FARAON
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: FARAON
radi mentalnog zdravlja druga šitka treba ovdje zaključati temu, razlog- svađa sa samim sobom.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
zašto braniš nekog tko je zgibal?tre wrote:radi mentalnog zdravlja druga šitka treba ovdje zaključati temu, razlog- svađa sa samim sobom.
ja sam bio u jna u petrinji. vasilije gačeša. ne znam jel to donja kasarna ili gornja.
nakon pregleda u petrinji poslali su me u zagreb na dodatni pregled, pa su otkrili da imam manjak željeza i bronhits.
liječnik koj pe zaprimio bio je frend od moje stare, liječnica, alergologinja, biologinja s magisterijem i doktoratom, frend od nje pukovnik jna i kirurg.
dobio sam neke tablete za krv i poštedu trčkaranja na zimi.
zakaj braniš lika koji je zbrisal far-far-avej?
nije anemičan srat okolo.
2014-12-30
Ne kužiš prika, ovdje šitko udara mrtvog magarca što ne bi bilo loša da on sam nema skrivenu agendu kao notorni sdpeovac, ono idem pljuvati plenija pa će tako grbin i sdp bolje proći. Jebote kao da ovdje pišu debili a ne iznadprosječno inteligentni ljudi ma što od nas o kome mislio.veber wrote:zašto braniš nekog tko je zgibal?tre wrote:radi mentalnog zdravlja druga šitka treba ovdje zaključati temu, razlog- svađa sa samim sobom.
ja sam bio u jna u petrinji. vasilije gačeša. ne znam jel to donja kasarna ili gornja.
nakon pregleda u petrinji poslali su me u zagreb na dodatni pregled, pa su otkrili da imam manjak željeza i bronhits.
liječnik koj pe zaprimio bio je frend od moje stare, liječnica, alergologinja, biologinja s magisterijem i doktoratom, frend od nje pukovnik jna i kirurg.
dobio sam neke tablete za krv i poštedu trčkaranja na zimi.
zakaj braniš lika koji je zbrisal far-far-avej?
nije anemičan srat okolo.
Jebote lotka je tu ispljuvan od većine forumaša jer je u HDZu i neskriveno zagovara interese stranke a ovo govno još i dobije zaštitu iako je licemjeran i na podmukao način pokušva prodati kukavičje jaje iliti muda pod bubrege i nikom ništa.
ti i ja se nikad nećemo složiti o hdz-u.
mene osobno ne smeta pripadnost stranci.
ti nisi pokvaren čovjek.
tvoj odabir i tvoj problem.
kao što ću ja imati stav da je hdz zločinačka organizacija.
da smo polarizirani, nikad ti i ja ne bi gemišt popili.
naši stavovi nisu nužno ni poziv za ubijanje.
ti nisi pokvaren čovjek.
2014-12-30
inače, idem do ex, ako si tamo u kvartu popijemo neku kavu.
ne znam kaj ova planira samnom ako dobiješ poruku help, znaš da sam najebao.
2014-12-30
Ali ja ne guram nikoga nikome pod nos, meni ide jetra što pupavka o svemu odlučuje i zato stalno i pišem o tome da mi je važno mišljenje otrovne pupavke jer on je taj koji odlučuje o svemu u državi, kakav kurčev Kenwood Kenon i HDZ ili bilotko drugi.veber wrote:ti i ja se nikad nećemo složiti o hdz-u.
ti nisi pokvaren čovjek.
Što se tiče relacije HDZ-SDP iako više ne izlazim na izbore jasno je svakome da ću uvijek prije zaokružiti HDZ nego ove retardirane projugoslovenske idiote iz SDPa a za to su razlozi više nego jasno od 45te na ovamo. Onog trena kad SDP( KPJ) postane prohrvatska lijeva stranka možda tada i dobiju moj glas i povjerenje no do tada čim čim dalje tim tim bolje. Čak što više ja sam za to da pohapsimo sve komunjare ma u kojoj se stranci nalazili i strpamo ih na goli otok pa nek tamo kradu i maslaju koliko ih volja mater im jebem svima odreda.
