FARAON
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: FARAON
Najbolje vama moliti se,da odnekud se obnovi Austro-Ugarska.Da se u zadnjih 30 godina nije bar "ukazalo" neko cestito i posteno rjesenje.samo usminkan lopovluk,otimacina,licemjerstvo i kriminal,i previse govori o samom narodu.
Hartmann- Posts : 2008
2021-01-04
sitting_bull wrote:upućuješ ljude da glasaju za most?Sovak wrote:sitting_bull wrote:uspješno se odupireš istini!Sovak wrote:
Uspješno se odupirem toj travestiji.
HDZ licemjerni drumski razbojnici.
SDP licemjerni drumski razbojnici i k tomu krajnje nesposobni.
uspješno promičeš tezu kako su svi isti kao hdz!
tako podržavaš ono što hdz radi od osnutka, a anemični sociopat od učlanjenja u hdz: na sve načine ljudima gadiš politiku i odbijaš ih od izlaska na izbore.
koja je razlika između tebe i razbojnika iz hdz-a?
razvidno je kako si po poštenju na nivou druga sove koji je živući ideolog ovakvog lopovskog hdz-a.
je, hdz je sposobniji za ukrasti, spaliti, počiniti veleizdaju i prepustiti građane rh da kad zagusti preživljavaju uz snađi se druže modus.
čak i tada, kad je gusto kao sada na baniji, hdz ne preza od pogodovanja svojim članovima bombardirajući pri tome medijski prostor, po uzoru na slobodana miloševića, lažima i poluistinama kako bi zamaskirao svoju rabotu.
vjerodostojno kao i anemični lažov i manipulator.
Ne Šitek, upućujem ljude
da glasuju za Most.
I nisu svi isti kak HDZ.
Ali SDP jest.
Sorry.
za božu petrova koji umjesto mozga ima biskupa košića za političke odluke?
za most koji je zbog kukavičluka da preuzme odgovornost za hrvatsku radije tu jadnu hrvatsku izručio ovom i ovakvom hdz-u i to dva puta???
most koji je produžena ruka kaptola i čiji čelnici ne bi smjeli na oči roditeljima ako iznevjere hdz??
ako je sdp isti kao hdz zašto onda most nije koalirao sa sdp-om, već se pod pritiskom popovske mafije okrenuo hdz-u?
božo petrov i most su najveći krivci što je hrvatska danas ovakva i što ima ovakavu bljutavu vlast.
koalicija mosta i sdp-a bi bila jedini mogući korak naprijed jer bi imala sve elemente velike koalicije, samo bi lopovi iz hdz-a bili daleko od vlasti.
most je tada trebao imati predsjednika vlade i sva ministarstva koja su tražili, ali je jedini politički gnoj veći od anemičnog sociopata u liku bože petrova izigrao i birače i koalicijske partnere i gurnuo hrvatsku u sunovrat.
sorry, stari, most je najveća nesreća koja je pogodila hrvatsku, a božo petrov politički iscjedak kaptola.
Šitek, Košić ima dobar ciljnik.
Uglavnom.
Iz varaždinskog je kraja.
A Most .... jedini "krimen" Mosta je njegova naivna principijelnost pa su tako dva puta stali na mine koje su im podmetali razbojnici iz HDZ-a i SDP-a bili izravno bilo preko raznih proxy igrača.
I kaj se tiče koalicije sa hrvatskim socijaldemokratima - zakaj ne!
Samo te hrvatske socijaldemokrate u Hrvatskoj nigdje ne vidim.
Tvoj SDPH je liberalna LTBGIQXYZ stranka i fakat ne vidim na čemu bi to umjereni veseli konzervativci mogli surađivati s vama.
Guest- Guest
Hartmann wrote:Najbolje vama moliti se,da odnekud se obnovi Austro-Ugarska.Da se u zadnjih 30 godina nije bar "ukazalo" neko cestito i posteno rjesenje.samo usminkan lopovluk,otimacina,licemjerstvo i kriminal,i previse govori o samom narodu.
Okvir bivše Habsburške monarhije nije loš, ali jedino kao zajednice suverenih nacionalnih država.
