Srbin Srbinu u Hrvatskoj viče "Ubij Srbina
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srbin Srbinu u Hrvatskoj viče "Ubij Srbina
za ortodox ljevicare,projugice i prosrbe je izdajnik....zapravo interesanno je pratiti taj ološ kako s epropne na sve cetri kada neki srbin stane u zastitu hrvatske i hrvata...dalo bi se tu istraziti materijala za kontra obavjestajnu djelatnostmortal wrote:judaštvo tradicija vjerovatno jer se mnogi predstavljaju kao Hrvati, skrivaju pravo porijeklovuksadinare wrote:...a cuj ko je navikao nekom nesto branit taj ce i dalje radit po starom....kao sto je judaštvo tradicija među hrvatima..zato se cude kako među srbima ima izdajnikamortal wrote:vuksadinare wrote:ljevicarski mediji i ljevicari se cude kako srbin moze biti izdajica...i vikat miloradu 'ubij srbina'...
ne bi čovjeku dali pravo na mišljenje i izjašnjavanje
to nama Hrvvatima rade stoljećima
sad im je zatiltalo u glavama
a taj srbin nije izdajnik ako razmišlja svojom glavom i ima svoj stav
nikad svi ljudi nisu bili isti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
aemarcellus wrote:debotoijusto wrote:ovo mi trumpoliko za zavarit od smija
zašto? Ako u Americi jedan niger smije zvat drugog nigera niger, i može mu se cijeli hip hop opus svesti na hvalistanje time koliko nigga može bit, a bijelac ide na robiju i ostaje bez karijere i egzistencije ako svom bijelom frendu u zajebanciji kaže "nigger", onda je normalno i da srbin srbina u hrvatskoj zove četnikom.
puni su zatvori mladih WASP-ovaca s diplomama tako da teririziraju ono par nigga zbog izgovorene rijeci
posto boza momak ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sve no ima jednu dobrujasambrend wrote:debotoijusto wrote:ovo mi trumpoliko za zavarit od smija
Boktemaza, ti se od tolikih redikula uvik vataš Trumpa...a što fali našem predsjedniku recimo?
spasio od prodavaca boze misli 19st. to mi dovoljno
2014-04-12
, a predstavljaju se liberalima, demokratimavuksadinare wrote:za ortodox ljevicare,projugice i prosrbe je izdajnik....zapravo interesanno je pratiti taj ološ kako s epropne na sve cetri kada neki srbin stane u zastitu hrvatske i hrvata...dalo bi se tu istraziti materijala za kontra obavjestajnu djelatnostmortal wrote:judaštvo tradicija vjerovatno jer se mnogi predstavljaju kao Hrvati, skrivaju pravo porijeklovuksadinare wrote:...a cuj ko je navikao nekom nesto branit taj ce i dalje radit po starom....kao sto je judaštvo tradicija među hrvatima..zato se cude kako među srbima ima izdajnikamortal wrote:
ne bi čovjeku dali pravo na mišljenje i izjašnjavanje
to nama Hrvvatima rade stoljećima
sad im je zatiltalo u glavama
a taj srbin nije izdajnik ako razmišlja svojom glavom i ima svoj stav
nikad svi ljudi nisu bili isti
2014-04-16
Držim da je to bio naš crvljikasti ali je tad bio u ustaškom modu pa ga malo prekobacilo
a đe je on nestao?..bice po banovini zapisuje i broji u ime pupavke i sulje..ovce,krave,mjesance i srbetre wrote:Držim da je to bio naš crvljikasti ali je tad bio u ustaškom modu pa ga malo prekobacilo
2015-09-08
On možda jest Srbin porijeklom, ali se osjeća kao Hrvat.
To se vidi kad dišeš.
Probaš: udahneš, izdahneš, udahneš, izdahneš, i pogledaš. Ako si disao po hrvatski, onda si Hrvat.
Ako još ipak osjetiš Srbina u sebi, to se liječi tako što višeš ubi ubi Srbina.
Zato mi svi Hrvati to i volimo vikati.
To se vidi kad dišeš.
Probaš: udahneš, izdahneš, udahneš, izdahneš, i pogledaš. Ako si disao po hrvatski, onda si Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
jebe se tebi, ti možeš zajebavati pupovca a kad te policija hoće uhapsit ti im pokažeš četničko ime i prezime na osobnoj iskaznici i zaprjetiš pupavkom i oni se odma povuku s riječima isprike.crvenkasti wrote:On možda jest Srbin porijeklom, ali se osjeća kao Hrvat.
To se vidi kad dišeš.
tre wrote:jebe se tebi, ti možeš zajebavati pupovca a kad te policija hoće uhapsit ti im pokažeš četničko ime i prezime na osobnoj iskaznici i zaprjetiš pupavkom i oni se odma povuku s riječima isprike.crvenkasti wrote:On možda jest Srbin porijeklom, ali se osjeća kao Hrvat.
To se vidi kad dišeš.
Pa možeš i ti. Uzmi nazad prezime od starog.
Eno, i Šprajc je rekao da će opet biti Jovanović.
crvenkasti-
2014-04-17
he he...crvenkasti wrote:tre wrote:jebe se tebi, ti možeš zajebavati pupovca a kad te policija hoće uhapsit ti im pokažeš četničko ime i prezime na osobnoj iskaznici i zaprjetiš pupavkom i oni se odma povuku s riječima isprike.crvenkasti wrote:On možda jest Srbin porijeklom, ali se osjeća kao Hrvat.
To se vidi kad dišeš.
2014-04-12
Crvenko jesi pobroj'o ovce na baniji
2015-09-08
Da mi je otac srbin to bi mogao, ovako sam hendikepiran Ti vraže baš si srećković u životucrvenkasti wrote:tre wrote:jebe se tebi, ti možeš zajebavati pupovca a kad te policija hoće uhapsit ti im pokažeš četničko ime i prezime na osobnoj iskaznici i zaprjetiš pupavkom i oni se odma povuku s riječima isprike.crvenkasti wrote:On možda jest Srbin porijeklom, ali se osjeća kao Hrvat.
To se vidi kad dišeš.
Hordaktre wrote:Držim da je to bio naš crvljikasti ali je tad bio u ustaškom modu pa ga malo prekobacilo
2014-04-15
https://www.facebook.com/groups/458541748869837/permalink/460073462049999/
"izdajica srpskog roda"
Nije crvenkasti
"izdajica srpskog roda"
Nije crvenkasti
2014-04-16
i on isto!n_razbojnik wrote:Hordaktre wrote:Držim da je to bio naš crvljikasti ali je tad bio u ustaškom modu pa ga malo prekobacilo
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
Page 2 of 2