tuđman franjo i jedina hrvatska
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: tuđman franjo i jedina hrvatska
nije tebi lako, al ni ne treba biti :)
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
pa nije, što bi bilo, ustvari čovjek je ovake ko ti 2000 trebo poslat u sdp i zatražit da radite i predviđate najbolje što možete, danas sdp-a ne bi ni bilo, ovako Karamarko mora drhtat oće neki Petrov ustat na levu ili desnu nogu.ljubo1212 wrote:nije tebi lako, al ni ne treba biti :)
udba- Posts : 4945
2015-11-10
...da zna franjo ko su sve bili predsjednici i premijeri nakon njega mislim da bi na antartik otisao...postali su svi oni kojima je u zargonu frnjoke dijelio i kave mu kuhali...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...da zna franjo ko su sve bili predsjednici i premijeri nakon njega mislim da bi na antartik otisao...postali su svi oni kojima je u zargonu frnjoke dijelio i kave mu kuhali...
ma u Haag, kakav Antartik, zamisli, stave onu pisaricu Jacu i onog drugorazrednog ćatu Sanadera, a maknu Pašalića koji je najgore poslove morao obavljat, i onda kažu "smješno ga bilo vidit u uniformi", e jada i bijede
2015-11-10
Nisam mislio samo na njih....zoki,josipovic,mesic.....ajme...prvi pobjegulja,drugi ni sam ne zna sto je i zasto je bio predsjednik i cega,treci kao da je bio predsjednik bosne i kosova te tuzibabaudba wrote:vuksadinare wrote:...da zna franjo ko su sve bili predsjednici i premijeri nakon njega mislim da bi na antartik otisao...postali su svi oni kojima je u zargonu frnjoke dijelio i kave mu kuhali...
ma u Haag, kakav Antartik, zamisli, stave onu pisaricu Jacu i onog drugorazrednog ćatu Sanadera, a maknu Pašalića koji je najgore poslove morao obavljat, i onda kažu "smješno ga bilo vidit u uniformi", e jada i bijede
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma dobro, to je druga strana, ali šta mu njegovi uradiše, eej, koje je slavlje bilo što je Sanader de-rođoziro i de-bosnoziro partiju, uveo iz izolacije u svet, a sad ostavilo Karamarku spaljenu zemlju i najteže optužbe za masovni kriminal i pakleno udruživanje, i onda ovaj ima obraza doć ovdje i obilježavat godišnjicu umjesto da zapali svijeću na grob i pokrije se ušima.vuksadinare wrote:Nisam mislio samo na njih....zoki,josipovic,mesic.....ajme...prvi pobjegulja,drugi ni sam ne zna sto je i zasto je bio predsjednik i cega,treci kao da je bio predsjednik bosne i kosova te tuzibabaudba wrote:vuksadinare wrote:...da zna franjo ko su sve bili predsjednici i premijeri nakon njega mislim da bi na antartik otisao...postali su svi oni kojima je u zargonu frnjoke dijelio i kave mu kuhali...
2015-11-10
Mamicu mu dozvolio je pljačku naroda i uveo kriminal kao službeni dio politike....bit će još torbi,njegova reakcija na kriminal a one koji su ginuli i stvarali zemlju nazvao stokom sitna zuba. .negativna ličnost..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Regoč-
2015-08-21
Neću sad ulaziti u ocjenu lika i djela Franje Tuđmana.
No uzmimo kao istinu,recimo činjenicu da je zaista bio najveći državnik kojeg je Hrvatska u svojoj kratkoj povijesti neovisnosti imala.
I onda? Što sad? Koji je cilj ove teme?
Isto kao kada bih ja na pdf sport otvorio temu o generaciji Vatrenih iz 1998-me a zatim kukao nad zlosretnom sudbinom hrvatskog nogometa danas i ponavljanjem kako više nikada nećemo imati tako jaku reprezentaciju.
Treba gledati u budućnost i birati ljude koji su kadri i hrabri u vođenju Hrvatske,a ne fikuse koji se priklanjaju vihorima iz Brisela.Vošingtona ili Berlina,a ne gledati u prošlost i tu prošlost pretpostavljati nad sadašnjošću,a kamo li nad budućnošću.
I to je to.
No uzmimo kao istinu,recimo činjenicu da je zaista bio najveći državnik kojeg je Hrvatska u svojoj kratkoj povijesti neovisnosti imala.
I onda? Što sad? Koji je cilj ove teme?
Isto kao kada bih ja na pdf sport otvorio temu o generaciji Vatrenih iz 1998-me a zatim kukao nad zlosretnom sudbinom hrvatskog nogometa danas i ponavljanjem kako više nikada nećemo imati tako jaku reprezentaciju.
Treba gledati u budućnost i birati ljude koji su kadri i hrabri u vođenju Hrvatske,a ne fikuse koji se priklanjaju vihorima iz Brisela.Vošingtona ili Berlina,a ne gledati u prošlost i tu prošlost pretpostavljati nad sadašnjošću,a kamo li nad budućnošću.
I to je to.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastrebe jedeš govna.
da je tito tema nasrao bi šest traktata.
2014-12-30
Možda. No isključivo oko pitanja povijesnih datosti,prilika,ili nekih situacija,poteza,ili slično.veber wrote:jastrebe jedeš govna.
No nikada ne bih kukao kako više nećemo imati takvoga državnika,vođu i vizionara.
Kada bih govorio o Vatrenima iz 98-me pisao bih o utakmicama,potezima,promašajima i sl.,ali,ponavljam,opet ne u kontekstu kako je to najbolja reprezentacija i kako takvu više nećemo imati.
Zar sam ja prorok ili vidoviti Milan,pa da znam hoćemo li ili nećemo imati dobrog ili boljeg državnika,ili reprezentaciju.
Kontaš?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jedes govna. Tudman je bio, takav kakav je.
Usporedivat ga s guracima lopte, deplasirano je.
Usporedivat ga s guracima lopte, deplasirano je.
2014-12-30
Stenjalicamarcellus wrote:rođo, služba nije bezbradica, bezbradica mrči ovce pod drugim nickom nemerem se sad sjetiti koji je
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» KGK u HVU „Dr. Franjo Tuđman“
» Je li Franjo Tuđman bio suradnik Udbe?
» Zagrebački aerodrom preimenovan u 'Franjo Tuđman'
» PREŠUĆIVANA ISTINA: Dr. Franjo Tuđman je ubijen
» Franjo Tuđman ubijen je oružjem koje izaziva rak
» Je li Franjo Tuđman bio suradnik Udbe?
» Zagrebački aerodrom preimenovan u 'Franjo Tuđman'
» PREŠUĆIVANA ISTINA: Dr. Franjo Tuđman je ubijen
» Franjo Tuđman ubijen je oružjem koje izaziva rak
Page 3 of 3