Dakle proširena V4 skupina kak alternativa pederskom Bruxellesu.
Guest- Guest
košić je iskompleksirana osoba nedostojna svećeničke dužnosti.Sovak wrote:
Uglavnom.
A Most .... jedini "krimen" Mosta je njegova naivna principijelnost pa su tako dva puta stali na mine koje su im podmetali razbojnici iz HDZ-a i SDP-a bili izravno bilo preko raznih proxy igrača.
Tvoj SDPH je liberalna LTBGIQXYZ stranka i fakat ne vidim na čemu bi to umjereni veseli konzervativci mogli surađivati s vama.
pacijent s oltara zaziva obračun među vjernicima crkve u kojoj je on nekakav kao pop.
obavezno liječenje.
"naivna principijelnost" je floskula kojojm se opravdava kukavičluk i bijeg od odgovornosti.
ako ispregovaraš da čelnik mosta bude predsjednik vlade i ako ispregovaraš svoje ljude u najvažnijim ministarstvima onda je jedina mina na koju možeš nagaziti ona u tvojoj glavi, a tu je aktivirao kaptol kojemu nikako nije odgovaralo da njegova civilna organizacija hdz ne obnaša vlast.
božo petrov je bio trojanski konj kaptola i najveća prijevara u hrvatskoj politici, lutka na koncu koja je po naređenju kaptola gurnula hrvatsku preko ruba u ponor.
na žalost, takvu šansu nam bog neće dva puta omogućiti.
organizacija koja je kroz povijest spaljivala i mučila ljude kako bi kroz strah i suradnju s vladajućom kastom konzumirala veći dio te vlasti i materijalne beneficije koju im vlast omogućava je upropastila hrvatsku.
kontra njih nemaš slova primjedbi.
smetaju ti isti oni koje bi i koje su vladari iz sjene spaljivali dok su mogli, a sada ih medijski stigmatiziraju - smetaju ti oni koji nisu poslušnici i kojima sive eminencije stavljaju figurativne žute trake kojima se poziva na linč. dokaz tome ti je i poziv pacijenta košića na novu oluju među građanima hrvatske.
ne očekujem da to shvatiš, a kamoli razumiješ.
ti si odabrao i jedino što sada radiš je povremeno pranje savjesti kad sam sebe kroz svoje teze koje prodaješ drugima uvjeravaš kako si u pravu - forumski njonjo.
kao i anemični sociopat i ti svjesno radiš što radiš tako da se sve svodi samo na "dojam" koji pokušavaš nametnuti.
nagledao sam se takvih u socijalizmu i svi su bili veći komunisti od tita.
sad je samo iskaznica druge boje.
sitting_bull-
2015-09-28
https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-o-zinicu-ovo-je-kao-i-pitanje-obnove-medijska-histerija/2247559.aspx
anemični sociopata je najbolji đavolji odvjetnik koji su hdz-ovci ikada imali.
jedini je problem što su svi koje je anemični sociopat branio na kraju nestali sa scene i marginalizirani kako bi anemičar i dalje mogao besramno pojašnjavati kao je sve samo dojam i medijska izmišljotina.
vidi se utjecaj vladimira šeksa.
možda i šeksovog omiljenog prijatelja hennesseya...
anemični sociopata je najbolji đavolji odvjetnik koji su hdz-ovci ikada imali.
jedini je problem što su svi koje je anemični sociopat branio na kraju nestali sa scene i marginalizirani kako bi anemičar i dalje mogao besramno pojašnjavati kao je sve samo dojam i medijska izmišljotina.
vidi se utjecaj vladimira šeksa.
možda i šeksovog omiljenog prijatelja hennesseya...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:košić je iskompleksirana osoba nedostojna svećeničke dužnosti.Sovak wrote:
Uglavnom.
pacijent s oltara zaziva obračun među vjernicima crkve u kojoj je on nekakav kao pop.
obavezno liječenje.
