Baniju neće imati tko obnoviti
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Baniju neće imati tko obnoviti
nisam optimističan u obnovu iz razloga što neće biti posla u tom dijelu Mordora a poznavajući RH , i obnova će trajati godinama, hrpa domoljuba će se obogatiti na pljački, porezni obveznici će biti sprženi, a i sve ih je manje...
moje je riješenje jednostavnije
smanjiti PDV sa 25% recimo na 5-10% za sve proizvode
ukinuti sve poreze na plaće i dohodak. dakle income tax 0%
porez na dobit isto tako srezati sa 20ak% koliko je sada i mislim da je 10% za manje firme na 5% za sve..
onda ukinuti hrpu općina(njih 70-80%) i povezati ih u jedan grad.. ako se ne zna kako će se , evo Yugoslavenski model
započetak bi to stvorilo preduvijete za investiranje, otvaranje firmi, i cijena života zbog pada poreza bi bila brutalno jeftinija.
naravno spajanjem općina , bi hrpa domoljuba sa državne sise ostala bez posla - međutim kako vidimo fali nam radne snage već -
dakle njih poslati na trošku poreznih obveznika(spreman sam plaćati to) na prekvalifikaciju- zidare, instalere, električare, piture/malere i šta već treba..
i eto..
ali ovo neće nitko napraviti, pa predviđam da će sve ovo biti od kurca.. medved, trut, i josipa rimac će vam voditi obnovu i razvoj toga kraja, što znači, njih par će se obogatiti, ostali će se iseliti.. i taj dio Mordora će konačno ostati prazan, zreo za osvajanje
porez na dobit isto tako srezati sa 20ak% koliko je sada i mislim da je 10% za manje firme na 5% za sve..
onda ukinuti hrpu općina(njih 70-80%) i povezati ih u jedan grad.. ako se ne zna kako će se , evo Yugoslavenski model
započetak bi to stvorilo preduvijete za investiranje, otvaranje firmi, i cijena života zbog pada poreza bi bila brutalno jeftinija.
naravno spajanjem općina , bi hrpa domoljuba sa državne sise ostala bez posla - međutim kako vidimo fali nam radne snage već -
dakle njih poslati na trošku poreznih obveznika(spreman sam plaćati to) na prekvalifikaciju- zidare, instalere, električare, piture/malere i šta već treba..
i eto..
ali ovo neće nitko napraviti, pa predviđam da će sve ovo biti od kurca.. medved, trut, i josipa rimac će vam voditi obnovu i razvoj toga kraja, što znači, njih par će se obogatiti, ostali će se iseliti.. i taj dio Mordora će konačno ostati prazan, zreo za osvajanje
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
danni1 likes this post
Kuda idu divlje živinje. To ti je Banija. Aj ovo Sisak Petrinja dva grada spojena pa je to neka civilizacije al čin se makneš i kreneš doli prema granici to je , ne znam ni ja šta je to.
Dovoljno ti govori podatak da su tamo ovi snimali apokaliptične filmove.
https://www.jutarnji.hr/video/news/glina-na-netflixu-lani-snimljena-apokalipticna-serija-sacuvala-je-slike-grada-kakav-vise-necemo-vidjeti-15021202
Nije to samo rat nego inače je taj kraj teška zabit.
Držiš stražu po noći , isppd tebe Una i RS a oko tebe mrak , zvijezde sijaju na nebu i neke jele od trideset metara visine.
Ko da si u Kanadi negdi.
https://www.jutarnji.hr/video/news/glina-na-netflixu-lani-snimljena-apokalipticna-serija-sacuvala-je-slike-grada-kakav-vise-necemo-vidjeti-15021202
Držiš stražu po noći , isppd tebe Una i RS a oko tebe mrak , zvijezde sijaju na nebu i neke jele od trideset metara visine.
Ko da si u Kanadi negdi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jel to banovini ili hrvackoj?AssadNaPodmornici wrote:nisam optimističan u obnovu iz razloga što neće biti posla u tom dijelu Mordora a poznavajući RH , i obnova će trajati godinama, hrpa domoljuba će se obogatiti na pljački, porezni obveznici će biti sprženi, a i sve ih je manje...
i eto..
Inače, jo to ne razumin, srbi porušu kuće, jo ih morun obnavljati.
Potres poruši kuće, jo ih morun obnavljati.
A ka su meni užgali kuću, niko mi je ni obnovljo, i još stoji neobnovljena.
2014-04-16
Medvjedi s četničkim kokardama na glavi siluju nježne djevice, a iz očnjaka i pandža im curi ljudska krvRayMabus wrote:Kuda idu divlje živinje. To ti je Banija. Aj ovo Sisak Petrinja dva grada spojena pa je to neka civilizacije al čin se makneš i kreneš doli prema granici to je , ne znam ni ja šta je to.
Ko da si u Kanadi negdi.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Oni bombardiraju Srbiju a mi ko partizani gori u šumi , čekaj oće li se ovi iz RS uključit u taj rat
Mrkli mrak , ne vidiš čovika a kad se približiš samo kalašnjikovi vire iz žbunjeva.
Ne vidiš pasa a sve puno vojske. Svi maskarini , puni oružja a tišina.
Gledaš oće li se pokrenit u RS
Srića pa ovi u RS nisu reagirali ništa inače to bila makljaža.
Mrkli mrak , ne vidiš čovika a kad se približiš samo kalašnjikovi vire iz žbunjeva.
Ne vidiš pasa a sve puno vojske. Svi maskarini , puni oružja a tišina.
Gledaš oće li se pokrenit u RS
Srića pa ovi u RS nisu reagirali ništa inače to bila makljaža.
2014-04-11
Mogao bih napisati i haiku:melkior wrote:Medvjedi s četničkim kokardama na glavi siluju nježne djevice, a iz očnjaka i pandža im curi ljudska krvRayMabus wrote:Kuda idu divlje živinje. To ti je Banija. Aj ovo Sisak Petrinja dva grada spojena pa je to neka civilizacije al čin se makneš i kreneš doli prema granici to je , ne znam ni ja šta je to.
Ko da si u Kanadi negdi.
U mrklom mraku erotske fantazije
Bajke ljepotica i zvijer.
U grmu sere četnik.
by Melkior
2015-08-09
U grmu sere četnikmelkior wrote:Mogao bih napisati i haiku:melkior wrote:Medvjedi s četničkim kokardama na glavi siluju nježne djevice, a iz očnjaka i pandža im curi ljudska krvRayMabus wrote:Kuda idu divlje živinje. To ti je Banija. Aj ovo Sisak Petrinja dva grada spojena pa je to neka civilizacije al čin se makneš i kreneš doli prema granici to je , ne znam ni ja šta je to.
Ko da si u Kanadi negdi.
U mrklom mraku erotske fantazije
Bajke ljepotica i zvijer.
U grmu sere četnik.
by Melkior
Kud pogled seže, livade se steru.
Stero bih ja tebe
U pizdu materinu.
2015-08-09
Pred sam kraj raspada Jugoslavije a to je 89 il čak 90 godina al u biti na Novu Godinu i taj zadnji vlak prije nego šta je počeo raspad otšli kod rodbine u Beograd i vlakom , unska pruga.
I taj kraj npr taj Novi Grad i Dvor na Uni oni su imali tu prugu i to je opet nešto držalo jer to veza bila prometna i sad nema ni to.
Ništa.
I taj kraj npr taj Novi Grad i Dvor na Uni oni su imali tu prugu i to je opet nešto držalo jer to veza bila prometna i sad nema ni to.
Ništa.
2014-04-11
Wait, what?!RayMabus wrote:Pred sam kraj raspada Jugoslavije a to je 89 il čak 90 godina al u biti na Novu Godinu i taj zadnji vlak prije nego šta je počeo raspad otšli kod rodbine u Beograd i vlakom , unska pruga.
Ništa.
2014-04-16
Ovo je žila kukavica bila
Sad ni to nema. To je mrtva zona tamo.
Sad ni to nema. To je mrtva zona tamo.
2014-04-11
aben wrote:Wait, what?!RayMabus wrote:Pred sam kraj raspada Jugoslavije a to je 89 il čak 90 godina al u biti na Novu Godinu i taj zadnji vlak prije nego šta je počeo raspad otšli kod rodbine u Beograd i vlakom , unska pruga.
Ništa.
rekoh ja , sve sami srbi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Miks brak. Roditelji oboje iz Dalmacije , on je Srbin iz Dalmacije a mislim da je i čak i sam miks a žena mu je čista Hrvatica iz Omiša , ona mi je rod. Imam rodicu i rođaka mojih godina , on je svako lito ode jer ima kuću tj kat kuće u samom centru Omiša.debotoijusto wrote:aben wrote:Wait, what?!RayMabus wrote:Pred sam kraj raspada Jugoslavije a to je 89 il čak 90 godina al u biti na Novu Godinu i taj zadnji vlak prije nego šta je počeo raspad otšli kod rodbine u Beograd i vlakom , unska pruga.
Ništa.
rekoh ja , sve sami srbi
2014-04-11
debotoijusto wrote:aben wrote:Wait, what?!RayMabus wrote:Pred sam kraj raspada Jugoslavije a to je 89 il čak 90 godina al u biti na Novu Godinu i taj zadnji vlak prije nego šta je počeo raspad otšli kod rodbine u Beograd i vlakom , unska pruga.
Ništa.
rekoh ja , sve sami srbi
Jednostavno, više ih je jer su oni nas pobili, a mi njih tek nominalno, mogli su dobivati prekomande di oće, a svi su tili u dalmaciju..
