Jos gore govno od nove
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Jos gore govno od nove
Sinoc je na doceku nove godine u Posusju
Od trovanja plinom umrlo osmero mladih ljudi
Od trovanja plinom umrlo osmero mladih ljudi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Jos gore govno od nove
:'x
Tragedija i tuga.
Tragedija i tuga.
Rekose mi prijatelji iz posusja da su to prizori strave i uzasa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pokoj im.vjecni.
Mater i caca su mi u soku.
Tragedija
Mater i caca su mi u soku.
Tragedija
2015-09-13
Prestrašno...
RIP :(
Gotovo svake godine oko Božića, nove godine se, ili kod nas ili u regiji dogodi neko trovanje mladih ljudi ugljičnim monoksidom. Benzinski agregat unutar prostorije ili neispravni dimnjak.
Treba poraditi na edukaciji i na tome da je veoma važno da objekti imaju detektor ugljikovog monoksida čija je cijena oko 200 kn.
RIP :(
Gotovo svake godine oko Božića, nove godine se, ili kod nas ili u regiji dogodi neko trovanje mladih ljudi ugljičnim monoksidom. Benzinski agregat unutar prostorije ili neispravni dimnjak.
Treba poraditi na edukaciji i na tome da je veoma važno da objekti imaju detektor ugljikovog monoksida čija je cijena oko 200 kn.
Guest- Guest
Jako puno baš studenata u unajmljenim stanovima strada zbog loše održavanih dimnjaka i plinskih peći. Grozim se čitati takve vijesti. CO je podmukli ubojica koji ne ostavlja skoro nikakve šanse za preživljavanje.
darth_vader-
2014-04-17
Plin bez boje, okusa i mirisa, a ubija jako brzo.jasambrend wrote:Jako puno baš studenata u unajmljenim stanovima strada zbog loše održavanih dimnjaka i plinskih peći. Grozim se čitati takve vijesti. CO je podmukli ubojica koji ne ostavlja skoro nikakve šanse za preživljavanje.
Nerijetko zbog neznanja stave i agregat unutar prostorije, umjesto vani. Tako su prije godinu ipo dana stradali i oni talijani na drvenom jedrenjaku jer je kapetan stavija agregat koji treba ići van zatvorene prostorije u strojarnicu pa je CO preko ventilacijskih vodova došao do kabina i ubija jednu osobu, a djeca su završila u višemjesečnoj komi s trajnim posljedicama.
Svakom preporučam da nabavi detektor CO u kući bez obzira kakvu vrstu peći/zagrijavanja koriste. Također, oni koji drže auto u garaži da nikad ne pale to auto dok je garaža zatvorena.
Guest- Guest
Similar topics
» Govno od godine
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» a čuj ovo govno
» nekulturno govno
» rts je lažljivo govno ko i hrt
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» a čuj ovo govno
» nekulturno govno
» rts je lažljivo govno ko i hrt
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet