"Hrvatska i Srbija dužne su nam milijarde"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: "Hrvatska i Srbija dužne su nam milijarde"
bitno je upamtiti što nezahvalna gamad zbori nakon što smo im guzice spasili, siguran sam da nećemo opet stati na te grablje.jasambrend wrote: Nije istina. Djelila se beha... salveta je dokaz. Jebo CSI uz tadašnju forenziku.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Hoćete.tre wrote:bitno je upamtiti što nezahvalna gamad zbori nakon što smo im guzice spasili, siguran sam da nećemo opet stati na te grablje.jasambrend wrote: Nije istina. Djelila se beha... salveta je dokaz. Jebo CSI uz tadašnju forenziku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mesić je rekao da ćemo u juriš na koridor kad zatreba treba. Ne znam što Nostradamus veli na to. Tko će nam tenkove posuditi na leasing?
darth_vader-
2014-04-17
Ja znam šta Nostradamus kaže i zato me ovo lažlljivo pseto i njegove izjave ne zanimaju.jasambrend wrote:Mesić je rekao da ćemo u juriš na koridor kad zatreba treba. Ne znam što Nostradamus veli na to. Tko će nam tenkove posuditi na leasing?
2014-04-11
Nek Bakir napise broj racuna, pa da krenemo s uplatama:)
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
On može zaboraviti priču da će i Srbija i Hrvatska njemu prepustit BiH. Neka nastavi sanjat o turskoj Bosni i dalje.
2014-04-11
Ušli smo u novo desetljeće i Hrvatska ima svoj stav u vezi BiH i jednostavno ne može okrenit glavu ni da oće jer je vojno gledano to meki trbuh Hrvatske i šta neki to prije u Sarajevu svate i počmu surađivat to bolje za sve.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatska u čak 27 projekata vrijednih oko 4,4 milijarde eura
» Srbija i Kina potpisuju poslove vredne 3,2 MILIJARDE evra!
» Hrvatska je zbog Vatikanskih ugovora izgubila suverenitet i milijarde kuna
» Hrvatska je u plusu 42 milijarde kuna u odnosu na uplaćena sredstva u proračun Europske unije
» Hrvatska u plusu 44,38 milijarde kuna u odnosu na uplaćena sredstva u proračun Europske unije
» Srbija i Kina potpisuju poslove vredne 3,2 MILIJARDE evra!
» Hrvatska je zbog Vatikanskih ugovora izgubila suverenitet i milijarde kuna
» Hrvatska je u plusu 42 milijarde kuna u odnosu na uplaćena sredstva u proračun Europske unije
» Hrvatska u plusu 44,38 milijarde kuna u odnosu na uplaćena sredstva u proračun Europske unije
Page 2 of 2