2014-04-16
Evo, a ča ti jo govorin.RayMabus wrote:Miks brak. Roditelji oboje iz Dalmacije , on je Srbin iz Dalmacije a mislim da je i čak i sam miks a žena mu je čista Hrvatica iz Omiša , ona mi je rod. Imam rodicu i rođaka mojih godina , on je svako lito ode jer ima kuću tj kat kuće u samom centru Omiša.debotoijusto wrote:aben wrote:Wait, what?!RayMabus wrote:Pred sam kraj raspada Jugoslavije a to je 89 il čak 90 godina al u biti na Novu Godinu i taj zadnji vlak prije nego šta je počeo raspad otšli kod rodbine u Beograd i vlakom , unska pruga.
Ništa.
rekoh ja , sve sami srbi
Srbo iz dalmacije je ka hrvat iz šumadije
2014-04-16
Ne ovo su Dalmatinci koji su otišli još davno prije rata u Beograd. On je Srbin a ona Hrvatica a oboje su porijeklom iz Dalmacije. Normalni ljudi. Nikakve veze s ratom nema.aben wrote:debotoijusto wrote:aben wrote:Wait, what?!RayMabus wrote:Pred sam kraj raspada Jugoslavije a to je 89 il čak 90 godina al u biti na Novu Godinu i taj zadnji vlak prije nego šta je počeo raspad otšli kod rodbine u Beograd i vlakom , unska pruga.
Ništa.
rekoh ja , sve sami srbi
Jednostavno, više ih je jer su oni nas pobili, a mi njih tek nominalno, mogli su dobivati prekomande di oće, a svi su tili u dalmaciju..
2014-04-11
Veli me frend sad..ja mu pokazao postove sa ove teme..kaze kad mi tovari seru o poslu i kako radit znam da smo otisli u kurac
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:Ne ovo su Dalmatinci koji su otišli još davno prije rata u Beograd. On je Srbin a ona Hrvatica a oboje su porijeklom iz Dalmacije. Normalni ljudi. Nikakve veze s ratom nema.aben wrote:debotoijusto wrote:aben wrote:
Wait, what?!
rekoh ja , sve sami srbi
To moreš govoriti nekomu komu ni dovoljno da mu se dvoput zabije nož u škinu
Twice is just about enough for me
2014-04-16
vuksadinare wrote:Veli me frend sad..ja mu pokazao postove sa ove teme..kaze kad mi tovari seru o poslu i kako radit znam da smo otisli u kurac
?
Pa tovari jedini i rodu u ovoj državi
2014-04-16
A bene prošetaj
Ako se netko nema potrebu objašnjavat oko toga šta misli o četnicima onda sam to ja.
Postoje normalni ljudi a postoje i nacionalisti a od tih naciinalista imamo i one kojima je religija isprala mozak pa bi u ime iste ubijala druge ljude.
Ako se netko nema potrebu objašnjavat oko toga šta misli o četnicima onda sam to ja.
Postoje normalni ljudi a postoje i nacionalisti a od tih naciinalista imamo i one kojima je religija isprala mozak pa bi u ime iste ubijala druge ljude.
2014-04-11
A lik je genijalac stari boys..procitao yodin post pa veli taj je debil..njemu mamica jos servira ribu za rucak u krevet ...a ispricao mi jedan vic..aben wrote:vuksadinare wrote:Veli me frend sad..ja mu pokazao postove sa ove teme..kaze kad mi tovari seru o poslu i kako radit znam da smo otisli u kurac
?
Pa tovari jedini i rodu u ovoj državi
Udje upravnik zatvora u celiju i zatekne dalmatinca koji lezi..pita ga upravnik
-Zasto se nisi digao kad sam usao u celiju
..dalmatinac odgovara
-A zasto?Sudac mi odsudio dvi godine robije da odlezim i odlezat cu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja neću solit pamet Plenkovicu šta da radi. Uostalom Most je u oporbi. Naše je da napadamo.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/raspudica-razljutio-zupan-zinic-tko-je-ovdje-lud-vjerujem-li-vise-hdz-ovcu-ili-svojim-ocima-15040975?cx_testId=1&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=0&utm_source=pianojl&utm_medium=widget&utm_campaign=pianojutarnji
Napad je počeo.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/raspudica-razljutio-zupan-zinic-tko-je-ovdje-lud-vjerujem-li-vise-hdz-ovcu-ili-svojim-ocima-15040975?cx_testId=1&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=0&utm_source=pianojl&utm_medium=widget&utm_campaign=pianojutarnji
Napad je počeo.
2014-04-11
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Prije će Rusi obnoviti Mariupol nego HDZ Baniju
» Erdogan hoce obnoviti Osmansko carstvo i nece odustati
» Kholomoisky: Obrat Ukrajine ka zapadu nije uspio, neće nas primiti u EU i NATO, moramo obnoviti odnose sa Rusijom
» Tko neće imati pravo na priziv savjesti na rad nedjeljom?
» Rusija ipak neće imati šefa interpola
» Erdogan hoce obnoviti Osmansko carstvo i nece odustati
» Kholomoisky: Obrat Ukrajine ka zapadu nije uspio, neće nas primiti u EU i NATO, moramo obnoviti odnose sa Rusijom
» Tko neće imati pravo na priziv savjesti na rad nedjeljom?
» Rusija ipak neće imati šefa interpola
Page 2 of 9