"naivna principijelnost" je floskula kojojm se opravdava kukavičluk i bijeg od odgovornosti.
ako ispregovaraš da čelnik mosta bude predsjednik vlade i ako ispregovaraš svoje ljude u najvažnijim ministarstvima onda je jedina mina na koju možeš nagaziti ona u tvojoj glavi, a tu je aktivirao kaptol kojemu nikako nije odgovaralo da njegova civilna organizacija hdz ne obnaša vlast.
božo petrov je bio trojanski konj kaptola i najveća prijevara u hrvatskoj politici, lutka na koncu koja je po naređenju kaptola gurnula hrvatsku preko ruba u ponor.
na žalost, takvu šansu nam bog neće dva puta omogućiti.
organizacija koja je kroz povijest spaljivala i mučila ljude kako bi kroz strah i suradnju s vladajućom kastom konzumirala veći dio te vlasti i materijalne beneficije koju im vlast omogućava je upropastila hrvatsku.
kontra njih nemaš slova primjedbi.
smetaju ti isti oni koje bi i koje su vladari iz sjene spaljivali dok su mogli, a sada ih medijski stigmatiziraju - smetaju ti oni koji nisu poslušnici i kojima sive eminencije stavljaju figurativne žute trake kojima se poziva na linč. dokaz tome ti je i poziv pacijenta košića na novu oluju među građanima hrvatske.
ne očekujem da to shvatiš, a kamoli razumiješ.
ti si odabrao i jedino što sada radiš je povremeno pranje savjesti kad sam sebe kroz svoje teze koje prodaješ drugima uvjeravaš kako si u pravu - forumski njonjo.
kao i anemični sociopat i ti svjesno radiš što radiš tako da se sve svodi samo na "dojam" koji pokušavaš nametnuti.
nagledao sam se takvih u socijalizmu i svi su bili veći komunisti od tita.
sad je samo iskaznica druge boje.
Joj, joj ... Šitek ... truda si sebi dal.
Red Kaptola, red hadezeja pa red Kaptola.
Šitek, Šitek ... kad postaneš svjestan da vi na vlast morete jedino kad se drumski razbojnici iz hadezeja dovoljno samoposeru, onda bu to morti početak vaše preobrazbe u nekaj kaj bi mogli nazvati hrvatski socijaldemokrati.
Početak.
Ak pa ne, nikaj. Svirajte i dalje LTBG svirale i liberalni NGO tam-tam.
Kaj vas dulje gledam, to ste mi sličniji hadezeju.
Još malo pa budete blizanci.
Guest- Guest
I Šitek ... ja ti inače nisam mostovac.
Ja samo glasujem za Most.
Za sada.
U stranku niti jednu ne pem pa da mi nož pod vrat metnu.
Kad vidim tebe kak ratuješ za partiju ... moja osobna sloboda nema cijenu.
Za sada.
Guest- Guest
druže sova(k), nagledal sam se i tak pametnih kak si ti.
eto, već si fulal u prvoj premisi: nisam član niti jedne stranke, ali respektiram ono što je račan sa sdp-om napravio za hrvatsku poslije tuđmana i njegov pokušaj da od hrvatske napravi pristojnu državu.
s podrugivanjem govoriš o redu hdz-eja i redu kaptola, a zapravo se rugaš sam sebi diveći se hohštašlerima koji udruženi pljačkaju i uništavaju hrvatsku pa kad se zaseru do balčaka onda uzmu pauzu i puste da ekipa iz sdp-a okrene trendove i nešto napravi kako bi se hohštapleri opet mogli omastiti.
vidim kako sve gledaš kroz vlast i kako si opčinjen time što loši dećki i cure osvajaju vlast i onda uništavaju sve što mogu, a ti tak pametan misliš da se to tebe ne tiče.
dapače, negiraš ono što se promijeni na bolje svaki puta kad hdz izgubi i kad se vlast promijeni čime skačeš sam sebi u usta jer istovremeno zaboravljaš da se hohštapleri ne bi tukli za vlast kad ne bi imali koristi od nje.
tragikomično je što istovremeno imaš istu svjetonazorsku ekipu u njemačkoj koja bi mogla biti uzor za preobrazbu hdz-eja, ali tebe to ne smeta i izgledaš samozadovoljan status quoom koji hdz nepokolebljivo održava, dok istovremeno u najboljoj maniri anemičnog sociopata pridikuješ o preobrazbi sdp-a.
