Ljuti Petrinjac:'Niste ovdje 30 godina zabili čavao.I ovo što se nije srušilo puno je metaka'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ljuti Petrinjac:'Niste ovdje 30 godina zabili čavao.I ovo što se nije srušilo puno je metaka'
Umjesto da krenemo u Petrinju, poslali su nas da kružimo po kvartovima i budemo viđeni'
najbolje da Torcida ode tamo
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Ljuti Petrinjac:'Niste ovdje 30 godina zabili čavao.I ovo što se nije srušilo puno je metaka'
Dečko bi trebao pripaziti na kočnice, tlak u gumama, šipku volana, poledicu i sl. ...mutava baštarda wrote:Umjesto da krenemo u Petrinju, poslali su nas da kružimo po kvartovima i budemo viđeni'
T.- Posts : 17552
2014-04-14
nedoisus da mu doma nađu kalašaT. wrote:Dečko bi trebao pripaziti na kočnice, tlak u gumama, šipku volana, poledicu i sl. ...mutava baštarda wrote:Umjesto da krenemo u Petrinju, poslali su nas da kružimo po kvartovima i budemo viđeni'
Guest- Guest
da je izašlo desetak ljudi mogli bi rašćerat ovu gamad sa vlasti
ovako psi rata i ostala uhljeb garda se obradovala zemljotresu
ovako psi rata i ostala uhljeb garda se obradovala zemljotresu
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Prošlo je 17 godina, a vi još uvijek niste stekli nijednog crnog prijatelja?
» Znam da nije tema ovdje
» Znam da se nekome čini puno, radim 30 godina
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Prošlo je 17 godina, a vi još uvijek niste stekli nijednog crnog prijatelja?
» Znam da nije tema ovdje
» Znam da se nekome čini puno, radim 30 godina
Page 2 of 2