tuđman franjo i jedina hrvatska
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: tuđman franjo i jedina hrvatska
abraham wrote:I sam sam pljuckao hrakao i citao Feral i jeb´o mu sve po spisku. Danas, pepela, pepela mi dajte. Necu mu otici na grob ali , kao sta rekoh, pocinjem ga repektirati.ljubo1212 wrote:malo tko je mogao pljuckati o njemu, kao što sam ja javno znao, ali, otišao sam mu odati počast tada, jer u tom vremenu, uzeo je najbolje za nas....abraham wrote:Jebi ga, volio sam ga kao zubobolju ali sta vrijeme odmice i uz sve greske koje je pocinio, pocinjem ga cak i uvazavati. Bilo kako bilo ali sada sa ove vremenske distance, sa materijalom (narod i politicari) sa okruzenjem i naslijedjem, nije se ni moglo puno bolje.
tu smo negdje
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
nikad nije bila bitna stoka sitnog zuba, jalnuši i diletanti :Dveber wrote:eto krenuli. sada će crvenkasti, evac...ljubo1212 wrote:ne hebi kretenu, uniforma je bila samo jednom na jarunu, i imala je svoju ulogu, a tebi ostaje samo žaliti za kozama u benkovcuudba wrote:E da je on sad živ ne bi bilo Mostova, Mostića i Puteljaka,
obuko bi onu uniformu belu, sa vonsom i sonsom sastavio vladu celu.
....ajd oni domicilni stanojko, džango i pižon.
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
a boli me kako ne, dok je bilo vonsa i sonsa bilo je i nekog reda, sad vam mladi odlaze iz države, pola vlade su vam Srbi, a ovakvi ko vi nesposobni promaše procene izbora za 40% se javljaju samo ako im se skine 200 kuna od mesečnice. Javljate se samo kad su judine škude u igri.ljubo1212 wrote:lepi, boli te francek, boli, jelda? neka, uvijek će i još više, skoro svih vas 2 promila kolko vas ostalo, što mora, ne što želi :)udba wrote:ljubo1212 wrote: bilo je smiješno gledati tuđmana u toj uniformi,
i sad kako da se ne okreće u grobu, nije se pravo oladio već ste izabrali ni više manje nego Račana, Mesića, dobro da niste Slobu dovukli iz Beograda, poslali u Haag sve što se dalo poslat, za šaku pemzije, i sad mu se smijete na uniformu belu, stoka.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
svejedno, brojite se u promilima :)
2015-08-02
u vladi preko 50%, jebo cestovnu miliciju, to nas više ne zanimaljubo1212 wrote:svejedno, brojite se u promilima :)
2015-11-10
tebe to tješi, što vas je 5-6 u vladi? ajde neka, sve 5 dok vas nema nigdje po hrvatskoj, osim ovako na forumu
2015-08-02
Šta nije bilo više? Onaj Đakić nabroji preko 15. Kako pet brate, ceo SDP, njiovi sateliti, pola hadezeta, vi komunisti okačeni na proračun, sve je to Srbija, UDB-a. Prave izvorne hadezeovce ste potrali nije se stari ni oladio. Pašalić i Rajić jedva žive glave izvukli od vas Sanaderovaca udbaša.ljubo1212 wrote:tebe to tješi, što vas je 5-6 u vladi? ajde neka, sve 5 dok vas nema nigdje po hrvatskoj, osim ovako na forumu
2015-11-10
jebe se tebe, daj brale pemziju, a za drugo lako ćemoljubo1212 wrote:samo lajte kere jakobsfelda...
2015-11-10
nije tebi lako....i ne treba biti :D
2015-08-02
nije, istina je, sve mene grize savest kako ste uništili stranku i kakvu takvu državu, stari da je znao kakvim nesposobnjakovićima ostavlja sve pred smrt bi nazvo Slobu, izvinio mu se zbog svega i sve mu ostavio u oporuku.ljubo1212 wrote:nije tebi lako....i ne treba biti :D
2015-11-10
ne se ljutit, al ono, jadan si do bola...idi malo pleši
2015-08-02
a ža mi je, šta nego ža, godišnjica smrti, vi ismijavate uniformu i vodite regionalnu politiku. Ej, da je stari znao da će Pusić bit gospođa ministarka, osto bi u Partizanu na levom krilu, barem bi onda Košutići po Hrvackoj otvarali banke.ljubo1212 wrote:ne se ljutit, al ono, jadan si do bola...idi malo pleši
2015-11-10
ajmo ovako, evo, pobijedio si, uspjevaš to još od kad ste se povukli u pađene
2015-08-02
Pirova je to pobjeda ljudino, kad ste s Glavašem glasove krali i Pašaliću pakovali sve se činilo tako lepo, nemož da omane, i vidi kako je ispalo, i opet ti ne ulazi iz dupeta u glavu pa predviđaš po 10 mandata viška, s takvom omladinom zemlja mora da dobrano brine za svoju budućnost.ljubo1212 wrote:ajmo ovako, evo, pobijedio si, uspjevaš to još od kad ste se povukli u pađene
2015-11-10
rođo, služba nije bezbradica, bezbradica mrči ovce pod drugim nickom nemerem se sad sjetiti koji je
nema veze, isti tenkre...sve samo nijanse
2015-08-02
jebi ga što kolega reče, mrčim ovce, e ovco moja nemoš živit na onih 5 meseci zasluga i onda iz ladovine sraćkat, za državu se treba stalno borit, Lakše je osvojit titulu šampiona nego je obranit.ljubo1212 wrote:nema veze, isti tenkre...sve samo nijanse
2015-11-10
ti to najbolje znaš, još od kolovoza 95-e :)
2015-08-02
nije baš od 95, nego negdje tamo 2000 kad ste počeli Sanadera instaliravati, da je stari znao šta kuvate sam bi ošo u Haag i tražio najzabačeniju ćeliju da ga zatvore.ljubo1212 wrote:ti to najbolje znaš, još od kolovoza 95-e :)
2015-11-10
nije tebi lako, al ni ne treba biti :)
2015-08-02
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» KGK u HVU „Dr. Franjo Tuđman“
» Je li Franjo Tuđman bio suradnik Udbe?
» Zagrebački aerodrom preimenovan u 'Franjo Tuđman'
» PREŠUĆIVANA ISTINA: Dr. Franjo Tuđman je ubijen
» Franjo Tuđman ubijen je oružjem koje izaziva rak
» Je li Franjo Tuđman bio suradnik Udbe?
» Zagrebački aerodrom preimenovan u 'Franjo Tuđman'
» PREŠUĆIVANA ISTINA: Dr. Franjo Tuđman je ubijen
» Franjo Tuđman ubijen je oružjem koje izaziva rak
Page 2 of 3