dakle, licemjer koji prodaje najjaču hdz propagandu kako su svi isti.
samo ti huči, druže sova(k) i glasaj za light hdz koji se zove most i kojemu je gazda isti kao i hdz-u i stoluje na kaptolu.
eto, već si fulal u prvoj premisi: nisam član niti jedne stranke, ali respektiram ono što je račan sa sdp-om napravio za hrvatsku poslije tuđmana i njegov pokušaj da od hrvatske napravi pristojnu državu.
s podrugivanjem govoriš o redu hdz-eja i redu kaptola, a zapravo se rugaš sam sebi diveći se hohštašlerima koji udruženi pljačkaju i uništavaju hrvatsku pa kad se zaseru do balčaka onda uzmu pauzu i puste da ekipa iz sdp-a okrene trendove i nešto napravi kako bi se hohštapleri opet mogli omastiti.
vidim kako sve gledaš kroz vlast i kako si opčinjen time što loši dećki i cure osvajaju vlast i onda uništavaju sve što mogu, a ti tak pametan misliš da se to tebe ne tiče.
dapače, negiraš ono što se promijeni na bolje svaki puta kad hdz izgubi i kad se vlast promijeni čime skačeš sam sebi u usta jer istovremeno zaboravljaš da se hohštapleri ne bi tukli za vlast kad ne bi imali koristi od nje.
tragikomično je što istovremeno imaš istu svjetonazorsku ekipu u njemačkoj koja bi mogla biti uzor za preobrazbu hdz-eja, ali tebe to ne smeta i izgledaš samozadovoljan status quoom koji hdz nepokolebljivo održava, dok istovremeno u najboljoj maniri anemičnog sociopata pridikuješ o preobrazbi sdp-a.
samo ti huči, druže sova(k) i glasaj za light hdz koji se zove most i kojemu je gazda isti kao i hdz-u i stoluje na kaptolu.
sitting_bull-
2015-09-28
sorry, sovak, kmet nema slobode.Sovak wrote:I Šitek ... ja ti inače nisam mostovac.
Za sada.
:):
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:druže sova(k), nagledal sam se i tak pametnih kak si ti.
Šitek, Šitek.
Nigdar pameti ne buš došel.
Daj se male stani i oberni se male.
Naj biti kak vol na gmajnu.
Guest- Guest
sitting_bull wrote:sorry, sovak, kmet nema slobode.Sovak wrote:I Šitek ... ja ti inače nisam mostovac.
Za sada.
A zakaj si onda partijski kmet?
Dojdi sim i sedni se med ljude.
Guest- Guest
gubiš se. druže sova(k).Sovak wrote:sitting_bull wrote:sorry, sovak, kmet nema slobode.Sovak wrote:I Šitek ... ja ti inače nisam mostovac.
Za sada.
zaslijepilo te društvo: anemičar i pozlaćene halje.
"pod baltu se bane i špane i kapetane,
excellentissime i eminentissime...!"
"če se ne zdignemo, nigdar se ne vskrisime!"
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:gubiš se. druže sova(k).Sovak wrote:sitting_bull wrote:sorry, sovak, kmet nema slobode.Sovak wrote:I Šitek ... ja ti inače nisam mostovac.
Za sada.
zaslijepilo te društvo: anemičar i pozlaćene halje.
"pod baltu se bane i špane i kapetane,
excellentissime i eminentissime...!"
"če se ne zdignemo, nigdar se ne vskrisime!"
Je, je ... tebe pa dugine farbe.
Guest- Guest
https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-danas-mi-se-ne-hvalimo-donacijom-plenkovic-3112-donirat-cemo-milijun/2247753.aspx
vjerodostojno.
vjerodostojno.
sitting_bull-
2015-09-28
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/doznajemo-vlada-je-godinu-i-pol-skrivala-od-javnosti-da-zinic-bespravno-koristi-stan-u-zagrebu/
jebote, i ovo je prošlo anemičnom radaristi ispod njegovih radara???
da bar policija ima tako istančane radare, nikada ne bih platio kaznu za prekoraćenje brzine!
jebote, i ovo je prošlo anemičnom radaristi ispod njegovih radara???
da bar policija ima tako istančane radare, nikada ne bih platio kaznu za prekoraćenje brzine!
sitting_bull-
2015-09-28
https://net.hr/danas/hrvatska/zastrasujuca-politicka-trgovina-oko-potresa-plenkovic-je-zagrepcane-svjesno-ucinio-gradanima-drugog-reda-a-grad-se-raspada/
"vjerodostojno" anemični sociopata od "sigurne hrvatske" stvara hdz pašaluk.
