Pošto potpis Petrina? Deset milja kuna...
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Pošto potpis Petrina? Deset milja kuna...
red wolf wrote:Neće doći njoj prvo, već će prvo konstituirati Sabor...Onda će doći njoj...marcellus wrote:i onda dođe kolindi sa 76 potpisa i dobije košaricu. Jebiga. Može i tako.
a nastavak konstituirajuće sjednice će sazvati ko, leko možda? Dajme najme
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
vili40 wrote:sad bilo na dnevnikured wolf wrote:Ne, na njega nikad nije niti računao...Niti će biti 76...Već vjerojatno puno više...vili40 wrote:ne,ne mislim,samo mi ide na smijeh da je Milanoviću onaj zadnji potpis koji mu treba baš Sinčićevred wolf wrote:Zašto ne uzmeš u obzir i zastupnike HDZ-a?...Misliš da su oni nedodirljivi?...vili40 wrote:76.bi mu trebao biti Vilibor,baš me zanima kako će obrlatiti njegamaggie13 wrote:Ustvari,koliko ima?
Vec je kupio :D
šta sinčić?
2014-04-16
petrina je pokazao petrovu junioru kako se vode pregovori, a ne neke iskrene ali konfuzne ponude o zajedničkoj reorganizaciji države, daj pare!
Zar ti misliš da i jedan ozbiljan političar računa na Sinčića? Pa ako i tako kažu na vijestima?vili40 wrote:
sad bilo na dnevniku
Guest- Guest
Leko?...Ti kažeš...marcellus wrote:
Guest- Guest
treba ponovit milanoviću, deja vu :)
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
kic wrote:petrina je pokazao petrovu junioru kako se vode pregovori, a ne neke iskrene ali konfuzne ponude o zajedničkoj reorganizaciji države, daj pare!
jasno, šta on misli da je ovo finska pa da smo fini? Reci kolko plaćaš, pu, kume, evo ruka, da se dogovorimo
2014-04-16
rođo, legendo, tražim taj video odavno đe ga nađe
kic wrote:petrina je pokazao petrovu junioru kako se vode pregovori, a ne neke iskrene ali konfuzne ponude o zajedničkoj reorganizaciji države, daj pare!
Pa točno tako.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
red wolf wrote:Leko?...Ti kažeš...marcellus wrote:
aha i imat će kvorum... moš mislit hadeze će doć ako on sazove
2014-04-16
Pa HDZ neće biti potreban...marcellus wrote:
aha i imat će kvorum... moš mislit hadeze će doć ako on sazove
Guest- Guest
ne,nego da Milanović još treba Hrid,dva Bandićeva i još zadnji fali Sinčić,jubilarni 76-ti...hahahahahaamarcellus wrote:vili40 wrote:sad bilo na dnevnikured wolf wrote:Ne, na njega nikad nije niti računao...Niti će biti 76...Već vjerojatno puno više...vili40 wrote:ne,ne mislim,samo mi ide na smijeh da je Milanoviću onaj zadnji potpis koji mu treba baš Sinčićevred wolf wrote:Zašto ne uzmeš u obzir i zastupnike HDZ-a?...Misliš da su oni nedodirljivi?...vili40 wrote:76.bi mu trebao biti Vilibor,baš me zanima kako će obrlatiti njegamaggie13 wrote:Ustvari,koliko ima?
šta sinčić?
vili40-
2015-08-02
hehehehehehehehehehevili40 wrote:
ne,nego da Milanović još treba Hrid,dva Bandićeva i još zadnji fali Sinčić,jubilarni 76-ti...hahahahahaa
Guest- Guest
sve je tu, kao nekad na iskonu, samo, nema više junaka za ćeranje,sve sama boranija, što domaća što srbijanskamarcellus wrote:rođo, legendo, tražim taj video odavno đe ga nađe
2015-08-02
Nema ni srdele
2014-04-14
za volove je sijeno, eno gle bezbradice
2015-08-02
Jebi ga ja oso na srdele, tj male papaline, i pipice kaj su zobale zrnevlje...Nicek nema, sve je prekrio snjeg. Muhahaahahaaa
2014-04-14
na koji način konstituirat sabor bez 59 zastupnika....po shemi ili mi ili oni.... i onda se čude kad im se kaže da može i tako....
2015-08-08
Novi izbori.
2014-04-14
vili40 wrote:ne,nego da Milanović još treba Hrid,dva Bandićeva i još zadnji fali Sinčić,jubilarni 76-ti...hahahahahaamarcellus wrote:vili40 wrote:sad bilo na dnevnikured wolf wrote:Ne, na njega nikad nije niti računao...Niti će biti 76...Već vjerojatno puno više...vili40 wrote:ne,ne mislim,samo mi ide na smijeh da je Milanoviću onaj zadnji potpis koji mu treba baš Sinčićevred wolf wrote:Zašto ne uzmeš u obzir i zastupnike HDZ-a?...Misliš da su oni nedodirljivi?...vili40 wrote:76.bi mu trebao biti Vilibor,baš me zanima kako će obrlatiti njegamaggie13 wrote:Ustvari,koliko ima?
šta sinčić?
da ako dobije raškovića i šiptarku, što će teško, glavaša ne može jer mu inače ids odlazi... al ajmo ovako, 56 kukuriku + 3 ids +6 manjinaca bez šiptarke i raškovića, to je 65... s hridi i petrovom 69... fali još sedam. Bandićeva dva i sinčić, 72... gdje su još 4? Nema.
2014-04-16
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» Hrvatska, zemlja gdje potpis polupismenog redikula košta deset milijuna kuna a kila mozga dvije marke
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» Inflacija u Nizozemskoj premašila deset posto prvi put u 47 godina
» Država nas zadužila za 556 milijuna kuna uz 0,8 posto kamata
» Odlična 'ljetna sezona' na Zagrebačkoj burzi: 60 posto veći promet dionicama, građani sada u njima drže 60,2 milijarde kuna
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» Inflacija u Nizozemskoj premašila deset posto prvi put u 47 godina
» Država nas zadužila za 556 milijuna kuna uz 0,8 posto kamata
» Odlična 'ljetna sezona' na Zagrebačkoj burzi: 60 posto veći promet dionicama, građani sada u njima drže 60,2 milijarde kuna
Page 4 of 14