dete kreten
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: dete kreten
miči mi se sa ociju provokatore,najteza agenturo...a'k te potrazim crno ti se pise...ti po onoj vukovoj da mi tu prodajes..evo nesto sto razumijes idi begaj..Istina laže wrote:Ide to tebi dobro i bez moje pomoćivuksadinare wrote:kic..miči mi ovog sa očiju dok ne poludim do kraja...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa ka'k ovu agenturu nije sram...nasnjofam ih miljama...maskiraju se pa tu upadnu šupački..ali mom nosu ne mozete pobjeci...
2015-09-08
Vidim dakle crno na bijelom prijetnje fizičkim nasiljem. Tako je to uvijek kad se nema argumenatavuksadinare wrote:miči mi se sa ociju provokatore,najteza agenturo...a'k te potrazim crno ti se pise...ti po onoj vukovoj da mi tu prodajes..evo nesto sto razumijes idi begaj..Istina laže wrote:Ide to tebi dobro i bez moje pomoćivuksadinare wrote:kic..miči mi ovog sa očiju dok ne poludim do kraja...
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
šešelj ti je na pinku..begaj...Istina laže wrote:Vidim dakle crno na bijelom prijetnje fizičkim nasiljem. Tako je to uvijek kad se nema argumenatavuksadinare wrote:miči mi se sa ociju provokatore,najteza agenturo...a'k te potrazim crno ti se pise...ti po onoj vukovoj da mi tu prodajes..evo nesto sto razumijes idi begaj..Istina laže wrote:Ide to tebi dobro i bez moje pomoćivuksadinare wrote:kic..miči mi ovog sa očiju dok ne poludim do kraja...
2015-09-08
ka'k se samo nađu i pronađu..cim treba braniti kakvog aboliranog ili 'nejač'...evo ih..ko da su ispaljeni iz šupka..naci ce stotinu opravdanja i u tim 'opravdanjima' ma koncu se otkriju i razotkriju..
2015-09-08
Sudeći po svim tvojim samouvjerenim izbornim političkim promašajima, ti ne bi namirišao pasji drek da ti ga serviraju na tanjuru, nego bi rekao: - Nije govno, nego se pas posra!vuksadinare wrote:pa ka'k ovu agenturu nije sram...nasnjofam ih miljama...maskiraju se pa tu upadnu šupački..ali mom nosu ne mozete pobjeci...
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
Normalno.vuksadinare wrote:znaci mi po tebi govorimo srpski...kad brujis o jednom jeziku..hrvatski jezik ne postoji..po tebiIstina laže wrote:Nije stvar u tome da su slični, nego da je u pitanju jedan te isti jezik. Uostalom, ovdje ćeš na forumu redovno pronaći da se veliki hrvatski rodoljubi uredno služe srbizmima, a da toga uopće nisu svjesni.jastreb wrote:Ali su toliko slični da ne treba oko tih stvari delat pizdarije i davati nekome otkaz.vuksadinare wrote:ajde istina laže..ne kenjaj..ako ceski i slovacki jezik nisu isti a imaju vise zajednickog nego hrvatski i srpski onda kak mogu biti hrvatski i srpski isti..slicni jesu ali nisu isti...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dobro jutro. Konačno ste došli do istine.vuksadinare wrote:..naravno ako ne govorimo hrvatski nismo ni hrvati..poznato?vuksadinare wrote:znaci mi po tebi govorimo srpski...kad brujis o jednom jeziku..hrvatski jezik ne postoji..po tebiIstina laže wrote:Nije stvar u tome da su slični, nego da je u pitanju jedan te isti jezik. Uostalom, ovdje ćeš na forumu redovno pronaći da se veliki hrvatski rodoljubi uredno služe srbizmima, a da toga uopće nisu svjesni.jastreb wrote:
Ali su toliko slični da ne treba oko tih stvari delat pizdarije i davati nekome otkaz.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ku'šIstina laže wrote:Sudeći po svim tvojim samouvjerenim izbornim političkim promašajima, ti ne bi namirišao pasji drek da ti ga serviraju na tanjuru, nego bi rekao: - Nije govno, nego se pas posra!vuksadinare wrote:pa ka'k ovu agenturu nije sram...nasnjofam ih miljama...maskiraju se pa tu upadnu šupački..ali mom nosu ne mozete pobjeci...
