Ljuti Petrinjac:'Niste ovdje 30 godina zabili čavao.I ovo što se nije srušilo puno je metaka'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ljuti Petrinjac:'Niste ovdje 30 godina zabili čavao.I ovo što se nije srušilo puno je metaka'
http://www.narod.hr/hrvatska/plenkovica-i-milanovica-u-obilasku-razorenog-grada-petrinjac-podsjetio-da-ovdje-nisu-cavao-zabili-30-godina
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ljuti Petrinjac:'Niste ovdje 30 godina zabili čavao.I ovo što se nije srušilo puno je metaka'
zbilja me obradovavo ovaj momak
Guest- Guest
Re: Ljuti Petrinjac:'Niste ovdje 30 godina zabili čavao.I ovo što se nije srušilo puno je metaka'
a gledaj sami Petrinjci glasuju za takve na vlasti.. pretpostavljam HDZ i SDP.. i na lokalnoj i nacionalnoj razini. dakle dobro im je, nemaju se zbog toga šta buniti.
disu portalski budžetari
jel vas stid imalo
obavam oka
jel vas stid imalo
obavam oka
Guest- Guest
gradonacelnik im je iz cacicevih reformistaAssadNaPodmornici wrote:a gledaj sami Petrinjci glasuju za takve na vlasti.. pretpostavljam HDZ i SDP.. i na lokalnoj i nacionalnoj razini. dakle dobro im je, nemaju se zbog toga šta buniti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
boktejebovuksadinare wrote:gradonacelnik im je iz cacicevih reformistaAssadNaPodmornici wrote:a gledaj sami Petrinjci glasuju za takve na vlasti.. pretpostavljam HDZ i SDP.. i na lokalnoj i nacionalnoj razini. dakle dobro im je, nemaju se zbog toga šta buniti.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:http://www.narod.hr/hrvatska/plenkovica-i-milanovica-u-obilasku-razorenog-grada-petrinjac-podsjetio-da-ovdje-nisu-cavao-zabili-30-godina
Pa to bi isto tak mogel reći i lokalnoj samoupravi.
Pomogni si sam pa bu ti i Bog pomogel.
Al OK ... nek ih malo zdrma.
Od ovog trenutka pa na dalje obnovi tog kraja treba pristupiti u najmanju ruku kao obnovi Vukovara.
I izuzetno je lijep kraj, zelen s pitomim bregima.
Gastro i ini turizam i prerađivačka industrija.
Miha je tam domaći, on bi znal bolje kaj se tiče potencijala.
Guest- Guest
daj ne seriSovak wrote:vuksadinare wrote:http://www.narod.hr/hrvatska/plenkovica-i-milanovica-u-obilasku-razorenog-grada-petrinjac-podsjetio-da-ovdje-nisu-cavao-zabili-30-godina
Od ovog trenutka pa na dalje obnovi tog kraja treba pristupiti u najmanju ruku kao obnovi Vukovara.
kuća se pravi od temelja
neće nitko normalan praviti , graditi , investirati tamo di socijalistički rasisti okupljaju gadove koji broje krvna zrnca stradalnika
Guest- Guest
obala razuma wrote:daj ne seriSovak wrote:vuksadinare wrote:http://www.narod.hr/hrvatska/plenkovica-i-milanovica-u-obilasku-razorenog-grada-petrinjac-podsjetio-da-ovdje-nisu-cavao-zabili-30-godina
kuća se pravi od temelja
neće nitko normalan praviti , graditi , investirati tamo di socijalistički rasisti okupljaju gadove koji broje krvna zrnca stradalnika
Isusek, Isusek ...!