Nisam prika, tek u 4 mjesecu se vraćam u taj kvart, godišnji i debljanje za sadaveber wrote:inače, idem do ex, ako si tamo u kvartu popijemo neku kavu.
jebga. ja moram nekaj odradit.tre wrote:Nisam prika, tek u 4 mjesecu se vraćam u taj kvart, godišnji i debljanje za sadaveber wrote:inače, idem do ex, ako si tamo u kvartu popijemo neku kavu.
bojim se da me sexualno ne zloporabi.
ali onaj naš mali razgovor. ne bum nikad zaboravio.
u kontekstu pad dmnjaka na auto i da sam baš tu večer preparkirao.
ako si tamo, a i ja sam, uvijek možemo lamentirat u kasnim noćnim satima.
čuvaj se.
2014-12-30
u bježnoj dobi sam i to imao.
ali mojoj majci nije palo napamet da mi sredi anemiju.
pa sam malo po jna guslao.
2014-12-30
Mene moja majka nije ni pokušala zaustaviti, samo se pomolila i dala svoj blagoslov za svoje sinove.veber wrote:u bježnoj dobi sam i to imao.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
epi se pravi grbav.tre wrote:Đe si epi krava te ubola, nema te ko kave u vrijeme juge!
poslao sam mu lascivni pp na Wapp i pravi se grbav. ko kitonja.
2014-12-30
Sređuje brodice i ima mladu asistenticu pa mu ne treba zamjeritiveber wrote:epi se pravi grbav.tre wrote:Đe si epi krava te ubola, nema te ko kave u vrijeme juge!
tre wrote:Đe si epi krava te ubola, nema te ko kave u vrijeme juge!
Upravo sam pregorio pumpu potopnu muljnu pedrollo, 2200kn...
išao sam vidjeti jel služi svrsi ili ne...dok je jamstva.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
i onda sam ja grbavkoi tuđe žene lovim.tre wrote:Sređuje brodice i ima mladu asistenticu pa mu ne treba zamjeritiveber wrote:epi se pravi grbav.tre wrote:Đe si epi krava te ubola, nema te ko kave u vrijeme juge!
u biti prizemno, imam propelu za T4. za cugu 100kn
nikaj vezano uz asistenticu, hobistički, forumaški.
2014-12-30
pregorit, znači skurit. bosanac dužan si one mendule mojoj ex :Pepikur37 wrote:tre wrote:Đe si epi krava te ubola, nema te ko kave u vrijeme juge!
2014-12-30
Pa koji mulj si vadio nerećo? Ona sa dna bačve nije toliko gust da bi sprašio pumpuepikur37 wrote:tre wrote:Đe si epi krava te ubola, nema te ko kave u vrijeme juge!
to je i mene zainteresiralo.tre wrote:Pa koji mulj si vadio nerećo? Ona sa dna bačve nije toliko gust da bi sprašio pumpuepikur37 wrote:tre wrote:Đe si epi krava te ubola, nema te ko kave u vrijeme juge!
2014-12-30
tre wrote:Pa koji mulj si vadio nerećo? Ona sa dna bačve nije toliko gust da bi sprašio pumpuepikur37 wrote:tre wrote:Đe si epi krava te ubola, nema te ko kave u vrijeme juge!
Bara gore prema poljima, skupi se 30-50 kubika kišnice.
Imao sam pumpu, pedrolo 750 litara u minuti max....spojio 3 vatrogasna crijeva ..znači 45 metara...radila 45 minuta...super baca
-la :D
i onda krep :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ja faraon
» faraon XVIII dinastije Tutankamon izravni predak kozačkog atamana iz sedamnaestog stoljeća Severina Nalivajka
» faraon XVIII dinastije Tutankamon izravni predak kozačkog atamana iz sedamnaestog stoljeća Severina Nalivajka
Page 4 of 6