Baniju neće imati tko obnoviti
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Baniju neće imati tko obnoviti
Eroo wrote:PS: Debo, pogledaj si i one tabele, tek da dobiješ utisak što sve vas čeka, ako želite
obnovu izvršiti koliko-toliko korektno.
Možda bi samo onome gore dodao:
Breginj, kakav je bio, više ne postoji. Sačuvano je par starih objekata za uspomenu
na stari Breginj. Stari je bio građen u beneško-slovenskom stilu, a novo nema veze s time.
Možeš samo misliti kakav je to šok bio za stare ljude...posebno one montažne kuće...
pogledao , nije relevantno , to bilo prije 100 godina tad @jastreb mjesao na ruke materijal za temelj a danas turisti idu u svemir
s lijepom modernom arhikteturom i infastrukturom to bi bio kraj za pozelit zivjeti , naravno i drugim susjedima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
AssadNaPodmornici wrote:vili40 wrote:angažirat kineze,ako rade most mogu i ovo.Bilo bi brzo a pare ne bi nestajale na svakom zavoju.
držati hdzovce, domoljube, I2bovce , općenito Hrvate dalje od toga posla..
Bit će tu posla i za vas "poštenjake", ta znamo se...jebalivasćaća.
Ekipa ja sam danas cijeli dan u potrazi za osnovnim materijalima, tipa letva, daska, štafla, čaval, drvo vijak... Evo vam primjera, ja sam dobio zelenu naljepnicu sa PREPORUKOM da hitno obavim određene radnje za koje mi treba materijal i ljudi koji znaju kako te hitne poduhvate stručno odraditi... Tih hitnih poduhvate ima na 2 stranice i raznoraznih materijala i metalnih elemenata kojih ili nema ili su skupi ili svašta nešto. I tako npr ja trebam 30 komada daske colerice duljine 4 metra, a bbb mi dali 6 komada jer moraju i drugima dati... I to je ok, red je da dobije svak po malo a ne netko puno a netko ništa... Međutim imamo tu probleme... Statičari su rekli da je to hitno, a i kak će meni ta ekipa iz zagreba, zadra doći u subotu pribit 6 dasaka, pa slijedeći tjedan opet.. Kao imaju oni vremena svako malo mene posjećivati vikendom i čavlati...
2015-08-08
...inace nesto sam primjetio i prije ovog potresa..zapustenost domova kod dobrog dijela ljudi..i u posjetima i na tv..pa jebote 10 litri farbe dodje sto kuna...i nema veze sa lovom..znam lika koji ima placu 9000 kuna i zena mu radi..a nisu farbali kucu valjda 20 godina..lamperiju isto ne odrzavaju..ne kazem kod svih ali stvarno kod dosta ljudi tamo je takvo stanje..ne mare bas previse kak ce im unutra pa i vani dom zgledati..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
116,000 ljudi i isto toliko problema. Uvijek je to tako u početku.michaellcmacha wrote:Ekipa ja sam danas cijeli dan u potrazi za osnovnim materijalima, tipa letva, daska, štafla, čaval, drvo vijak... Evo vam primjera, ja sam dobio zelenu naljepnicu sa PREPORUKOM da hitno obavim određene radnje za koje mi treba materijal i ljudi koji znaju kako te hitne poduhvate stručno odraditi... Tih hitnih poduhvate ima na 2 stranice i raznoraznih materijala i metalnih elemenata kojih ili nema ili su skupi ili svašta nešto. I tako npr ja trebam 30 komada daske colerice duljine 4 metra, a bbb mi dali 6 komada jer moraju i drugima dati... I to je ok, red je da dobije svak po malo a ne netko puno a netko ništa... Međutim imamo tu probleme... Statičari su rekli da je to hitno, a i kak će meni ta ekipa iz zagreba, zadra doći u subotu pribit 6 dasaka, pa slijedeći tjedan opet.. Kao imaju oni vremena svako malo mene posjećivati vikendom i čavlati...
Za mnoge ljude je to nepoznanica, isto kao i korona.
Treba se u početku strpiti dok oni kojima je posao pobrinuti se
najprije shvate da je to njihov posao i da se sam od sebe neće napraviti.