Guest- Guest
kolika slipoća je spočitavati srbendi brojanje krvnih zrnaca a tetošiti plenkija koji je tu samo zato jer mu lojtre drži luda srbenda sa 0.03% glasova
to je bolesno maloumno
to je bolesno maloumno
Guest- Guest
Mislim da su najveći domoljubi krivi za to. Umjesto srpskih kuća trebali su paliti naše ( one koje srbi nisu uspjeli zapaliti ) i to bi se obnovilo i bilo sigurnije za život.vuksadinare wrote:http://www.narod.hr/hrvatska/plenkovica-i-milanovica-u-obilasku-razorenog-grada-petrinjac-podsjetio-da-ovdje-nisu-cavao-zabili-30-godina
ovako, sranje
ne griši dušumutava baštarda wrote:Mislim da su najveći domoljubi krivi za to. Umjesto srpskih kuća trebali su paliti naše ( one koje srbi nisu uspjeli zapaliti ) i to bi se obnovilo i bilo sigurnije za život.vuksadinare wrote:http://www.narod.hr/hrvatska/plenkovica-i-milanovica-u-obilasku-razorenog-grada-petrinjac-podsjetio-da-ovdje-nisu-cavao-zabili-30-godina
ovako, sranje
domoljubi su jedno
naplatitelji domoljublja su se poistovjetili sa socijalističkim rasistima koji su spakovali rat u kom smo mi hrvati bili topovsko meso,,,,,tzv domoljubi
nnadam se da će to dovoljna glasačka količina nekad skontat
Guest- Guest
ne kažem da su namjerno išli da se srbima građe nove kuće, ali da su znali što će se dogoditi pametnije bi koristili benzinu koja je u to vrime bila ok 3Kn litra.obala razuma wrote:ne griši dušumutava baštarda wrote:Mislim da su najveći domoljubi krivi za to. Umjesto srpskih kuća trebali su paliti naše ( one koje srbi nisu uspjeli zapaliti ) i to bi se obnovilo i bilo sigurnije za život.vuksadinare wrote:http://www.narod.hr/hrvatska/plenkovica-i-milanovica-u-obilasku-razorenog-grada-petrinjac-podsjetio-da-ovdje-nisu-cavao-zabili-30-godina
ovako, sranje
domoljubi su jedno
naplatitelji domoljublja su se poistovjetili sa socijalističkim rasistima koji su spakovali rat u kom smo mi hrvati bili topovsko meso,,,,,tzv domoljubi
3/4 puka je neiskvarena , dezinformirana , i svaki put pred izbore govnima zatrovana sa strahom ako se ne izaberu socijalistička kopilad da će smak svitamutava baštarda wrote:ne kažem da su namjerno išli da se srbima građe nove kuće, ali da su znali što će se dogoditi pametnije bi koristili benzinu koja je u to vrime bila ok 3Kn litra.obala razuma wrote:ne griši dušumutava baštarda wrote:Mislim da su najveći domoljubi krivi za to. Umjesto srpskih kuća trebali su paliti naše ( one koje srbi nisu uspjeli zapaliti ) i to bi se obnovilo i bilo sigurnije za život.vuksadinare wrote:http://www.narod.hr/hrvatska/plenkovica-i-milanovica-u-obilasku-razorenog-grada-petrinjac-podsjetio-da-ovdje-nisu-cavao-zabili-30-godina
ovako, sranje
domoljubi su jedno
hrvat je permanentno pod dezinformacijom kojom je omogućeno da do sad nitko javno nije prozvao rasistu koji broji krvna zrnca
ovo nema veze sa hrvatskom
ovo je hrvatoslavija u vlasti socijalističkih rasista koji imaju moć da ako kojim slučajem da netko drugi dođe na vlast uhljebi, budžetari ,,,ulica
a nitko
nitko
nitko
nitko
nitko
ni riči o rasisti koji veze sa srbizmom nema ,,,rasisti socijalističkom koji broji krvna zrnca
MALOUMNOST DO BOLA
Guest- Guest
Normalan al za neke ozlojađene zombije .obala razuma wrote:jedan normalan
Njima kada dođu viču - zašto niste prije došli!
Kada ne dođu - zašto niste došli!
Kada ne pošalju novce - dajte novce!
Kada pošalju- nećemo od vas!
I tako, jedna skupina vječitih nezadovoljnika...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
KOJIMA VLADA UJEDINJA BUDŽETSKA GAMAD GLASOVIMA BUDŽETARAkaya wrote:Normalan al za neke ozlojađene zombije .obala razuma wrote:jedan normalan
kladin se u brdo karamela da tvoj svaki zalogaj dolazi sa državnog konta il firmi koje opstaju samo po političkoj osnovi
Guest- Guest
ma neeeeobala razuma wrote:KOJIMA VLADA UJEDINJA BUDŽETSKA GAMAD GLASOVIMA BUDŽETARAkaya wrote:Normalan al za neke ozlojađene zombije .obala razuma wrote:jedan normalan
kladin se u brdo karamela da tvoj svaki zalogaj dolazi sa državnog konta il firmi koje opstaju samo po političkoj osnovi
...ona i ćuko su u privatnom sektoru
Našao je kome će govoriti o čavlima i mecima...
Dvojici dezertera...
Dečko je promašio ceo fudbal...
Dvojici dezertera...
Dečko je promašio ceo fudbal...
Umjesto da krenemo u Petrinju, poslali su nas da kružimo po kvartovima i budemo viđeni'
najbolje da Torcida ode tamo
najbolje da Torcida ode tamo
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Prošlo je 17 godina, a vi još uvijek niste stekli nijednog crnog prijatelja?
» Znam da nije tema ovdje
» Znam da se nekome čini puno, radim 30 godina
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Prošlo je 17 godina, a vi još uvijek niste stekli nijednog crnog prijatelja?
» Znam da nije tema ovdje
» Znam da se nekome čini puno, radim 30 godina
Page 1 of 2