Na potresom pogođenoj Baniji stigla i Scientološka crkva
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na potresom pogođenoj Baniji stigla i Scientološka crkva
U Hollywoodu postoji scientološka crkva a klijentela tu su ionako samo glumci i to. Da nije ovi bija bi neki drugi i tako. Oni se i onako rastavljaju češće bili scientolosi ili ne a Crus je scientolog pa onda svaka pička koja dođe crkva joj visi nad glavom i soli pamet pa to njima dopisdi pa odu ća i rastave se jer i sam Crus je sscientolog i takl ta priča al uglavnom glumci im služe kao reklama.
Eto ti znaš za to i odma ti je to prva asocijacija dok je meni prva asocijacija na njega nemoguća misija serija filmova.
Eto ti znaš za to i odma ti je to prva asocijacija dok je meni prva asocijacija na njega nemoguća misija serija filmova.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a sto ja znam , meni od njega asocijacija na ovu irkinju:)RayMabus wrote:U Hollywoodu postoji scientološka crkva a klijentela tu su ionako samo glumci i to. Da nije ovi bija bi neki drugi i tako. Oni se i onako rastavljaju češće bili scientolosi ili ne a Crus je scientolog pa onda svaka pička koja dođe crkva joj visi nad glavom i soli pamet pa to njima dopisdi pa odu ća i rastave se jer i sam Crus je sscientolog i takl ta priča al uglavnom glumci im služe kao reklama.
dijagram-
2015-08-09
Meni je na Nemoguća misija.
Ma to ti je žuta štampa , ujedno i besplatna reklama crkvi , on je non stop pod nadzorom no on to zna jer jer i sam scientolog itd i sad te pičke ovo ono ovoj ne paše onoj smeta ono itd to je njegov privatni život , uopće me ne zanima.
Generalno ono šta ljude zanima je jel postoji program vrbovanja poznatih u svrhu promidžbe scinetologije.
Da pa naravno da postoji. Imaju cijelu sekciju koja se samo tim bavi i ničim više.
Ma to ti je žuta štampa , ujedno i besplatna reklama crkvi , on je non stop pod nadzorom no on to zna jer jer i sam scientolog itd i sad te pičke ovo ono ovoj ne paše onoj smeta ono itd to je njegov privatni život , uopće me ne zanima.
Generalno ono šta ljude zanima je jel postoji program vrbovanja poznatih u svrhu promidžbe scinetologije.
Da pa naravno da postoji. Imaju cijelu sekciju koja se samo tim bavi i ničim više.
2014-04-11
Celebrity center scientology
Tako se zove ta sekcija
2014-04-11
Scijentolozi nisi nikakva crkva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sad si u biti rekao ovo : Kršćani nisu nikakva crkva.jastreb wrote:Scijentolozi nisi nikakva crkva.
Normalno da ti nisi crkva kao osoba koja je kršćanin al katolička crkva jest crkva.
Kužiš ?
2014-04-11
Crkva koju je osnovao ovaj lik
Sad pazi ironije , nitko da skuži da je on ovo rekao već postojećim religijama.
Ruga im se
Sad pazi ironije , nitko da skuži da je on ovo rekao već postojećim religijama.
Ruga im se
2014-04-11
Ovo je napisala Galaktička federacija
Već sam rekao da mu je netko diktirao šta da stavlja na papir
Vid našeg Bosanića , lipo prodaje maglu i prima pare iz proračuna plus donacije vjernika.
I šta je sad ?
U čemu je problem ?
Već sam rekao da mu je netko diktirao šta da stavlja na papir
Vid našeg Bosanića , lipo prodaje maglu i prima pare iz proračuna plus donacije vjernika.
I šta je sad ?
U čemu je problem ?
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Cijepljenje pogođenih potresom
» Strava i užas na Baniji
» Medved krizni upravitelj na podrucju pogodjenim potresom
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Cijepljenje pogođenih potresom
» Strava i užas na Baniji
» Medved krizni upravitelj na podrucju pogodjenim potresom
Page 3 of 3