"vjerodostojno" anemični sociopata od "sigurne hrvatske" stvara hdz pašaluk.
"Samo zbog političke trgovine Andreja Plenkovića s Milanom Bandićem, u Zagrebu nikad nije proglašeno stanje katastrofe premda su za to bili ispunjeni ama baš svi uvjeti. Kenwood Kenon nije imao hrabrosti preuzeti odgovornost i (opravdano) proglasiti katastrofu i zbog zagrebačkog potresa, a cijenu tog kukavičluka plaćat ćemo desetljećima"
straopetec i kukavica anemični sociopata doslovce zajebava građane hrvatske, počevši od čuvene objave na badnjak kad je najavio otkup ine, preko svih korupcijskih i inih afera afera njegovih ministara pa do politikanstskih manipulacija s pandemijom kako bi opstao na vlasti, jer kad jednom ode velika je vjerojatnost da će se njime pozabaviti i dorh i uskok, jer ovaj njegov "novi hdz" je podlija i pokvarenija verzija starog hdz-a, što je i logično obzirom kakav politički gnoj je na čelu tog "novog" hdz-a.
sitting_bull-
2015-09-28
anemičani šalabajzer, lik s najinstančanijim radarima, opet se izgubio s radara svekolike javnosti.
sigurno traži bug koji je omogućio da medijski radari uoče hdz-ovce u kvaru, a njegovi radari ne reagiraju.
vjerojatno nije riječ ni o kakvom bugu, nego anemičarevi radari imaju filtere za hdz-ovce.
sve za sigurnu i vjerodostojnu hrvatsku.
sigurno traži bug koji je omogućio da medijski radari uoče hdz-ovce u kvaru, a njegovi radari ne reagiraju.
vjerojatno nije riječ ni o kakvom bugu, nego anemičarevi radari imaju filtere za hdz-ovce.
sve za sigurnu i vjerodostojnu hrvatsku.
sitting_bull-
2015-09-28
pazi ovo anemično sociopatsko govno kako prijeti:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-nas-zastupnik-tudjman-se-bori-za-zivot-necemo-ovo-zaboraviti-oporbi/2250438.aspx
krepaj, stoko nesposobna korumpirana, u najtežim mukama.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-nas-zastupnik-tudjman-se-bori-za-zivot-necemo-ovo-zaboraviti-oporbi/2250438.aspx
krepaj, stoko nesposobna korumpirana, u najtežim mukama.
sitting_bull-
2015-09-28
ovako jadnog anemičnog političara lešinara samo mama lekarka može da rodi.
sitting_bull-
2015-09-28
pazi kako anemično manipulatorsko govno podvaljuje zamjene teza!
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-plenkovic-napao-oporbu-okrenuli-su-ledja-baniji-iskoristavaju-bolest-covjeka/2250513.aspx?index_ref=read_more_d
zovi mamu lekarku da ti da nešto za smirivanje hormona, bahato govno anemično!
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-plenkovic-napao-oporbu-okrenuli-su-ledja-baniji-iskoristavaju-bolest-covjeka/2250513.aspx?index_ref=read_more_d
zovi mamu lekarku da ti da nešto za smirivanje hormona, bahato govno anemično!
sitting_bull-
2015-09-28
radi mentalnog zdravlja druga šitka treba ovdje zaključati temu, razlog- svađa sa samim sobom.
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ja faraon
» faraon XVIII dinastije Tutankamon izravni predak kozačkog atamana iz sedamnaestog stoljeća Severina Nalivajka
» faraon XVIII dinastije Tutankamon izravni predak kozačkog atamana iz sedamnaestog stoljeća Severina Nalivajka
Page 3 of 6