Pošto potpis Petrina? Deset milja kuna...
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Pošto potpis Petrina? Deset milja kuna...
ne to je tramvajred wolf wrote:To ti je dokaz?marcellus wrote:
jel deset milja kuna petrini dovoljan dokaz?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
maggie13 wrote:
Milanović je plastični elitist i nesposoban političar, koji nigdje, ali baš nigdje, ne bi uspio postati profesionalni političar i premijer, osim u zemljama bivše Juge i istočnije te južnije i tužnije.
amen
2014-04-16
nemoj punici, majketi.maggie13 wrote:
Popišem ga i pošaljem punici.
pošalji ga meni.
2014-12-30
red wolf wrote:To ti je dokaz?marcellus wrote:
Stvarno, to ti je dokaz?marcellus wrote:ne to je tramvajred wolf wrote:To ti je dokaz?marcellus wrote:
Guest- Guest
Drži se Japana...I njihovih običaja...kic wrote:red wolf wrote:To ti je dokaz?marcellus wrote:
Guest- Guest
76.bi mu trebao biti Vilibor,baš me zanima kako će obrlatiti njegamaggie13 wrote:Ustvari,koliko ima?
Vec je kupio :D
vili40-
2015-08-02
Zašto ne uzmeš u obzir i zastupnike HDZ-a?...Misliš da su oni nedodirljivi?...vili40 wrote:76.bi mu trebao biti Vilibor,baš me zanima kako će obrlatiti njegamaggie13 wrote:Ustvari,koliko ima?
Guest- Guest
da se ne lažemo, isto ovo bi radio i adeze, pogotovo Ćaćina administracija, samo oni su nacisti, i njihov kresit smrdi...antifašisti kad dijele onda se Petrina gura
n_razbojnik-
2014-04-15
znači mali će dobiti fini kredit bez aniuteta.vili40 wrote:76.bi mu trebao biti Vilibor,baš me zanima kako će obrlatiti njegamaggie13 wrote:Ustvari,koliko ima?
2014-12-30
kic wrote:red wolf wrote:To ti je dokaz?marcellus wrote:
nevjestin_razbojnik wrote:da se ne lažemo, isto ovo bi radio i adeze, pogotovo Ćaćina administracija, samo oni su nacisti, i njihov kresit smrdi...antifašisti kad dijele onda se Petrina gura
"nije kriminal kad mi to radimo". Najjači antifašistički argument kad ih suočiš s vlastitim licemjerem: "to je drugo"
2014-04-16
ne,ne mislim,samo mi ide na smijeh da je Milanoviću onaj zadnji potpis koji mu treba baš Sinčićevred wolf wrote:Zašto ne uzmeš u obzir i zastupnike HDZ-a?...Misliš da su oni nedodirljivi?...vili40 wrote:76.bi mu trebao biti Vilibor,baš me zanima kako će obrlatiti njegamaggie13 wrote:Ustvari,koliko ima?
vili40-
2015-08-02
Da bi ovdje raspravljali o politici, prvo onda morate napraviti jednu važnu stvar, moći razumijeti politiku...
Guest- Guest
mali brzo uči.vili40 wrote:ne,ne mislim,samo mi ide na smijeh da je Milanoviću onaj zadnji potpis koji mu treba baš Sinčićevred wolf wrote:Zašto ne uzmeš u obzir i zastupnike HDZ-a?...Misliš da su oni nedodirljivi?...vili40 wrote:76.bi mu trebao biti Vilibor,baš me zanima kako će obrlatiti njegamaggie13 wrote:Ustvari,koliko ima?
da vidiš uskoro novu bemburu, ako ovo prođe.
2014-12-30
i onda dođe kolindi sa 76 potpisa i dobije košaricu. Jebiga. Može i tako.
mogao bi za potpis tražiti da se raspusti policija.veber wrote:znači mali će dobiti fini kredit bez aniuteta.vili40 wrote:76.bi mu trebao biti Vilibor,baš me zanima kako će obrlatiti njegamaggie13 wrote:Ustvari,koliko ima?
vili40-
2015-08-02
Ne, na njega nikad nije niti računao...Niti će biti 76...Već vjerojatno puno više...vili40 wrote:ne,ne mislim,samo mi ide na smijeh da je Milanoviću onaj zadnji potpis koji mu treba baš Sinčićevred wolf wrote:Zašto ne uzmeš u obzir i zastupnike HDZ-a?...Misliš da su oni nedodirljivi?...vili40 wrote:76.bi mu trebao biti Vilibor,baš me zanima kako će obrlatiti njegamaggie13 wrote:Ustvari,koliko ima?
Guest- Guest
Neće doći njoj prvo, već će prvo konstituirati Sabor...Onda će doći njoj...marcellus wrote:i onda dođe kolindi sa 76 potpisa i dobije košaricu. Jebiga. Može i tako.
Guest- Guest
sad bilo na dnevnikured wolf wrote:Ne, na njega nikad nije niti računao...Niti će biti 76...Već vjerojatno puno više...vili40 wrote:ne,ne mislim,samo mi ide na smijeh da je Milanoviću onaj zadnji potpis koji mu treba baš Sinčićevred wolf wrote:Zašto ne uzmeš u obzir i zastupnike HDZ-a?...Misliš da su oni nedodirljivi?...vili40 wrote:76.bi mu trebao biti Vilibor,baš me zanima kako će obrlatiti njegamaggie13 wrote:Ustvari,koliko ima?
vili40-
2015-08-02
red wolf wrote:Neće doći njoj prvo, već će prvo konstituirati Sabor...Onda će doći njoj...marcellus wrote:i onda dođe kolindi sa 76 potpisa i dobije košaricu. Jebiga. Može i tako.
a nastavak konstituirajuće sjednice će sazvati ko, leko možda? Dajme najme
2014-04-16
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Hrvatska, zemlja gdje potpis polupismenog redikula košta deset milijuna kuna a kila mozga dvije marke
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» Inflacija u Nizozemskoj premašila deset posto prvi put u 47 godina
» Država nas zadužila za 556 milijuna kuna uz 0,8 posto kamata
» Odlična 'ljetna sezona' na Zagrebačkoj burzi: 60 posto veći promet dionicama, građani sada u njima drže 60,2 milijarde kuna
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» Inflacija u Nizozemskoj premašila deset posto prvi put u 47 godina
» Država nas zadužila za 556 milijuna kuna uz 0,8 posto kamata
» Odlična 'ljetna sezona' na Zagrebačkoj burzi: 60 posto veći promet dionicama, građani sada u njima drže 60,2 milijarde kuna
Page 3 of 14