Katarina ljuta jel su svjetski i srpski mediji izvjestavali o potresu u Hrvatskoj:'Je'l CNN prenosio kad su Srbiju bombardirali'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Katarina ljuta jel su svjetski i srpski mediji izvjestavali o potresu u Hrvatskoj:'Je'l CNN prenosio kad su Srbiju bombardirali'
pizzon wrote:katarina je bila klinka od 7 god.
moze da se ne seca detalja.
medjutim,
kad u srbiji neki hrvat, bilo iz
srbije bilo iz hrvatske ili sl.
bude docekan sa ubi hrvata,
majku ti jebem hrvatsku,
lopove, otvori sl.temu.
Kaj ti frfljaš? Niš ne razmem.
Guest- Guest
Re: Katarina ljuta jel su svjetski i srpski mediji izvjestavali o potresu u Hrvatskoj:'Je'l CNN prenosio kad su Srbiju bombardirali'
Sovak wrote:dzango wrote:Znači bi. To ti kažem.Sovak wrote:dzango wrote:
Meni se sve nešto čini da bi manđali one kokice sve i da vas nismo.
Ne bi ... barem ne s tolikim guštom.
Sve zakaj ima svoje zato.
Gledal bi kak danas Afganistan ili kaj već .... ono - gle, rokaju se.
Vijesti iz inozemstva.
Ravnodušno.
No budući je bilo tak kak je bilo - navijali smo.
Ne mreš zameriti.
upravo to... u najgorem slučaju bi nas bolio kurac, u najboljem bi gledali, ono, ipak su to naši jugoslaveni... ovak, ispalo je kak je ispalo. Jebiga. Sami pali sami se ubili.
Ti.vuksadinare wrote:Ja cuo da je netko aboliran devedesetihjastreb wrote:Ovaj Vuk je totalno povilenio.
Uostalom zar se 90-tih nije u novinama često pisalo o nekom Vuku manitome?
Od dugotrajnog zatvora spasio te rat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ako ja ne znam za nju,sumnjam da zna i Vuk.Noor wrote:pusti vuka...nego, što misliš o izjavama dotične Katarine?jastreb wrote:Ovaj Vuk je totalno povilenio.
Uostalom zar se 90-tih nije u novinama često pisalo o nekom Vuku manitome?
Beznacajna osoba. A koliko vidim i poprilicno glupa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Noor likes this post
vuksadinare wrote:https://direktno.hr/zivot/kakva-bescutnost-srbijanska-pjevacica-objavom-razbjesnila-sve-susjedne-zemlje-je-li-cnn-prenosio-kad-su-bombardirali-srbiju-219040/
Isusatiboga, eli ima još koji status neke retardirane krave čiji nisi prenija ovamo?
darth_vader-
2014-04-17
Mislis tebe abolirana bitangojastreb wrote:Ti.vuksadinare wrote:Ja cuo da je netko aboliran devedesetihjastreb wrote:Ovaj Vuk je totalno povilenio.
Uostalom zar se 90-tih nije u novinama često pisalo o nekom Vuku manitomeu?
Od dugotrajnog zatvora spasio te rat.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
max123 wrote:kako ono:dabogda ti kuća bila na cnn-u....dzango wrote:Ja koliko se sećam, CNN jeste direktno prenosio bombardovanje.
jedna moja frendica iz srednje nakon faxa otišla u ameriku, završila medicinu, uglavnom veli mi, zvali je kolege 95. kad je bombardiran zagreb da dođe vidjet na cnn-u, kad ono njezina kuća u petrinjskoj na TV-u... ono "gle pa stan mi je u ovoj zgradi". Sranja se događaju.
Baš kao i sve službe u Petrinji, Sisku i okolici, i Plenkovićeva Vlada zasad zaslužuje peticu iz zalaganja. Ali, tek sad dolazi najteže ‘gradivo‘
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/bas-kao-i-sve-sluzbe-u-petrinji-sisku-i-okolici-i-plenkoviceva-vlada-zasad-zasluzuje-peticu-iz-zalaganja-ali-tek-sad-dolazi-najteze-gradivo-1067854
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/bas-kao-i-sve-sluzbe-u-petrinji-sisku-i-okolici-i-plenkoviceva-vlada-zasad-zasluzuje-peticu-iz-zalaganja-ali-tek-sad-dolazi-najteze-gradivo-1067854
U svakom trenutku, u ovakvim situacijama baš kao i u životu, treba znati odvojiti bitno od nebitnog.
Manimo se marginalaca i njihovog mišljenja...i dnovinara, također.
Manimo se marginalaca i njihovog mišljenja...i dnovinara, također.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srpski mediji o Hrvatskoj..ustaški krikovi, klanje
» Srpski mediji:Još jedan ustaša u hrvatskoj Vladi:Napuštam hotel kad su u njemu Srbi
» Profesor Jeffrey Sachs objašnjava Tuckeru Carlsonu zašto smo 78 dana bombardirali Srbiju 1999.
» ''Tko laže, nervozni Plenković ili vodeći svjetski mediji?''
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Srpski mediji:Još jedan ustaša u hrvatskoj Vladi:Napuštam hotel kad su u njemu Srbi
» Profesor Jeffrey Sachs objašnjava Tuckeru Carlsonu zašto smo 78 dana bombardirali Srbiju 1999.
» ''Tko laže, nervozni Plenković ili vodeći svjetski mediji?''
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
Page 2 of 2