi.. uglavnom starijih, ali pokoji i mlađi najebe(gripa je zanimljivo čak i opasna za djecu , dok korona nije)
dakle isto se ponaša, isto se prenosi, iste simptome ima, naravno korona je ipak nešto opasnija jer nemamo toliki imunitet na nju.. ne svi, ali dobar dio ljudi.
a mislim da je jedino logično objašnjenje zašto nema gripe, ili nije još prava sezona gripe, ili kako tvrde neki znanstveni radovi, korona je potisnula gripu ove godine..
dakle ako slučajno korona nebude brzo mutirala, onda ćemo je preboljeti i to će biti kraj, a gripa će se vratiti iduće godine, jer gripa mutira brže, i vraća se svake godine, zato se trebaš cijepiti svake godine protiv "update verzije gripe"
virus gripe napada samo dišne organe a SARS CoV 2 napada sve organe u tijelu, covid je sistemska virusna infekcija. gripa je lokalna virusna infekcija.
razlika ima više nego sličnosti. jedina sličnost je način zaraze virusom i nakon toga svaka sličnost prestaje.
Guest- Guest
Cijepit će se zdravi, koje još niste zarazili.mutava baštarda wrote:kako ću te zarazit ako si se cijepio?Eroo wrote:U tome i je problem, raznosiš boleštinu a da nemaš pojma o tome. Zato, cijepi se!mutava baštarda wrote:ako je proslava rođendana mom junioru ugroza za život nečijeg bake i djeda i zbog toga je zabranjena, zašto bi me se tjeralo da se cijepim kad je veća šansa da ću imati štetu od eksperimentalnog cijepiva kontra korone, negonego od same zaraze koju sam možda i imao samo nisam znao.Eroo wrote:
Cijepite se, jebote!
Samo se ti cijepi, lako ćemo se dogovoriti oko maski.
Maske će se nositi i nakon što nestane i posljednji koronavirus.
Postat će to kulturni običaj kao u Japanu, Kini...dok god budeš
okolo turirao sa svojim naftašem.
2016-07-22
Kao da ti se nešto priviđa.T. wrote:Zajeban virus, to je...AssadNaPodmornici wrote:a kako to ne spriječava koronu da se širi? mislim to zatvorenost, maske, distanca?
Gori od kuge i kolere...
I ebole...
Udara prvo na mozak...
Vidiš po stožerašima...
Da ti nemaš koronu, jebate?
2016-07-22
ne pizdi i ne izmotaji se ako ne znaš odgovor zašto nije bilo gripe na j hemisferi, a izgledno je da je neće biti ni u nas...Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:po tvom znači da je u Brazilu idealno za epidemiju gripe.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:
di je nestala gripa?
koje je sada godišnje doba u Brazilu? ako je kod nas zima koje bi tamo godišnje doba moglo sada biti? ako ne pogodiš ni iz trećeg pokušaja onda se polij benzinom i užgi šibicu.
fin svijet nam ostavljaš u amanetEroo wrote:Cijepit će se zdravi, koje još niste zarazili.mutava baštarda wrote:kako ću te zarazit ako si se cijepio?Eroo wrote:U tome i je problem, raznosiš boleštinu a da nemaš pojma o tome. Zato, cijepi se!mutava baštarda wrote:
ako je proslava rođendana mom junioru ugroza za život nečijeg bake i djeda i zbog toga je zabranjena, zašto bi me se tjeralo da se cijepim kad je veća šansa da ću imati štetu od eksperimentalnog cijepiva kontra korone, negonego od same zaraze koju sam možda i imao samo nisam znao.
ekstremizam se više ne može prikriti
Na corona ludilo.Eroo wrote:Ovisi na što si se testirala?Triny wrote:Ja u ovo coronavrijeme par puta prešla Europu od zapada do istoka i test stalno: negativemutava baštarda wrote:ako je proslava rođendana mom junioru ugroza za život nečijeg bake i djeda i zbog toga je zabranjena, zašto bi me se tjeralo da se cijepim kad je veća šansa da ću imati štetu od eksperimentalnog cijepiva kontra korone, negonego od same zaraze koju sam možda i imao samo nisam znao.Eroo wrote:
Cijepite se, jebote!
Trinity-
2014-04-17
Više je nego očigledno...T. wrote:Zajeban virus, to je...AssadNaPodmornici wrote:a kako to ne spriječava koronu da se širi? mislim to zatvorenost, maske, distanca?
Gori od kuge i kolere...
I ebole...
Udara prvo na mozak...
Vidiš po stožerašima...
Corona luđacima treba jaka doza nečeg za smirenje...
Trinity-
2014-04-17
Ti starci koji se prave empatični i humani trebali bi prvi odbiti cijepljenje i pasti u borbi protiv corone.mutava baštarda wrote:fin svijet nam ostavljaš u amanetEroo wrote:Cijepit će se zdravi, koje još niste zarazili.mutava baštarda wrote:kako ću te zarazit ako si se cijepio?Eroo wrote:
U tome i je problem, raznosiš boleštinu a da nemaš pojma o tome. Zato, cijepi se!
ekstremizam se više ne može prikriti
Tako je oduvijek bilo. Ovo sad bi živilo tisuću godina i baš ih briga za djecu i unuke.
Trinity-
2014-04-17
ok pitanje je i to.AssadNaPodmornici wrote:a kako to ne spriječava koronu da se širi? mislim to zatvorenost, maske, distanca?
ali još bolje pitanje je, ako je zabilježeno da se gripa povukla na j hemisferi u sezoni koja je upravo završila i neka se to dogodilo zbog mjera. čemu onda pozivanje na cijepljenje protiv gripe? hoće li cijepivo protiv gripe oslabiti imunosni odgovor tijela na druge viruse kako je rekla američka studija?
https://www.index.hr/vijesti/clanak/europska-agencija-odobrila-vadjenje-seste-doze-iz-bocice-cjepiva-protiv-korone/2245020.aspx?fbclid=IwAR3Ws0MCO9h6p0zEcV8b3Hwp_2nUSzv35Eaxik_xods8-v3Vi6H6IAuT1bkEroo wrote:O kakvim to bočicama pričaš? Kod nas postoje samo punjenja od 7 doza.Triny wrote:Ero, dobra vijest !Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:gubiš se opet..
Cijepite se, jebote!
Odobreno je da se iz jedne bočice cjepiva izvuče 6 doza, ne kao do sada 5!
Hoćeš prvu dozu ili onu s dna bočice?
.
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Italy raises the Alarm: data-say a second wave of Infection for the autumn advance
» A walk down memory lane ~
» Externi hard disk INTENSO Memory Station 1 TB 2,5 (Germany)
» Pfizer CEO to Israeli TV: World should be back to near-normal in ‘a few months’
» Wakeboarder's missing finger turns up 3 months later in a trout
» A walk down memory lane ~
» Externi hard disk INTENSO Memory Station 1 TB 2,5 (Germany)
» Pfizer CEO to Israeli TV: World should be back to near-normal in ‘a few months’
» Wakeboarder's missing finger turns up 3 months later in a trout
Page 3 of 3