To je proces...
https://giam.zrc-sazu.si/sites/default/files/zbornik/GZ_1801_093-171.pdf
Ne moraš znati slovenski, pogledaj samo fotografije...
Ništa drugačije nije bilo nego što je sad kod vas.
Sve ide postupno...najprije kaos, a onda stvari postupno sjedaju
na svoje mjesto.
Najprije riješite problem onih koji nemaju krov nad glavom.
...seoska dvorista zapustena...pa brate mili bar nes zabetoniraj da ti ne trebaju cizme od ulazne kapije do ulaza u kucu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Takva vam je cijela Slavonija. Koliko se sjećam, ima toga i u Zagrebu, Dubrava na primjer...(po sjećanju)vuksadinare wrote:...inace nesto sam primjetio i prije ovog potresa..zapustenost domova kod dobrog dijela ljudi..i u posjetima i na tv..pa jebote 10 litri farbe dodje sto kuna...i nema veze sa lovom..znam lika koji ima placu 9000 kuna i zena mu radi..a nisu farbali kucu valjda 20 godina..lamperiju isto ne odrzavaju..ne kazem kod svih ali stvarno kod dosta ljudi tamo je takvo stanje..ne mare bas previse kak ce im unutra pa i vani dom zgledati..
I do kulture bivanja je.
kaze miha otprilike ko prvi preko 5
dijagram-
2015-08-09
jos tutnji i zagreb, titra lagano
dijagram-
2015-08-09
Jebalo majku,šta je ovo.Ako ovako nastavi,neće ostat niti jedan objekat bez narušene statike.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
nešto se gadno događa na tih 10 km dubine
vili40-
2015-08-02
Mislim kako nije pametno obnavlja i gradit ništa na tom području.Najbolje bi bilo dislocirat kompletno stanovništvo,te jeftinije bi bilo izgradit novi grad na nekom sigurnijem području.
Ovo neće proći dobro.
Ovo neće proći dobro.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
darth_vader likes this post
Doslovce da ljudi skroz ispale na živce... katastrofa...
darth_vader-
2014-04-17
Đavli izlaze na površinu.vili40 wrote:nešto se gadno događa na tih 10 km dubine
Inače za one koji ne znaju Pakao al ne u apstraktnom smislu nego stvarnom na levelu iznad 1 koji se nalazi isto ovdje u ovom svemiru al ga ne vidite jer je finija energija vam je ispod površine zemlje.
Netko ne voli Plenkovica i to jako.
Otvaraju se vrata Pakla.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
upravo tojasambrend wrote:Doslovce da ljudi skroz ispale na živce... katastrofa...
2014-04-16
Jezik pregrizla.mortal wrote:šta ako se potres ponovidanni1 wrote:ma da neće.
ja ću. od ponedjeljka krećemo.
Evo ga baš, nisi mogla šutjet!?
Ne znam koiiko, vele 5,5, uglavnom onako iz prve ruke, ako se to još koji put uzjebe, bojim se da mi ne budemo imali što po PREPORUCI, HITNO podupirati...dijagram wrote:kaze miha otprilike ko prvi preko 5
2015-08-08
Na zalost to ce trajati, neko vrijeme, samo da ne bude jacegjasambrend wrote:Doslovce da ljudi skroz ispale na živce... katastrofa...
Ovih se moze ocekivati jos, i manjih jos vise
Takva su povijesna iskustva s potresima
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Prije će Rusi obnoviti Mariupol nego HDZ Baniju
» Erdogan hoce obnoviti Osmansko carstvo i nece odustati
» Kholomoisky: Obrat Ukrajine ka zapadu nije uspio, neće nas primiti u EU i NATO, moramo obnoviti odnose sa Rusijom
» Tko neće imati pravo na priziv savjesti na rad nedjeljom?
» Rusija ipak neće imati šefa interpola
» Erdogan hoce obnoviti Osmansko carstvo i nece odustati
» Kholomoisky: Obrat Ukrajine ka zapadu nije uspio, neće nas primiti u EU i NATO, moramo obnoviti odnose sa Rusijom
» Tko neće imati pravo na priziv savjesti na rad nedjeljom?
» Rusija ipak neće imati šefa interpola
Page 4 of 9