2015-09-08
aj tebi je oprošteno takav si kakav si tu pomoci nemadzango wrote:Normalno.vuksadinare wrote:znaci mi po tebi govorimo srpski...kad brujis o jednom jeziku..hrvatski jezik ne postoji..po tebiIstina laže wrote:Nije stvar u tome da su slični, nego da je u pitanju jedan te isti jezik. Uostalom, ovdje ćeš na forumu redovno pronaći da se veliki hrvatski rodoljubi uredno služe srbizmima, a da toga uopće nisu svjesni.jastreb wrote:
Ali su toliko slični da ne treba oko tih stvari delat pizdarije i davati nekome otkaz.
2015-09-08
Istina laže wrote: Jedino čega nema je ikakav dokaz da su hrvatski i srpski različiti jezici.
Nema.
Osim da su oduvijek postojala i danas postoje - hrvatski jezični standard i srpski jezični standard.
Različiti po rječniku, sintaksi i pisanju, počele su se pojavljivati iako sramežljivo razlike i u padežima, različiti po svojim temeljima ali i po književnim krugovima u kojim su nastali.
Različiti usprkos stogodišnjem pokušaju unifikacije.
Stvarno nikaj.
Malo mi dojde žal vas mentalnih ''apatrida''.
Imate putovnicu ovisi koje već države, ali domovine zapravo nemate.
Niti jezika u konačnici.
Termin Balkan vam je posljednje utočište, a i tu ste se zgubili.
Bugari, Albanci, Grci i Rumunji ... ali vas u tomu nigdje.
Da probate tu vašu harvardsku spiku prodati ''Nordijcima''?
Last edited by Sovak on 4/1/2021, 13:17; edited 1 time in total
Guest- Guest
Kad mu (ili im) nestane argumenata ondak prijete i vrijeđaju.Istina laže wrote:Vidim dakle crno na bijelom prijetnje fizičkim nasiljem. Tako je to uvijek kad se nema argumenatavuksadinare wrote:miči mi se sa ociju provokatore,najteza agenturo...a'k te potrazim crno ti se pise...ti po onoj vukovoj da mi tu prodajes..evo nesto sto razumijes idi begaj..Istina laže wrote:Ide to tebi dobro i bez moje pomoćivuksadinare wrote:kic..miči mi ovog sa očiju dok ne poludim do kraja...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:aj tebi je oprošteno takav si kakav si tu pomoci nemadzango wrote:Normalno.vuksadinare wrote:znaci mi po tebi govorimo srpski...kad brujis o jednom jeziku..hrvatski jezik ne postoji..po tebiIstina laže wrote:
Nije stvar u tome da su slični, nego da je u pitanju jedan te isti jezik. Uostalom, ovdje ćeš na forumu redovno pronaći da se veliki hrvatski rodoljubi uredno služe srbizmima, a da toga uopće nisu svjesni.
Džango se već kod nas udomaćil.
Guest- Guest
zasto bi ti zao...lik kaze ne postoji hrvatski jezik vec su hrvatski i srpski jezik isti..ako nema hrvatskog jezika nema ni hrvatskog naroda a to je u konacnici poanta...izbrises jezik izbrises narod...Sovak wrote:Istina laže wrote: Jedino čega nema je ikakav dokaz da su hrvatski i srpski različiti jezici.
Nema.
Osim da su oduvijek postojala i danas postoje - hrvatski jezični standard i srpski jezični standard.
Različiti po rječniku, sintaksi i pisanju, počele su se pojavljivati iako sramežljivo razlike i u padežima, različiti po svojim temeljima ali i po književnim krugovima u kojim su nastali.
Stvarno nikaj.
Niti jezika u konačnici.
Bugari, Albanci, Grci i Rumunji ... ali vas u tome nigdje.
2015-09-08
procitana knjiga i procitani pokusaji vec sto i kusur godina...oni koji su pokusali oruzjem bilo je po lampi...neki pokusavaju pismenim putem..i to im je sve preostalo jer su svi pokusaji fizicke likvidacije propali
2015-09-08
Opet bi ratovo.vuksadinare wrote:procitana knjiga i procitani pokusaji vec sto i kusur godina...oni koji su pokusali oruzjem bilo je po lampi...neki pokusavaju pismenim putem..i to im je sve preostalo jer su svi pokusaji fizicke likvidacije propali
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bi ako dođe takvo vrijeme..drugo van toga...reagirat cu na svako nipodistavanje mog jezika i nacije..a mucke provokatore i agenturu kako rekoh mogu prokuziti na kilometre..i necu im ostat duzan..jastreb wrote:Opet bi ratovo.vuksadinare wrote:procitana knjiga i procitani pokusaji vec sto i kusur godina...oni koji su pokusali oruzjem bilo je po lampi...neki pokusavaju pismenim putem..i to im je sve preostalo jer su svi pokusaji fizicke likvidacije propali
2015-09-08
vuksadinare wrote:zasto bi ti zao...lik kaze ne postoji hrvatski jezik vec su hrvatski i srpski jezik isti..ako nema hrvatskog jezika nema ni hrvatskog naroda a to je u konacnici poanta...izbrises jezik izbrises narod...Sovak wrote:Istina laže wrote: Jedino čega nema je ikakav dokaz da su hrvatski i srpski različiti jezici.
Nema.
Stvarno nikaj.
Niti jezika u konačnici.
Bugari, Albanci, Grci i Rumunji ... ali vas u tome nigdje.
To se tak samo veli.
Guest- Guest
jastreb wrote:Opet bi ratovo.vuksadinare wrote:procitana knjiga i procitani pokusaji vec sto i kusur godina...oni koji su pokusali oruzjem bilo je po lampi...neki pokusavaju pismenim putem..i to im je sve preostalo jer su svi pokusaji fizicke likvidacije propali
Bi i ti ... iako te Tuđman aboliral.
Guest- Guest
Sovak wrote:vuksadinare wrote:aj tebi je oprošteno takav si kakav si tu pomoci nemadzango wrote:Normalno.vuksadinare wrote:
znaci mi po tebi govorimo srpski...kad brujis o jednom jeziku..hrvatski jezik ne postoji..po tebi
Naturalizirani Hrvat pravoslavac. Već je do sad mogo i azil zatražit.
marcellus wrote:Sovak wrote:vuksadinare wrote:aj tebi je oprošteno takav si kakav si tu pomoci nemadzango wrote:
Normalno.
Naturalizirani Hrvat pravoslavac. Već je do sad mogo i azil zatražit.
Fakat ... uopće ga ne doživljavam kak Srbijanca.
Malo iskrivljeno govori, ali ono ... domaći.
Guest- Guest
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Dete kreten u elementu
» Dete kreten: Mali Bero zatvorio birtiju na sljemenu
» Za prvo dete majkama 100.000 dinara, za drugo dete 240.000, za treće dete 12.000 evra, a za četvrto 18.000: Vučić o novim merama koje će preporoditi Srbiju (VIDEO)
» Pernar je kreten
» Kreten ili genijalac?
» Dete kreten: Mali Bero zatvorio birtiju na sljemenu
» Za prvo dete majkama 100.000 dinara, za drugo dete 240.000, za treće dete 12.000 evra, a za četvrto 18.000: Vučić o novim merama koje će preporoditi Srbiju (VIDEO)
» Pernar je kreten
» Kreten ili genijalac?
Page 7 of 8